230

Анонимен

преди 4 години

Поляците са коцплексирана нaцийка и винаги са били в сянката на великите сили. Те не могат да се мерят с цивилизационната тежест на Велика Франция, която е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят. Полша е гeто в сравнение с Франция.Стотици хиляди поляци мият чинии във Франция. Vive la France!

229

Анонимен

преди 4 години

Слава на Полша! Велик народ!

228

Анонимен

преди 4 години

Франция научи Полша на всичко останало. Полша нямаше да съществува като държав без Велика Франция. Франция е най-великата държава, а поляците са пияници с евтини жени.Наполеон и Франция 1919г. трябва да са като дядо Боже за Полша.

227

Анонимен

преди 4 години

Поляците научиха французите как ад ядът с вилица. Мюсюлманско гето.Слава на велика Полша!

226

Анонимен

преди 4 години

Без Франция нямаше да има Полша, както нямаше да има Германия, Италия, Испания, Англшя, Белгия, Югославия, Румъния, САЩ и т.н. Няма нация на този свят, която да не държи нещо на Франция. "Всеки човек има две страни - своята и Франция" - Бенджамин Франклин Франция е люлка на световната цивилизация и майка на съвременния свят!Франция е най-великата страна и нация на света! Vive la Republique! Vive la France!

225

Анонимен

преди 4 години

Поляците са мъдри както винаги защото са изпитали руската "любов" на плещите си. Поляците не са дупедавци като българите. Поляците завинаги ще има двама врагове: Германия и Русия. Полша е велика! И само нагъл русoфилистик може да каже, че Полша е участвала в построяване на концентрационни лагери. Поляк влиза доброволно в Аушвиц за да разкаже на Запада за тези лагери. Поляци са спасявали евреи с риск за живота си. Поляците са ВЕЛИК народ, ясно ли ви е блядoве!? Jeszcze Polska nie zginela!

224

То май

преди 4 години

Те са строили Концентрационните лагери. Станало кой гроб копае сам пада в него.А най-големите фабрики за локомотиви в Европа били в Силезия. Това е бил цял клъстер направен от Германците.

223

Анонимен

преди 4 години

Германия превърна Полша в гигантски концентрационен лагер, сравни Варшава със земята, изби 6 милиона полски граждани. Към днешна дата ги е колонизирала икономически и използва мъжете им за евтина работна ръка, а жените им за знаете какво, но тези пияници още считат Русия за големия им враг. Смях. Същата Русия която макар че им взе източни земи им хариза високоразвитата промишлена Силезия, Прусия, Померания и излаз на море. Неблагодарно племе са шляxтичките, слуги на кравите.

222

джо

преди 4 години

На кого да върнат Крим Руснаците? На Поляците ли? Защото те имат такава доктрина "Пилсудски" която е наречена на името на политик, който е имал идея държавите от Балтика до Черно море да се обединят в една съюзна държава. Но ние сме свидетели как приключиха повечето съюзни държави. Колкото до Украйна, те не могат да управляват сегашните си територии, камо ли Крим.

221

Анонимен

преди 4 години

Боя се че никакви хапчета немогат да помогнат на Макарона отавна е в мозачна а и политическа смърт

220

Анонимен

преди 4 години

рашистите Да върнат Крим за начало И да спрът да дрънкат ракети па белким им повярваме

219

Анонимен

преди 4 години

Още един многоумник , който трябва да си изпие хапчетата!

218

джо

преди 4 години

Поляците винаги ще се стремят да са в противовес на Русия. Така раболипничат пред САЩ и се надяват на благовение от страна на големия брат. Само, че той е далеч и всичко купено от него е на по - висока цена. Но поради факта , че и по време на соца играеха същата мазурка си мислят да минат със стария номер. Но има проблем, Франция и Германия не са настроени на полските ноти. Те си имат собствени интереси и това е видимо .

217

Анонимен

преди 4 години

До 226Ако на бяха българите, нямаше да има руснаци, а москвичи с монголско четмо, писмо и шамани !

216

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха руснаците, вероятно и тебе нямаше да те има.

215

Анонимен

преди 4 години

До 223Ако не бяха руснаците нямаше да има ВСВ !

214

русофил=предател

преди 4 години

Русия е голяма заплаха, но още по-голяма заплаха са прокажените русофили. България трябва да се отърве от племето на рубладжийските каскети.

213

Анонимен

преди 4 години

Странно! Ако не бяха руснаците, спа комплексът Треблинка, близо до Варшава, още щеше да работи и комичетата да пушат. Къса памет имат поляците.

212

Анонимен

преди 4 години

Като се има предвид че цялата руска църква от вече цял век е ръководена от атеисти- комунисти, сега начело и стои Кагебиста ГУНДЯЕВ срамота е да отваряш изобщо въпроса за Бог! Култа " православие" сега замени култа ленинизъм, в тези култове няма място за Бог, Той е параван и това е срамното! Каквото пипне комунист- съхне! А на 3 Ти март едно иго се замени с друго, едни еничари- с други, но България ще ви надживее и вас

211

До220

преди 4 години

Не знам за кой Бог говориш, с нами Бог пише не само на руските, а и на всички оръжия на бг. революционерите ни, да не говорим за първото ни бойно знаме, самарското, нищо и ти ще си припомниш на 3 март, щеш не щеш:))