16

Анонимен

преди 4 години

За да се научи да говори на езика на силата, трябва да има сила.За слаба Европа езикът на силата е чужд занзибарски език.

15

Анонимен

преди 4 години

Европа печели страшно много най-вече държави като Финландия Полша и тн досега отдавна да са част от Русия.Германия няма а и не може и пръста си да помръдне за да възпре Раша.

14

Анонимен

преди 4 години

От 15 с Русия защото всъщност основната причина ЕС да иска де е независим военно от САЩ е точно САЩ да не могат да налагат ня Европа тяхната политика която доведе до скарването с Русия.И нещо повече вчера директно беше казано че Европа трябва да е независима от САЩ защото от американската антируска политика печели само САЩ Европа нищо не печели от нея и трябва с Русия незабавно да се спрат всякакви конфронтации и провокации и да се започне нормален диалог.*** на разните тоталитаристи не ви изнася

13

Анонимен

преди 4 години

Ох направо ще се разплача като на латиносериалка като ви чета глупостите.Много е забавно как същите руски и американски *** дето обикновено пишат милитаристки постове сега са върли пацифисти и що?Щото е хубаво когато задокеанските и московските ви господари доминират силово но силна Европа дето не им се подчинява не ви е в интереса щото в такава Европа троловете падат зад борда директно в пандела за национално предателство нали? Стига вихте на умряло.И стига с тая мантра за скарването с

12

баба мара

преди 4 години

след това изказване този чиляк да си подава незабавно оставката с кого ще се биекои го заплашва с русия няма да ни скарате колкото и да се стараете

11

българин

преди 4 години

По същият начин както го прави Америка ли?!

10

Анонимен

преди 4 години

Няма как да стане, понеже Канцлер акт е още в сила поне до 2045 година. А Германия е окупирана страна.

9

Само питам

преди 4 години

Коя сила, джендърската ли?

8

Анонимен

преди 4 години

Жозеп, ти си още във времето на конкистадорите! Каква сила бе, меко ръчичко? Срещу кого ще я прилагате? Българският войник няма да изпълнява заповеди на английски, а в вие, след Брекзит нямате англоговоряща страна. Даже Ейре!Освен Франция никой не може да направи един изтребител!Осигурихте ли "бойците" си с червила и нежен грим?И спри калпавото Виньо верде преди де се изказваш!

7

V

преди 4 години

Силата на Европа това са рафал и миг 35 .Ако те се обединят могат да надвият ф16 .Ако някой купува ф16 тогава е свършено с идеята за Европа .Европа може да е силна само когато е обединена .Това не е в интерес на една задокеанска империя която си има режими като гербавия и съответните антиевропейски хардлайнери които дадоха южен поток на Ердоган. Европа няма интерес такова важно кранче да е в Ердоган ;)

6

Анонимен

преди 4 години

Европа не става за нищо освен за туризъм,което не е малко.Опита да говори със силата и дойдоха червените бандити.Да остава Америка да действа,тя знае как.

5

Анонимен

преди 4 години

Явно един политик, който не е ГМО политик.

4

Q

преди 4 години

Хм,не знаех.че ЕС има армия !?

3

Ф.С.В.

преди 4 години

Този Борел иска да каже на "меките китки" в Брюксел -да станат мъже?!-това е просто АБСУРД!! Ние сме много загрижени за неговите думи нарушаващи Истамбулската и всякакви Конвенции -Къде е БХК да го осъди!!

2

Анонимен

преди 4 години

За да оцелее ЕС на Германия трябва да й бъде забранено да се меси в политиката на съюза. Да си сглобяват пералните, печките и автомобилите и да не дават акъл на останалите и да не им се месят във вътрешните работи. Добри политици никога не са имали, главно откачалки. Ето я сега пък някаква фон дер Лейен - пълна трагедия, искала общ бюджет и данък за климата. Докога? Накрая в този ЕС ще останат само Германия и България.

1

Скептик

преди 4 години

И аз очаквам да използват силата, за да проявят най-после независимост.