35

Някой

преди 4 години

Аз мисля, че това е поредната "игра" за финансиране на БКП + ДС .1. Продават талоните.2. Вървят непрекъснато реклами за спечелени милиони, а на практика изплащат по стотина хиляди, и после малки преводи за години напред.3. Всяко чудо - за 3 дни. Когато оборотите започнат да спадат отнемат лиценза на фирмата.4. На печелившите БКП + ДС честито, защото реално милионите няма да бъдат изплатени, а билетчетата са вече продадени.5. Дори и да се усетят хората ще плюят по отнелите лиценза.

34

до номер 40

преди 4 години

Викаш търкайте,само че виж какво пиши накрая:,,Самите телефони за контакт на лотарията не работят от седмица, не работят и телефоните, обявени за притежателите на хора с печелившите талони.И да са пуснали напук печеливши талони,няма да платят нищо. Къде ще ги осъдиш после?

33

Анонимен

преди 4 години

"В търговската мрежа остават непродадени талони за над 40 млн. л"Браво. Народа ще спечели 40 милиона лева, като не ги даде на Божков. Една умна постъпка от правителството.

32

Е МЕКА

преди 4 години

До КойчоЕдва ли ще фалира ХА ХА четох, че е продал билети за НАД 40млн лева на дребните дистрибутори, които сега се чудят какво да ги правят...Съвет - търкайте, ама яко, и поне 15 минути - и после --------------> в тоалетната!Е МЕКА

31

Анонимен

преди 4 години

Вай вай, какво ще правя? Аз си бях свикнала - 1/4 от пенсията отиваше за талончета. А сега?

30

Баровеца-СФ

преди 4 години

Нито търкам ,нито съм комарджия,но според мен трябваше да се получи консенсус да се допродадат напечатаните талонч и да се обезпечат финансово евентуално :) печелившите!

29

Обичащ Софията

преди 4 години

Наистина хората сме като овце. Каквото решат отгоре - с това се примиряваме. За какво изобщо живеем на този свят, след като някой друг вечно определя правилата - да сме роби и техни бачкатори?

28

До 30

преди 4 години

Печеливш бизнес казваш!? За кого?И кой,къде и как еплащал данъци?И Ал Капоне имал печеливш бизнес ,а те заради НЕПЛАЩАНЕ!!! на едните само данъци го вкарали 11 години в кауша и му отнели бизнеса...........Ти явно познаваш много спечелили милиони или стотици хиляди от таз фатална лотария.

27

Анонимен

преди 4 години

Убиха печеливш бизнес. Вместо да наложат нови данъци и държавата да печели, те съсипаха лотарията. И за слепец е ясно, че целта не е национализация и "спасяване" на зависимите, а унищожението на Божков.

26

Анонимен

преди 4 години

Край на още една пирамида. Човекът взе парите, каза "чакай малко", хвана самолета, дири му следите.

25

До бай Х

преди 4 години

Принципно си прав.Обаче, Тя и БНБ не предлагаше лихвен процент като на КТБ.Сега КТБ я няма, няма ги и парите.Лотарията вече я няма, парите също.Ако нямаш покритие и гаранции, практически можеш да си направиш какъвто си искаш бизнес, с каквито си пожелаеш печалби. При едно- единствено условие: да се навият достатъчно голям брой наивници да ти плащат и да нямат нищо против, че не печелят никога.

24

Бау

преди 4 години

Жалко. Бяха забавни... Никога не съм се надявал на хиляди, но като спечели някой 20-50лв си беше забавно :D

23

Анонимен

преди 4 години

Днес, да не би да сте първи приятели с финансовия министър, че го наричате Влади?

22

До До До Рожков

преди 4 години

Оня всеки ден като е на екскурзия страната да има някаква полза? Ломоти на банкянски, припотява преводачите и толкова. Другото е погледи и усмивки, които не струват нищо.

21

Анонимен

преди 4 години

500 световни лидери и един клоун от Балканите .Ще се пръсна от гордост.

20

Анонимен

преди 4 години

Наред са билетите за търкане от ТОТО -то.Добрият хазарт. От лошият, който търкал, търкал.

19

Анонимен

преди 4 години

До До РожковТози лидер е излизал два пъти по покана извън България. Единият път Путин го привика да го шамароса зад вратъ и да му каже, че очаква Бойко и вторият той се самопокани на срещата на НАТО.

18

Анонимен

преди 4 години

Следващият път да го поканят в село Егрек.

17

До Рожков

преди 4 години

Разликата е че в Свирачи ще видят лидер, а в Мюнхен някакъв от охраната или масовката, господин "К'ъв беше тоя?"

16

Рожков

преди 4 години

Бойко поканен в Мюнхен между 500 лидерите на различни държави. Радев поканен в село Свирачи.