14

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

В България няма "пътища",а някои "индивиди" изискват "винетка" за колите и скоро "тол такса" за камионите!!!!Няма такава пародия на Държава!!!!!!

13

Гостенин

преди 4 години

До АнонименЗащо да е пълен ***? Намери някой внук да ти купи винетка. А не се прави на много отворен.

12

Гостенин

преди 4 години

До некойЗащото догодина ще включат още 4-5 хиляди км, а след две години всички пътища.Бавно сваряване на жабата!И всъщност да те попитам защото не си Кой: Кой ще плати тези тол такси? Според теб сигОрно държавата, нали?На ви сега тол! Дупе да ви е яко.

11

Гостенин

преди 4 години

Държавната адвинистрация отнова наказа изрядните платци и отново поощри тарикатите на дребно.Значи мога аз да си купя винетка преди 2 седмици, а Пенчо примерно не си купил винетка до днес.Пита се във задачата защо Пенчо е карал 2 седмици на аванта? А дали на мен ще ми дадат 2 седмици бонус към крайния срок на сегашната ми винетка? Дето се вика: Ей сега!

10

мишо бирочето

преди 4 години

ей сега като завалят глобите *** доказвай че нямаш сестра. битието на героите на кафка ряпа да яде в сравнение с бугаищаня.

9

Анонимен

преди 4 години

Не знам що за система е ама сайта им е пълен б...к.

8

до 1..

преди 4 години

Въпросът е какво получаваш срещу тези 100 лева...

7

некой

преди 4 години

Я някой да обясни защо камерите на Тол системат обхващат 10800 километра а се плаща само за 3115? Значи 2/3 от системата е безмислена - но са похарчени едни много пари за камери, железата за тях, захранване, програмно осигуряване, поддръжка?Е това да ни обяснят?

6

Де,бил

преди 4 години

На ушевите ще им се наложи да си закупуват винетни стикери май....

5

Анонимен

преди 4 години

Как се издава наказателно постановление от лица нямащи право на това?

4

!!!

преди 4 години

Поредната финансова инжекция от предстоящи глоби за Гербе.раската пас.мина...

3

Анонимен

преди 4 години

И така не ми стана ясно, тези хиляда ТОЛтупани, които по цял ден спят в колите, каква работа вършат. Вчера ги гледам двама бунака преди Враца, голямо спане, голямо чудо, цял ден. Как не се схванаха от лежане, направо се чудя.

2

Анонимен

преди 4 години

Грешка се прави много със седмичните винетки. Не е от понеделник до понеделник (примерно), ами от поделник до неделя включително.

1

..

преди 4 години

Както аз мога да дам 100лв за винетка, така ще могат да дават и всички останали. Аз нито съм повече, нито по-малко от останалите.