69

ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

преди 4 години

При 500 000 бездомни, бедни и гладни според Каритас, едва ли някой нормален ще се върне.

68

анонимен

преди 4 години

Когато децата ни имаха нужда от държавата, тя хранеше индианци. Сега децата пораснаха и нямат нужда от тази " държава" оставят я на индианците. В каквото е инвестирано това е утрешния ден.

67

гост

преди 4 години

Много е късно всеки някъде свикнал взел дом вече. Жалко за гладните лихвари и съдии в бг няма вече будали

66

неверник

преди 4 години

Ако това беше вярно щеше да осигурят 2-3 гинеколози във Видин за да може жените които раждат да родят в болница,а не по пътя Видин-Монтана!Тези просто си правят вятър на зъбите!

65

Рашко

преди 4 години

Има как, но няма смисъл!

64

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да връщат никого. Ще поседи 1 година, ще го храним НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, и после пак ще избяга. А Бойко Борисов ще си пише активи пред електората. Тия избягалите в повечето случаи са некадърници, които дори в нашата закъсала държава не могат да си намерят приемлива работа. На Запад какво работят повечето - бармани, сервитьори, готвачи, болногледачи, чистачи ,шофьори, берачи на ягоди и марули, джебчии и просяци, и прости..туция. И искат тоя народ да го връщат. МЕРСИ да си стоят там.

63

Скептик

преди 4 години

Ами нали плащаме всички заедно издръжката на чадата на Елита на Запад. Сега ще трябва да ги дундуркаме и като се върнат и станат Елит на свой ред. Въвеждат потомствени привилегии. А сега подготвят общественото мнение.

62

Deutchland uberalles

преди 4 години

за кво са ви озлобени хейтъри ? те бягат от злоба, ами и ще ги връщате със примамки ? няма да ви свършат работа. германия има опит. повервайте.

61

Der alte Spinner

преди 4 години

Всички (почти) във форума са недоволни, възмутени, даже в шок! А аз съм заинтригуван Защо ли? Ами засега ще върнат само 300 души, и "имало как.." съгласно заглавието! А аз пък съм любопитен и малко разстроен! А останалите далеч от татковината 1.900.700 души (изхождам от всичко 2 мил.) ще се чуствуват пренебрегати и дискриминирани. Значи пак има наши и ваши...Аз нямам никакви връзки и попадам в тази категория. Дали Зорница ще ме включи в списъка? Като син на активен борец за Желю Желев.?

60

V

преди 4 години

Много хора са унищожени в България от мафията герб чрез документи и без съдебен контриол .Ти дори да отгледаш дете на тази държава ,тя може да го убие с важен документ без да може да се защитиш в съда. Така живота приключва в герберска *** . А няма кой да осъди герберс ченгеджист посегнал на толкова много ръце. затова бягайте от тука. България означава смърт.

59

V

преди 4 години

Тез са луди. В България не може да се работи нито да се създаде семейство. Искат да дадеш личен документ на чорбаджиста за да може да ти извива ръцете и да не ти го върне. В Европа това е забранено. Давам му нов документ след което следва луд скандал с обиди и кво ли не. Човека иска в него да е мой личен документ за да може да не ми го върне. Няма ли кой да каже там из Европа че тук е невъзможно да се работи.А детето ти могат да го убият с най важния документ в живота на човек и няма смисъл в бг

58

Smurf

преди 4 години

Триста синове и дъщери на герберски функционери завършили в чужбина ще им платим по 1200 лв месечно ... едно време на това му се викаше привилегии на активни борци. Тоя филм сме го играли

57

Анонимен

преди 4 години

няма връщане докато тук не стане правова държава с нормални доходи,а не шуробаджанашка корупция с африкански доходи

56

военната хунта

преди 4 години

До като дезертьориВсеобща мобилизация за защита на ЕС но не и на България!

55

само в кофчег!

преди 4 години

До TedСтраната ни е гробница за българите!

54

като дезертьори

преди 4 години

До ИзгнаникКак ще ни заставите да живеем в една съсипана държава? Къде ни е армията?- в СССР!?

53

на мокавей!

преди 4 години

До КрайОт домовете ни изгонихте и с ковчези ще ни върнете!

52

Анонимен

преди 4 години

С оръжие?

51

Изгнаник

преди 4 години

Не знам какви са тези супер гениални хрумвания, но май и на тях не им е ясно как ще функционира тази програма. Хей, увеличете парите на работещите млади в България и се молете да останем в чужбина по-дълго, че без нашите пари, които пращаме в България, икономиката е тотално загинала!!!

50

Анонимен

преди 4 години

Няма начин да се върна в тази балканска клоака. 1200лв.... Хахаха. Не е до пари, а това че предпочитам да живея в нормална държава