41

Анонимен

преди 4 години

Когато Саудитска Арабия извършва геноцид в Йемен и в същото време Саудитска Арабия е начело на комитета по човешки права на ООн как очаквате ООН да се намеси?

40

Анонимен

преди 4 години

Защото война се спира със силови мерки а не със празни прказки и плакати.

39

Анонимен

преди 4 години

Най големите виновници за войните са Америка и Русия,те поддържат кръвожадните диктатори и терористи

38

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахтели че целта на диктатор Асад и Путин са обелюдаване на областта от 4 милионното сунитско арабско население и да се засели с шиити алевити,терористи имало всичко е ала бала,а шиитските ирански терористични милиции и Хизбула не са ли терористи,тия дни се очаква чистка от страна на турската армия срещу диктатора и неговите подръжници

37

Анонимен

преди 4 години

време е янките да напъдят руската сгaн

36

Анонимен

преди 4 години

До Vгерб изпъдиха два милиона зад границаабе пръдльo 2 милиона заминаха още през 90-те години, когато ГЕРБ не е съществувал.Хората бжягат от крадливата бсп cгaн.

35

Анонимен

преди 4 години

Може много лесно да се спрат воините не само на арабския п-ов ,но и по целия свят,стига ООН да вземе радикално решение да се спре толерирането за незаконната (държава) Израел и световната общност да спре да си затваря очите пред безчинствата и гадостите които творят юдеите

34

Анонимен

преди 4 години

До HandelНеуместна аналогия. Да се сравнява една година от 13 век с година от 20/21 е некоректно. Дори във физическия смисъл времето не е строго линеен процес, камо ли в областта на цивилизационните процеси.

33

Как точно...

преди 4 години

...ООН може да спре войните в района, при положение, че членове на СС на организацията / и техни значими сателите/ пряко ги подклаждат и финансират?

32

Handel

преди 4 години

Просто е като фасул. Ислямът е 650 години по-млада религия от християнството. върнете летоброенето 650 години назад и вижте какво става в християнска европа през тези години. Да не говорим за това, че последният изгорен на клада "ерретик" е през 17-ти вак, през 17-ти век е и на-дългата и най-кръвопрослитната религиозна война. Хайде сега си помослете и какво ще стане ако пнякакво сборище от писарушки почне да разправя "Ама вижте сега, това не е добре, хайде престанете..."

31

Анонимен

преди 4 години

До V Смяната на властта не води до нищо, защото е необходима смяна на системата. Това, обаче не може да стане, защото няма критична маса. Масата предпочита да бяга навън, отколкото да рискува с революции. В Сирия рискуваха с революции и накрая пак бягат навън. Трябва да чакаме клобален колапс, защото тогава ще паднем от ниско. При падане от ниско, няма да се потрошиш и боли по-малко.

30

Анонимен

преди 4 години

До V Потреблението се свива и това може да ти го каже всяка голяма верига, независимо за храни, или техника. Процентите нараснал БВТ са от инфлацията(месо 3 пъти, масло, лютеници...). Понеже администрацията продължава да се надува, а населението да намалява, няма пари. Затова са нарасналите до парадоксалност данъчни рестрикции, разговорите за увеличаването им и разнообразяването им и преминаването към евро, което да увеличи възможността за процента дълг. Населението е напълно декапитализирано.

29

Анонимен

преди 4 години

От времето на създаването на исляма там са във война. Ислямски халифат би решил въпроса на местна почва, но тогава пък ще почнат война навън. Отделно Сирия е във война с Израел и не се вижда някога да сключат мирен договор, което пък значи че Израел може да си ги напада, когато си ще. Още бащата на Асад изтрепа 70 хил. ислямисти и преди 10г. техните деца се включиха към ИД и почнаха гражданската война. След 20г. кръгът ще се повтори. Сегашното положение е оптимално с изкл. на намесата на Путин.

28

четете

преди 4 години

защото ООН е изцяло под конрола на интернационалните евреи и изпълнява само техните желания

27

did

преди 4 години

В ООН вече само водят статистика. Техните решения вече нямат никаква тежест.

26

Гост+

преди 4 години

Защо ООН не може да спре войните..? - Ми защото атлантиците налагат Нов Световен Ред - Затова!

25

Константин

преди 4 години

Защото западните държави искат да ограбят богатствата на държавите от залива, и създават проблемът и след това отиват да го решават с войни. Преди 35-40 години се прегръщаха със Саддам, след това той стана диктатор, така беше и с Кадафито. Следва да се проследи къде отиват богатствата на тези разрушени държави. И 100 процента в ООН има държави с повече тежест от друг, които дават парите и те определят правилата.

24

оооо, не

преди 4 години

ООН е провалена организация

23

Анонимен

преди 4 години

Арабели и християни омешани .... не става. Ако Израел изчезне всичко ще си отиде на мястото

22

много просто

преди 4 години

щото има араби и евреи! Ако ги няма ще е мирно и тихо.