60

до 37

преди 4 години

Да се спират неграмотни да пишат по форумите.

59

ТИРЕ е нов отбор

преди 4 години

ТИРЕ е нов отбор, създаден незаконно от внуците на онази банда дето 1948г. създаде ЦДНВ, и без нито една титла или купа. ТИРЕ е единственият отбор в света, имащ музей на Спортната слава на друг отбор, пълен с купи и червени петолъчки, какъвто дори в С.Корея, Китай и Куба нямат.

58

Вечната калъфка

преди 4 години

ЦФКА-Сф. - ВЕЧНАТА КАЛЪФКА !!!

57

Цска-фалшива новина

преди 4 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

56

Фен на Лудите

преди 4 години

Чудесен мач и резултат!

55

Анонимен

преди 4 години

Вместо заедно да спрем делиормана, червени и сини се самоизяждаме, двата най-велики български отбора са оставени да се борят за 2ро и 3то място...че и шпалири се правят на домуса...

54

Анонимен

преди 4 години

ЦСКА умре, а сега Лафски и той умре! Чудя се дали ще става ЛеЦки - Бистрица или Витоша - Спартак? ? ?

53

До ЦСКА умря

преди 4 години

С 31 титли,а "живите"Левски с 26.Това са фактите.Всичко друг е комплекс на вечно вторите.

52

скучно

преди 4 години

Но не дерби за това не го даваха по телевизията /освен в разград/ а министъра на спорта осигурява пари за стадиони само по селата където рият прасета.

51

два абсурда

преди 4 години

Цска е съществуващ отбор, а Лудогорец е с пълен стадион. Ха-ха-ха...

50

данъка

преди 4 години

До Цска умряЗа късмет на подуянската популаци :)Подуянчани паразитират на гърба на данъкоплатците.Много е нечесто!

49

Цска умря

преди 4 години

По повод измисленото селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

48

Анонимен

преди 4 години

Отбора с шизофрения и лидера по-фрапиращи загуби срещу чужди отбори изкараха равен 0:0 и никой не разбра, че феновете отишли да вдигат врява през МС, а не на стадиона. Тая новина не заслужава и в жълтите вестници да се намира.

47

Анонимен

преди 4 години

И двата фалита доказаха, че за нищо не стават и ако не е издръжката от мафиоти да си перат парите с тях нямаше и за селски отбори да стават.И вместо феновете да се замислят за какви пропаднали ритни-топковци и дискотечни звезди си дават парите, те мрънкат че не ги снимали как псуват този-оня. Все едно някой тия фенове ги бръсне за сливи и ги взема на сериозно. Цял народ се е отказал от тях вече, както и от отборите... фалити, загуби от вадуц... на национално ниво не оцеляват, навън се целели...

46

Не извратен тип

преди 4 години

Как можем да разберем на какви заплати българските водещи клубове осигуряват дърветета си

45

Munchen_DE

преди 4 години

Истинско дерби беше тазвечершното Amiens - PSG 4:4. Ето това е мач с канонада от положения и обрати! Гледах естествено и Левски - ЦСКА - тази велика публика, каквато имат и двата отбора не заслужава такава заспалщина! То не бе търкаляне по терена, не бяха картони, накъсана игра и разходки. Не мога да отрека, имаше и няколко добри положения и отигравания, но като цяло нивото е ужасно.

44

Пешо

преди 4 години

Преди 50 години селските отбори във В група играеха по-добър футбол от днешните "звезди" които са едни *** госпожички. Футболните шефове от БФС ще са първите до стената като дойде революцията.

43

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Властта постигна целта си. Левски и ЦСКА са унищожени.От някогашните гландове са останали само гръмките имена.Лека-полека фенската им маса ще започне да се топи ...Дали са наркомани или не не знам, но със сигулност тези млади хора са една родолюбива сила, която заедно става опасна за властта.В България ще има само ГЕРБ и Лудогорец.Футбол може да нямаме, но Лудогорец ще го има.Държава може да не остане, но ГЕРБ трябва да го има.

42

Анонимен

преди 4 години

Не съм футболен фен на никого, ама щях да се изкефя Левски да падне, и то с голям резултат. Вече взе да ми писва от проблемите им, от тръшкането им, от воплите им. Ами да дръпнат шалтера и да приключат с голямата драма. Стига са циврили.

41

смях

преди 4 години

Големи балъци има ...Може ли тези некадърници на терена да получават по 50 хиляди лева заплати, а тези по трибуните да вземат по 1000 лева , но да им събират дарения за да ги гледат като се разхождат.