53

Голямата Дупара

преди 4 години

Кой ще е набара .Направо ги разбивам .

52

Маргарита

преди 4 години

Линка нещо не се показа както трябва. Книгата се казва "Всичко, което не се осмелявате да питате". Тя е за децата, но родител е хубаво да им я чете.

51

Аз съм

преди 4 години

Жените винаги са имали подкрепата на мъжете в България!!Естествено, условието е да се обичат или просто да държат на себе си.Жените ако се оплакват от българските мъже да ходят да си търсят чужденци, въобще няма да ги отразим.Една жена ако не проумее че трябва да подкрепя мъжа в щастие и нещастие, да ходи да става ***.

50

Анонимен

преди 4 години

жените трябва да ги учат да се подчиняват на мъжа,а мъжете да теперят за харема си.исляма няма алтернатива, по добре отрано да свикват.

49

Анонимен

преди 4 години

Чудно ми е колко деца гледат телевизия с десет канала денонощрн секкс?

48

Маргарита

преди 4 години

Нещото, което много ми хареса в статията е, че оценява грешката на програмите, през които е минала. Кое визирам - Да преподаваш само биологията на секса е безсмислено, ако не наблегнеш на емоционалната страна. Че той е близост между двама човека и е нещо много ценно, което трябва да се пази само за специалния човек!

47

БКП и ЦСКА на сапун

преди 4 години

На 18 февруари е обесен Дякон Игнатий то ест Васил ЛевскиУбииците на Васил Левски вероятно са английската кралица Виктория СаксКобурготска с придворния и ирландски вампир Авраам-Брам Стокър и най-вече световния ЕВРЕЙСКИ МАРКСИЗЪМ и самият Карл Маркс заедно с школата по марксизъм и ленинизъм в град БАНКЯ барабар с БКП и Пръдлю Пенев с отборчето ЦСКАПричината е че Христо Ботев е комунист-франкофил мразещ и презиращ Карл Маркс и дори твърдящ че Цар Соломон на Юдея е изворът на ЗЛОТО на Земята

46

Анонимен

преди 4 години

Както е казал Путин .Какво е Англия ... Само един скапан остров !

45

Анонимен

преди 4 години

Време е Бог да прати нови светии, да помогнат на хората щото сатанистите еврей мразят целия свят, защо ли в израел няма ранно сексуално обучение??? но нпо-тата на еврейте настояват другите да имат такова...

44

Анонимен

преди 4 години

Точно пък англичаните са най извратенните от 15 век .Имало е закон които описва как трябва да е задоволена жената .И сексса в Англия винаги е бил най важното !Добре е децата ви да не наят нищо докато дойдат в Англия .Там ще им пръснат халкитте !А те ще се учат от опитните англичани.Смях платена статия от англииски сутрньори !

43

чичо Луцифер

преди 4 години

Това, което г-жа набожната християнка описва, се случва и без образование. Абсолютно същите неща и в моя клас и училище - без никакво ранно или късно сексуално образование. Имаше и забременели, имаше и абортирали, имаше и лесбийки и гейове. Това е човешката раса - хората са различни. И да, вероятно програмата има много слабости, които водят до неловки ситуации и стрес. Но описаното е едно към едно с живота на поколенията, които не са минали през това.

42

Анонимен

преди 4 години

Едно време е нямало интернет и фейсбук .Предпочитам педагог да запознава децата с вредата от секса без желание .Преди сутеньорите да им го обеснят по фейсбука .

41

Анонимен

преди 4 години

Не е ли време да оставим децата ни да си изживеят детството щастливо и радостно,те са достатъчно натоварени в училище,стресирани от компютърни игри и социални мрежи,освен това децата ни се развиват различно,а ако тези които го предлагат това обучение имат некакви зазни мисли то тогава грях им на душата..

40

Анонимен

преди 4 години

Не ми разправяйте обучение тинтири минтири. Ние в 8-ми клас си бъркахме в гащите, а не след дълго си правехме голи купони. Дyпя и мене ме дyпят.

39

Прост

преди 4 години

Без сексуално образование ромите правят същото на 11-14 години. Наистина не разбирам защо образованите трябва да се държат като необразованите.

38

dani

преди 4 години

ами това образование е ясно че се лансира от гейове и хомосехсуални те даже си правят сех пред децата и искат от малки да ги напрявят като тях .. ето я формата на демокрацията ..разврат и анархия ..да Вие честита народе .. и все пак опазети си децата от новата фашистка мафия ..

37

Анонимен

преди 4 години

Всички феминистки да бъдат изхвърлени от ръководни длъжности и да не им се дава достъп за работа с деца. Никога и по какъвто и да е начин.Това важи и за лгбтдтибвгз+

36

tinchev

преди 4 години

Уникална статия!Всеки, който е имал, има или ще има деца, или пък, само се интересува от здравето и бъдещето на българските деца, трябва да я прочете!

35

Анонимен

преди 4 години

Тази статия измества главния въпрос за сексуалното образование в България, а именно - джендърдисфоричните пропагандистки елементи. С идеята да защитят джендърдисфориците от негативното отношение на обществото, понеже си мислят, че това отклонение е нелечимо или труднолечимо, започват пропаганда всред децата и превръщат голяма част от тези от тях, които нямат успех във връзките с противоположния пол, в настоящи и бъдещи персони с джендърна нестабилност на личноста. Това си е като да осъдиш някого

34

Анонимен

преди 4 години

До МилаТо в "елитните" гимназии сте най-лудите, най-извратените, най-дрогираните и най-разкрачените!