9

Бригадир

преди 4 години

Само кюмюр_ да живее ТЕЦ 2

8

патенцето Сатюрнен

преди 4 години

Поредната "статия" , след прочитането на която знаеш по-малко , отколкото преди прочитането й! А и трябва да гадаеш , аджеба , какво се напънал да каже авторът ?Хвала на такива просветители !

7

Миткалото

преди 4 години

Ветрогенераторите са шумни и пречат на птиците.Волтаиците са нагреватели.Атомната енергия е евтина и трябва да се стопира -трябва да се намерят нови източници ,да се насочи обществото към тях и с това да се оправдае вдигането на тока.Това е да се присвояват пари нищо друго.

6

Анонимен

преди 4 години

Професор, който не знае към какво се трансформира. Може би към паранормална енергийна система, към космическа енергия или енергия от все закъсняващия с две седмици ядрен синтез?Оценка Слаб(2)

5

Гарибел

преди 4 години

Много изчерпателна статия ..

4

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости нито САЩ нито СССР нито КИТАЙ ще затворят въглищните си централи !!!

3

Анонимен

преди 4 години

Ние в България вече сме 20 години напред и отдавна модернизирахме енергийната си система.Ликвидирахме мръсната ядрена енергетика и сега горим екологични евроатлантически отпадъци а хората масово се топлят на дърва. Ние сигурно сме най екологичната държава в ЕС!

2

Бате Бойко

преди 4 години

А-ааа скоро трансформаторите ще са новата ми далавера. То ще е едно крадене. Малееее.

1

Анонимен

преди 4 години

Повече от разбираемо е, че светът ще трансформира енергийната си система. Къде ще сме ние в целия този процес? Няма да сме конструкторите и проектантите, няма да сме изпитателите и инженерите. Повсичко личи, че са ни отредили ролята на потребители, финансиращи проекта.