7

Бостан

преди 4 години

Каскетът вай не знае, че Божков има и... американски паспорт! И е достатъчно да се отбие да малко до посолството на САЩ в Дубай, за да забравим завинаги за екстрадиция!Друг е въпросът защо същият този каскет първо го остави да си плюе на петите, а след това започна да го търси!?

6

Анонимен

преди 4 години

Даже никога няма да се случи!То какви по дребни риби избягаха и нищо не могат да им направят,камо ли на Черепа дето го водят най големия милиардер!

5

БАБА ГИЦКА

преди 4 години

Кво стаа бе, и ютията да включа, и тя почва за некаков Гешуф да ми разпраа

4

Malian

преди 4 години

Знам, че след малко ще ми изтриете коментара ама ще напиша. За България е необходим един Пиночет, нищо друго не може да оправи разрухата в тази държава!

3

от стрелбището

преди 4 години

ами един специален "турист" да посети дубай и въпроса ше е решен.

2

Анонимен

преди 4 години

То още от началото беше ясно, че няма законово основание на което да го върнат.Обаче материала обича да слуша лакардиите на Гешов, пуделчето на Борисов.Нали всеки ден го облъчват от тАлАвизорУ.

1

Анонимен

преди 4 години

От телевизора, пресата и интернет все Гешев гледам. Най-говорещият и показван прокурор в света. А работа май не върши. Покрай тоновете чужд *** "хванахме" един дядо от Дупница, покрай билетчетата има един задържан шеф на комисия, явно за да не се пита къде е спал Горанов. За водната криза пак виновен е май шефа на ВиК само.....Не че има осъдени де ...