34

Анонимен

преди 3 години

Първо: Поздравления за Адел! Изглежда великолепно! Страхотен изпълнител, страхотна жена- желая и още много успехи и много щастие! Второ: Как може да сте такива *** бе? 30 и нещо коментара и всичките заядливи, язвителни, обидни... Коя пък е тая Адел?Вие като върколак сетила се да отслабва.Вероятно сте едни глупави, завистливи и тъжни хора! Вероятно сте такива критици и съдници и с всичко в живота си! Вероятно такива и ще си останете! Гнус ме е от вас!

33

анон

преди 4 години

Бах! Не можах да я позная! *** тя много се смъкнала, бе! :O

32

Анонимен

преди 4 години

И Нетребко напълня, отдавна.

31

истината е че,

преди 4 години

Сетила се да отслабва.Иска да отслабне,за да си намери мъж.Мина й модата като певица,не че някога е ставала.

30

честно

преди 4 години

Aма тая смята да се връща и да продължава да вие? Не ми харесваше гласа й от начало. Лансираха я,защото е по-едра ли?

29

Анонимен

преди 4 години

200 кг татуирана исе фанала с некъв спари не с такъв слаб и без пари а тая има пари самата тя

28

Анонимен

преди 4 години

тя имаше здравословен проблем с гласните струни,дано отслабването да не е от това.

27

въпрос

преди 4 години

а колко килограма сланина и кожа е изрязана?

26

Анонимен

преди 4 години

До LanНе е точно така. Просто заяви че кожата се свивала. Беше категорична макар че ставаше дума за единичен случай. Прочети си го пак. Хубаво е да държиш на своето и да се опитваш да се измъкваш от кофти ситуация но най - доброто е да си признаеш че не си бил съвсем прав. Това показва че си силна личност а не просто заядлива комплексарка. Казвам това добронамерено и се надявам да го приемеш точно така.

25

Щирлиц

преди 4 години

Голяма певица е,вие като върколак.

24

Lan

преди 4 години

24, точно повторение на първия ми коментар! :) Да, за всеки организъм е различно и не може да се обобщава, винаги има някакво свиване на кожата и ако отслабването е над 40кг и е бързо, почти задължително има увисване. Колкото е по-възрастен човека, пушач, не пиещ достатъчно вода, с лоши гени, не използващ качествени кремове, не спортуващ, толкова увисването е по голямо.

23

Анонимен

преди 4 години

До LanТвоя си работа. Аз не знам за очите ти, аз също го казвам защото съм го видяла. Значи можем да приемем че за всеки организъм е различно и не може да се обобщава. Така съгласна ли си?

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17 Да,Монсерат Кабайе. Но аз предпочитам Анна Нетребко. Въпрос на вкус.

21

Lan

преди 4 години

16, *** разбира се, няма да повяравам на очите си, ще повяравам на някакво мнение в нета!

20

Анонимен

преди 4 години

Предполага се, че заедно с килограмите е загубила и гласа си!?Само ако си е увредила нервната система, иначе миже да стане и 43 кила и ОАК да лее така. Или 143.

19

Анонимен

преди 4 години

Според коментарите във видеото и ос статията, едва ли ен е лошо да спортувал, да слабееш и да ядеш както трябва, за да си строен и елегантен. Ама за какво говоря - на 16 години ми се подиграваха, че бягам всяка сутрин. Сега същия - хак да му е, де се подиграваше най-мниго е с инсут и диабет. Ама нали мниго вървежен - нека му!

18

Тираджията

преди 4 години

Аз за 4 месеца свалих на 30кг ама не пишат за мен във вестниците?Сигурно щото не съм се къпал

17

Анонимен

преди 4 години

Предполага се, че заедно с килограмите е загубила и гласа си!? Предстои да разберем! Много оперни певици са дебели и упорито си държат килограмите!? Монсерат Кабайе предпочете да си остане дебела, но с глас.За поп-идолите гласът вече не е задължително условие. Да споменем Мадона!

16

Анонимен

преди 4 години

До LanН, не се. Съжалявам. Ако пълен човек отслабне драстично кожата увисва на местата където е било най - проблемно - корема, под брадичката (пуешка гуша) на ръцете, абе изобщо много зле. трябва наистина да се намеси пластичната хирургия или анти ейдж козметиката за опъване и изглаждане на кожата. Грижата за кожата става наложителна. Но за Адел е рано да се притеснява толкова. Още е млада, просто не трябва да отслабва прекалено

15

Анонимен

преди 4 години

И защо сте я писали ден Адел?На моя компютър гугъл е преценил,че търся Шарон ден Адел, а не тая.което си е нормално.Но там няма 'проблеми с килограмите'