17

Почивай в мир

преди 4 години

силно се замислих че нито веднъж неотдадох почит на този георичен мъжага. Поне една фанелка с неговото има да си бях купил. Срам ме е. Фен съм на ливерите. Но ние тачи и уважаваме смелите,честните и всеотдайни мъжаги.Почивай в мир драги Хари.още потъжно ми става че се радвах на онова с ашладисаните косми кой знае от къде оскубани и засадени на главата му та когато си свали шапката саде муи и сини пеперудки воловарки по главата му от която мирис на недобре убрисан и умит заден седящ орган се носи

16

Анонимен

преди 4 години

Да почива в мир! Бил е достоен човек.

15

Анонимен

преди 4 години

до 14 Алкохолик Що за идиотскиии въпрос, бе алкаж? Райън Гигс- най- голямата легенда на Манчестър Юн, какво може да направи с националния отбор на Уелс- футболното джудже както са известни такива тимове?Все едно да ме питаш:" Той Джордж Уея спечели Златната топка навремето, но с националния отбор на Либерия що го няма никъде по първенства?"Тъпооо, а?

14

Анонимен

преди 4 години

ДО 16 Ако няма какво да казваш по темата си мълчи, *** пепи. Що си вреш човката където не ти е работа и където грам не разбираш от футбол?

13

пепи

преди 4 години

отново простаците с прощатината си

12

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Я ми кажи тези велики футболисти според теб какво спечелиха на национално ниво? Дъвката мачкаше съдиите в Англия и това е факт и дори децата го знаят

11

Анонимен

преди 4 години

до 11 Алкажа Хауърд Уеб ли направи велики футболисти от Сър Райън Гигс, Поул Скоулс, Дейвид Бекъм, Рой Кийн, Дуайт Йорк, Анди Коул, Гари Невил, Петер Шмайхел...???Това беше златното поколение на Манчестър Юнайтед! И нито тоя съдия, нито Сър Алекс ги направи такива, а таланта им!Както Пенев не направи от Стоичков и компания златното поколение- просто събра диамантите на едно място. Той не ги е правил, а просто ги събра от 93 та срещу Франция и след това 94- та в САЩ, убитааак ливърпулски.

10

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

6 винаги е повече от 3. Свиквай с това , че тази година идва 7мата. С пенсионирането на дъвката и най-вече на Хауърд Уеб Юнайтед заеха мястото където са били винаги, а именно средата на таблицата. До година няма евро турнири и няма да дойдат добри футболисти. Ливърпул се събуди и много мишки се скриха в пещерите

9

Червеносатанисти

преди 4 години

Манчестъро Юнайтед Червенобрадите крадци ЗАКРИВАЙ и връщай за пореден път всички спортове на ГЪРЦИЯ да ги очовековечават още веднъжАнглийската пиратска червенобрада СФИНКСОВА империя няма нито грам чест и достойнство дори за разлика от Римската империя които доброволно след гладиаторския експеримент връщат спорта там от където са го взелиВеликият им червенокос идеолог АВРААМ СТОКЪР не е ли забелязал че Ромул и Рем са фантасмагория като Граф ДракулаКонстантинопол и Рим-вампири а ?Острова?

8

KOSTAS LINKE

преди 4 години

Когато Ман Юнайтед е газил наред всеки в Европас и КЕШ , и е играл полуфинали и финалим в КЕША...Къде е бил жалкия Пуляс ?...ММ ?НИКЪЕ..НЯМАЛО ГИ Е . ЧАААК ДО 1977 Г.

7

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Така е, и няма по щастлив от мен сега, но е имало лоши моменти и за двата отбора. След катастрофата именно Ливърпул са дали на Юнайтед играчи за да завършат сезона си. Преди всичко сме хора , а после фенове на отбори. Лошо неща са тези , но се случват. Да не забравяме и 89 година Хилзбъро.

6

ИСТИНАТА Е ТУК

преди 4 години

мана има 34 точки а Ливърпул има 77 за кво става въпрос за някъв мач 1961ва на кой му пука вее

5

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

За разлика от теб, аз се интересувам от футбол и съм изгледал и прочел доста неща за катастрофата, но как мога да обясня това на човек, с който ни делят 3 вагона книги. А и не вярвам да има истински футболен фен да не знае за " бебетата на Бъзби"

4

Анонимен

преди 4 години

А Стефан Цанев е жив.

3

Анонимен

преди 4 години

до 1 Алкохолик, то оставаше и да кажеш нещо лошо за човек, за който даже не си чувал през жалкия си живот.

2

Анонимен

преди 4 години

Този е десетки пъти повече човек от лейката Елтон Жон!

1

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Дано почива в мир. Фен съм на Ливърпул от 23 години, но не мога да кажа лошо за този човек