14

До 13

преди 4 години

Ако толкова ти е домачнело за Макетата отивай и взимай тяхно поданство, аз съм против да се пресединявът към България.

13

гост

преди 4 години

А дано......АМА надали.

12

Анонимен

преди 4 години

до 13.По-добре да не идват при нас. Толкова мързелив народ не съм виждал. Толкова безпочвено претенциозен народ не съм виждал.А и 100 години им наливат у главите омраза към България, че ще се видим у чудо с тия продажници.

11

Анонимен

преди 4 години

А всичко може да стане много лесно. Т.н. Северна Македония да се обедини с България. Веднага ставате част от ЕС. Айде стига српска пропаганда. Българи сте. На бялото не може да кажете черно.

10

Анонимен

преди 4 години

Ако приемат Македония в Европейския съюз, шиптарите ще познаят, че ще имат граница с България.

9

Анонимен

преди 4 години

По-далече от макетата, по-близо да цивилизацията.

8

Анонимен

преди 4 години

Niama natsia makedontsi rovorili na slavianski.imeto makedonia e otkradnato ot gretskata istoria i makedonua se kazva severnata tast na gertsia

7

Анонимен

преди 4 години

Боже, кво ще ги дъвчат тия неандерталци там? До 90-та година бяха роби на Сърбия, но с манталитет, че са центъра на вселената. Ако българите са 80% ***, тия са 100%.

6

Анонимен

преди 4 години

Ще сме големи ***, ако допуснем Северна Македония в ЕС без тя да е изпълнила всички условия, поставени от нас! Две държави, но: един народ, един език, една история (поне до 1945 г.)!

5

Анонимен

преди 4 години

до 5Какви македонци дириш, от години е шиптарска провинция. Дано Макрон им каже пак No, че нашите разбойници ги знаем какви предатели са за шепа финикийски знаци.

4

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли братя македонци в ЕС !Така всички българи ще се събираме под един покрив, напук на Кремъл и продажната русофилската шайка в България.

3

Lima

преди 4 години

Македонци в ЕС е като да използваме таралежи за възглавици. Това племе нито се кара нито се води. Вечно са контра на каквото и да било, вечно са опозиция, все недоволни от нещо, все се изкарват прецакани и така до безкрай. Наред с това те са най-великата нация както на планетата, така и в околностите. Дядо ми казваше: "На македонец главата му увира половин час след като омекне камъкът с който е затисната."

2

Анонимен

преди 4 години

България трябва да блокира Македония докато Македония не се разпише под становище за историята съставено от международна комисия. Нека немски, френски и британски историци да напишат становище и България и Македония да се разпишат.

1

77

преди 4 години

Ще започнат със сигурност.Но ще продължат най малко 20 години.Ако преди това не бъдат замразени .Особено ако Вмро които са националисти и под Руско влияние дойдат на власт . Ако тази партия спечели изборите няма начин да не стигнат до конфликти с България и Гърция.Което ще е пагубно за макетата.