13

Иван

преди 4 години

Ето защо "зелената" мафия у нас работи срещу втори лифт на Банско и пречи да се развива!

12

Анонимен

преди 4 години

Ужас... Цяло лято една капка не капна, цяла есен- също. Зимата- да не коментираме. Сняг няма в Алпите- ходя всяка година минимум по 2 пъти там на ски- по Коледа почти нямаше сняг в Австрия. Малко след това падна, но много под очакванията. След седмица заминавам- поне в този курорт има доста към момента. Не отива на добре този свят. Суша, необичайни урагани за Европа, а разни *** от Перник седнали да ми реват, че от нехайството си язовирчето им било празно. Има доста по-сериозни неща от вас.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Военните машини оставят въглероден отпечатък, не само като са на военни действия.Едно вдигане на изтребител и 30 тона керосин отиват.

10

Анонимен

преди 4 години

Странна е тази работа с екологията. При едни военни действия, дори и в малък мащаб, лети и се взривява какво ли не, и никой не го смята този въглероден отпечатък. А тук - хеликоптери докарали сняг от планината - не било екологично. А колко човека ще карат ски, вместо да се шляят наляво и надясно с личните си автомобили? А освен това, няма ли да държат повече на природата и планините, ако карат ски? Някой от еколозите смятал ли ги е тези ефекти, или всичко е първосигнална реакция?

9

Втрещен

преди 4 години

Това е фалшива новина.

8

Рашко

преди 4 години

Гледам Цеко (Минев) и той пълни багажника на Цекомобила със сняг за да спаси сезона на Банско.

7

До 5

преди 4 години

Те от супер богатата Англия не могат да намерят един самолет да евакуират хората си от круизния кораб в Япония , ти за България разправяш. Всичко е за пари и печалби в днешния свят , мой човек.

6

Gogo

преди 4 години

За какво им е да се учат да карат ски като след време така или иначе само ще го гледат по документални филми...

5

Анонимен

преди 4 години

Тези сняг пренасят, в Боколандия болно дете не можем!?

4

Анонимен

преди 4 години

това е загубена кауза!

3

язе

преди 4 години

Нале ви казах ве. Сега ще пляснат по ЕС субсидии сняг от Сахара, алчните хотелиерчета. После пак ще го връща народа с лихвите.

2

.!.

преди 4 години

Значи няколко неща е важно да се знаят тука! Първото е, че ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ И ИЗМЕНЕНИЯ В КЛИМАТА НЯМА! И второто е, че ТОЧНО ТАКИВА НЯМАЩИ ЗАТОПЛЯНИНИЯ И КЛИМАТИЧНИ ИЗМЕНЕНИЯ Е НЯМАЛО И ПРЕДИ 500 000 000 години! И тогава също така е нямало такива климатични промени! Това е за тия дето им липсва глобалното затопляне! Другите мисля, че ше разберат проблема!

1

Минчо Пас-ников

преди 4 години

Така или иначе ще се принудят да затворят, защото до 10 максимум, 20 години климата в Европа ще стане тропичен, а сняг няма да има дори в Скандинавия. За това пък в реките ще има крокодили.