77

Пуков

преди 4 години

Българи колят пуйките , и бършат *** - за тази работа германци не се намират

76

Анонимен

преди 4 години

И във Франция в кланниците работят найвече чужденци. Работата е тежка, както и в строителството, в хотелиерстото, в събирането и сортиранто на ***. Няма кандидати францу;и.

75

истина

преди 4 години

Ами те тук в Градус е същата работа само роми,тук там някой българин на по-ръководна позиция.Работи се много часове докато за деня не се изколят пилетата,плюс времето в аварии,а то все има аварии,защото няма време за поддръжка и така един порочен кръг.

74

Анонимен

преди 4 години

Германците са против, защото подизпълнителите стават милионери на гърба на работниците. За работник се плаща средна заплата, а до самият него достига минимала. Крадът и от кревата. А това, че били по 2-*** в стая е пълна лъжа. Най-малко 5/6 човека. Слушайте какво ви говори радиото което е патило. Да не ви говоря за мизерията и нечовешките условия. 90% са неграмотни роми. Не се лъжете никога с подизпълнител! Съберете пари и идете само, като работите директно за германец. Иначе, ще ядете дебелия.

73

Логика

преди 4 години

Има много професии, които немците не практикуват просто защото могат да получават безкрайно помощи от социалната система за разлика от нас например. Ако тях ги заставят да работят или ги оставят без пари дали няма да се хванат да мият *** и да колят патици? Ама за какво да го правят като има будали от България и Румъния? А като поседят едно известно време без работа и без пари и са принудени да се върнат на границата вече стои следващия бус с други будали. Та що немеца да си цапа ръцете?

72

Анонимен

преди 4 години

Рожбата на демоникрацията в действие. Ние когато бяхме 19 годишни работехме, някои хранеха семейства строеха къщи изплащаха апартаменти.. А този се приготвил да пали фитила.

71

Анонимен

преди 4 години

Каква отвратителна работа! Да отнемаш живот и то ежедневно да вършиш това! Кой знае каква карма се натрупва. Ама еврата са по-важни...

70

Кольо-Колопуец

преди 4 години

Искам също да коли пуйките! Глсподине Курашински,аз съм бързо интегрирам!

69

Анонимен

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааТи пък къде намесваш руснаците,аз доколкото разбрах от написаното англичани и най-вече американци са срещу Германия.Те явно се борят срещу Германия и Русия,а ние по средата сме опитни зайчета.

68

Анонимен

преди 4 години

Бг получиха това за което гласуваха през 1989 г. и след 1989 г. Пазарни реформи, закриване на губещите заводи и кланици в България, падане на визите и децата им заминават за слуги на запад. С други думи ето резултата от успешния преход страната се обезлюдява, а децата учат успешно езици немски турски английски и България се закрива накрая

67

4epa

преди 4 години

PODIZPALNITELI - PREDLAGAT RABOTNICI ROBI !!!!!!!!!!!!!!!

66

Додо

преди 4 години

Германия престана да съществува 1945г.! Сегашната Германия е просто конструкт.

65

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

1500-Э...СА ОКОЛО ...3000-лв!!!ТИ ЗА КОЛКО РАБОТИШ , БЕ , ..ХА,ХА,ХАААААААААААААА....Е , КАК НЕМА ДА МРАЗИШ ГЕРМАНИЯ И ЗАПАДА!!!???????ОТ ОМРАЗА ---НЕКАДЪРНИЦИ И ЗЛОБАРИ КАТО ТЕБЕ , БЪРЗО УМИРАТ !

64

Анонимен

преди 4 години

Над 30% от германците са с мигрантски произход. 5 милиона турци, 3 милиона поляци, 2 милиона бежанци, 1 милион българи, поливин милион италианци, 1 милион африканци и като добавим останалите си има едни 20 милиона негерманци в Джърманито. Да им е честит мултикултуризма, явно нямат против.

63

Анонимен

преди 4 години

Ако Германия беше толкова добре нямаше десетки хиляди немци да бягат всяка година в Швейцария. Българите се разселват навсякъде, но най-много са в Германия защото традиционно България е немска колония от Първата световна насам, а може би и от преди това, тъй като българската монархия е германска. Оня ден пуснах клип на някакъв с камера, който снима как се разхожда във Франкфурт. И какво да чуя някакъв българин крещи на български на детето си. Българите в Германия са сигурно вече милиони.

62

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

КАК ДА НЕ ИМ ПРЕЧИ ГЕРМАНИЯ ,БЕ...!!!????ТАМ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ .....А У БЪЛГАРИЯ ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТЧЕТА , СЕ ПЕЧЕЛЯТ САМО МИЗЕРИЯ , БЕДНОСТ И УНИЖЕНИЯ ОТ МИЖАВОТО ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА ВИ!Т.Н. "НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРЕН ЧЕРВЕН КАПИТАЛ"---ЩЕ ВИ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПЛАТНИ "РОБИ НА ТРУДА" ПО-НЕЩАСТНИ И ОТ РАТАИТЕ В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ!ИСКАТЕ ЛИ ТОВА...??!!

61

Анонимен

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааАбе не виждаш ли,че този изобщо не е от никаква Русия,нито от Англия,ами плана е да превземат европейския пазар и да измястят немците с някакви техни корпорации,не виждаш ли че се провежда политика срещу Германия и Русия,а нас ни използват като опитни зайчета между тях?

60

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ И МЪРЗЕЛИВЦИ ПО ПРАВИЛО СА РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИ!ВСЕ ТЪРСЯТ *** И НАИВНИЦИ , ЗА ДА ИМ РАБОТЯТ ЗА ..."БЕЗ ПАРИ"!!ЛОШОТО Е ...ЧЕ БАЛАМИТЕ ВЕЧЕ СВЪРШВАТ И ЗА ВСИЧКО СЕ ИСКА ПАРИ !ДОРИ ЗА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ГЕРБ...ХА,ХА,ХАААААААААА

59

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ИСКАМ ДА СЪМ РОБ...АМА НА ЗАПАДНЯЦИТЕ!ТАМ РОБИТЕ ЖИВЕЯТ КАТО ХОРА , ДОКАТО В РУСИЯ ---ХОРАТА ЖИВЕЯТ , КАТО ЖИВОТНИ!КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА .....ЗНАЕ КЪДЕ Е ГАРАТА ЗА МОСКВА..ХА,ХА,ХАААААААААААДА ВИ ДАМ ЛИ АДРЕСА...??!!!

58

Анонимен

преди 4 години

Щом немците бягат а нашите се натискат като невиждали значи някой е много глупав и опира пешкира на немците. Познайте кой. Всички в ЕС си правят извода и що за робска нация сме.