9

Анонимен

преди 4 години

САЩ така са стиснали за гушата даже и съюзниците си, че едва ли някоя държава ще се реши да протестира, че САЩ 50 години са ги подслушвали.

8

Анонимен

преди 4 години

а какво общо има картинката на ДАК 100 с тази фирма крипто...купувайте биткойни че да видите и вие малко хубаво след някоя др година.

7

Анонимен

преди 4 години

Да припомня на незнаещите. В мътните години след прехода на нашето разузнаване бе подарен факс от САЩ. След известно време се установи,че в него има части, които не е известно за какво служат. В пресата тогава направо се писа,че факсът е изпращал копие от материалите другаде. Приблизително тогава в телефонната централа на голям софийски хотел бяха открити компоненти, които нямаха никаква връзка с нея.

6

Анонимен

преди 4 години

Не, няма да се окаже аферата на века. Освен това, който е ползвам механични устройства след 1990, когато дори и ЦРУ е загубило интерес, е пълна калинка - в смисъл даже и един Правец ще се справи с тази инкрипция, ако се напишае добър алгоритъм.

5

Анонимен

преди 4 години

А аз не разбирам, защо службите на всички страни не са разкрили тая схема... или са знаел и са позволявали на гражданите си и на по-без ачимите в правителството пак да си ги ползват.

4

Анонимен

преди 4 години

Повечето държави ползващи тези могили правиха малки модификации. Това е номер, който минава рядко. А е просто смешно, да си правителство и да разчиташ изцяло на чуждо решение, без собствени експерти... видяхте и засегнаите страни - некви треторазрядни араббчета и наркокартелни страни, при това като са било в криза. Проблемът обаче си остава ...

3

КРИПТО АГ

преди 4 години

се опита да пробута тези машини и на армията и МВР, но срещна отпор от специалистите. Но това не попречи на Соломон Паси да ги купи за Външно министерство. Беше си голям скандал. Явно му бяха харедили от САЩ какво да купи. Крадливия дедо от Мадрид беше Премиер и само повтаряше с "невинни" очи "Вервайте ми" и продължаваше да *** със сестра си оная *** държавни имоти, какво го интерсува сигурността на България

2

ПРЕДАТЕЛЯТ ПАСИ

преди 4 години

като яростен американски агент трябва да се разследва и съди защото в качеството му на външен министър нареди да се закупят тези устройства за нуждите на дипломатите. Всички бг посолства по света се подслушваха от САЩ съвсем свободно

1

zeus

преди 4 години

Следили са всички, до които са успели да се доберат, то е ясно, иначе днес Тръмп щял да забранява на ЕС да бачка с Huawei по някакви си там подозрения за шпионаж.