29

Скептик

преди 4 години

Този милиард е предназначен за корупция на управляващи. Законна.

28

..

преди 4 години

Каза ще дадем заем, като помощ а не подаряваме. Разликата е огромна. Тиквата нали изтегли 14 милиарда, икономиката да тръгна случайно, малко санирани сгради, малко дефектни магистрали, а повечето пари обратно при господарите.

27

муспи

преди 4 години

Услугата ще е такава: Получаваме заем от много авторитетно място, да кажем МВФ. Няма безсмислено размятане на торби с долари, България ще си има сметка, от която да изплащаща всяка доставка на продукта, като същевременно и погасява заема. Всякакви тарикатлъци от страна на клиента се наказват с такива глоби, че да се чуди как да излезе от бизнеса! Но бизнесите в Демокрацията са задължителни - може да се случи да си неплатежоспособен, но имаш разни резерви - България все още има територия!

26

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха отпуснали 20 милиарда щях да ги призная. Тотова не стига Орбан да плаща сметките на апачите.

25

да

преди 4 години

то и българския май си спрял да го учиш, освен руския.. тотално неграмотен си :))) от това освобождение няма

24

Анонимен

преди 4 години

Добре че са американците, че иначе русия ще ни асвабади за пореден път. Да не дава Господ такова Зло да те асвабаждава. Раснаци, атидьете в дамой!!! Малко руския ми е слаб, защото спряхме да го учим на секундата в която стана незадължителен.

23

Анонимен

преди 4 години

Новото робство на богатите държави е да дават заеми на бедните държави,за да могат после бедните да плащат с години тези заеми!!!МВФ световната банка дават колкото си искаш заеми и накрая бедните стават по бедни и роби на богатите!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Те дават ама после стократно ще си ги вземат!!!на 20 цента възлиза направата на 100 доларова банкнота вие си направете сметка по колко ще се връща този заем!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Нищо не дават даром наглоамериканците. Ако дадат 1, то е за да вземат 3 или 5.

20

българин

преди 4 години

До 10 Много грешиш! И него някой го е платил.За да постигне целта си!-:)

19

Анонимен

преди 4 години

И какво се оказва днес всъщност? След 30 г " американска демокрация"! Че Америка е по агресивна от самият СССР?!!!!! Но го разбираме едва сега за съжаление! Мотото им днес излиза че е.Да ви "освободим" от СССР. За да ви заробим ние!!!-:) Ех Европейциииии!!! От трън та на глог! Да ви е сладка Американската супа! Гореща е.Нали се сещате какво се прави в такива случаи?-:)

18

муспи

преди 4 години

За всяка приятелска страна от източна Европа ще има бонус - F16.

17

Анонимен

преди 4 години

До 16. Това " Баце" наречие си го ползвайте в София! За България Борисов си е д-р Борисов!-:)

16

муспи

преди 4 години

А сега, дето не се казва: Познавам и Сащ и Европа - американската мизерия я няма никъде, няма я и даже в България! Непрекъснато раздават помощи, а беднотията расте - това е прочутото еврейско лицемерие! Колкото по строят оградата с Мексико, толкова повече мексиканци пристигат, на тях и дават прословутите пособия. Тези дето се въргалят по гарите, улиците и парковете са главно бели, рядко черни и никакъв латинос.

15

Койчо

преди 4 години

А пък баце даде три пъти повече на САЩ

14

Анонимен

преди 4 години

Значи.С това си признание.на тази измислена държава.Която инфлационно парите и са шума без покритие! Ще напечата още огромна сума пари шума. Само и само.Да унищожи Русия икономически! След като не може да я " прецапа" военно както Ирак,Либия и да не изброявам .Открито поведе война с Русия!-:) Нагло племе! Все едно да изминеш излишно 100 км за да заредиш,вместо да заредиш там където си! -:)

13

Анонимен

преди 4 години

Новият план Маршал за заробване на Европа ?

12

Анонимен

преди 4 години

Да не Ви се случва да имате нещо, което го иска САЩ ще Ви съсъпят, но ще го получат, изключително токсична държава е това.

11

Анонимен

преди 4 години

САЩ практикуват бизнес с насилие и извиване на ръце. Те принуждават държави да купуват от тях. Ако влагат един милиард в енергетика в Източна Европа, това задължително е съпроводено със задължението на тези страни да купуват след това от тях на двойни и тройни цени. Колкото по-далече се държи една страна от такива "приятели" като американците, толкова по-добре за нея. И това, което пиша, се вижда от всички, просто няма избор, защото са силни и тъпчат всеки, който не им се подчинява.

10

арап дава чорап

преди 4 години

Няма безплатен обяд.Само сиренцето в капана е безплатно.