82

Живял там 11 год.

преди 4 години

Швейцария не е никаква държава и Аз ви заповядвам на всички;Не само си мечтайте(избийте си го от главата за винаги)да се изселите да живеете там,но ви забранявам и да посещавате тази диктаторскадържава,като туристи.Ще умрете от скука,страшно скучен начин на живот живеят швейцарците.Работят на синекурни службички връщат се в къщи,броят си само парите,гледат в една точка,гризат си ноктите(до 60 %),смятат кога ще станат милионери и...откачат.Държавата бъка от психиатри

81

Който е живял 11 год

преди 4 години

Швейцария е страшна,страшна,страшна диктаторска,деспотична тирания,нещо като Северна Корея в Европа.11 год.оцелявах,без никакви,никакви,никакви елементарни човешки права.Ни-как-ви.Никакви.Изживях най-големите и гадни възможни унижения на моята Личност.Швейцария НЕ Е това което знаете за нея.Например:узаконено е кръвосмешение и е позволено в семейството,-бащата *** дъщеря си,синът майка си,брата сестра си.Содом и Гомор.Това е една болна държава и общество.Тоест,искам да кажа;Това не е никаква д

80

Анонимен

преди 4 години

И да се гневим, и дане се гневим все едно. Швейцария е съмнителна държава. може и да е подредена, но швейцарците са нетолерантни, и егоцентрици. Неудачниците са презирани, репресирани по всякакъв начин, и даже кастрирани. Държава с жестоко и дори безчовечно отношение към *** и маргиналите. Не може да ни е никакъв пример.

79

анатема дявола

преди 4 години

И тия у-ро-ди ши ми говорят за цивилизованост.Всички запа-дна-ли държави са от Дявола,повтарям,Дявола.Анатемосвам ви

78

Анонимен

преди 4 години

ПРЕЗ ЛАГЕРЪТ НА БЕЛЕНЕ СА МИНАЛИ 2340 ЧОВЕКА- ПРОТИВНИЦИ НА ЧЕРВЕНАТА ИДЕЯ, НИКОЛА ПЕТКОВИСТИ И ДР., А НАРОДНИЯТ СЪД ОСЪЖДА НА СМЪРТ 2790 ЧОВЕК.

77

Айде, почна се

преди 4 години

След Норвегия, сега и Швейцария (макар и извън ЕС) се оказа обладана от Сатаната.Пускайте повече такива новини, за да може другарите да скачат от радост, че не само ЕС се разпада, но и самият континент и неговото сърце.Ликувайте, другари, вашите блянове за разрушена и аморална Европа се сбъдват (поне в "новините")

76

ас

преди 4 години

а ние тука защото тука сме много напред с нещата, на същите "жени развратници и мъже лентяи или алкохолици" им даваме по 1000 лв. на месец да се плодят и слушат кючеци по цял ден...

75

i ochte

преди 4 години

nai baoragenata dargava i s nai mnogo bunkeri protiv iadren udar. priema vsichki bogati cheixove . zenite sa ugasno skapi i xorata sa studeni i nadmenni..

74

юбералес

преди 4 години

Това се нарича национал-социализъм. Приложен първо в Германия, после в почти цяла Европа. В България идва в 1934г., и добрите практики от него се ползват от властите до 1989г.

73

обикновен

преди 4 години

Швейцария още е същата дупка, като от 81', само чужденците я правят по-нормална, а стандартът си дължи на глупците дето си купуват часовници за милиони, а те реално струват по-малко! Даже и часът не може да видиш добре на много от тях, и скъпоценните метали са с пъти по-скъпи от същото количество в бижу! Накратко, плащаш много за нищо! А като се счупи като всеки друг часовник, щото не е безсмъртен, требва да платиш в милиони повече за поправка!Докато има глупави милионери, ще има и Швейцария!

72

Анонимен

преди 4 години

не щем Швейцария, не ще еврозона!Искаме в СИВ!хахаха смешници!

71

Анонимен

преди 4 години

ах колко е гадно в Швейцарския зайчарник!Нали , рубладжии?Айде заработвайте сега жалките копейки...

70

Анонимен

преди 4 години

Боже, а тука обвиняват идеологията на соца и соц морала, когато хора "неотговарящи на нормите" са били затваряни. А то, ти да видиш, времето било такова.

69

Анонимен

преди 4 години

За това са богати швейцарците и могат да си позволят пряка демокрация! Тук, ако си отговорен и се грижиш за децата си се чудят с какво още да те смачкат. За самотите майки всички врати са отворени и всички килими разпънати. "Дайте да дадем". А, ако детето е и със "специални"потребности на ръце ги носим. Че и управлението на дърцавата определят. Защото са се доказали. Въпрос на качество на матреала. После защо първите 15 минути на новините негатина информация за противообществени прояви.

68

Анонимен

преди 4 години

Ами, ако го нямаше туй, днес Швейцария щеше да бъде ***.

67

Анонимен

преди 4 години

Ако започнете редовно да пишете истини за Швейцария и начина на живот там, за законите и привичките им, ще е добре, ще залезе митът за рая. Измерването на доброто с количеството пари и с лъскавост е форма на промиване на мозъците.

66

пияница мистик

преди 4 години

Абе хора, тези сайтове са пропагандни всички до един. Днесчето е на БСП, затова е и червено и се трият коментари, които не са удобни на *** и собствениците. Напишете "ювенална юстиция" в Гугъл и четете истината. Стига сте чели тук какво ви пишат

65

Густаф

преди 4 години

Ама няма проблеми пуснете я тази статия още няколко пъти може о да я запомним дословно.

64

Анонимен

преди 4 години

"Абе коментиращите въобще в ред ли сте? Отварям новина за Швейцария и в коментарите чета за Русия, Крим, Чернобил... Аман от промити мозъци и безполезни коментари!"Крим е руската Швейцария, не си ли разбрал. Останалото е клоззетна история.

63

Анонимен

преди 4 години

Тя, Швейцария, много мръсни тайни е крила и крие! Световната перачница на мръсни пари!Там в трезорите са златните зъби на концлагеристите, кървавите диаманти от Африка и кой знае още какво.... Едвам ги накараха да падне банковата тайна преди време, смятайте за какви мафиотски пари става дума! Неутралитет от ВСВ, и не влиза в ЕУ! Никак не са глупави! Този стандарт не става само с кравички, шоколад , надупчено сирене и туризъм! Всичко е една лъжа!