28

Цветан

преди 4 години

Учителят нито е носил превантивно пистолета, нито пистолета е бил зареден, а просто е имал пълнител в пистолета. Аман от кухи лелки и ***, които коментират и са в "шок" :)Бил е с личното си оръжие, законно притежаван пистолет в училището, по невнимание е изпаднал пистолета, голЕмо чудо станало. Поне са имали мъж за учител, сега ще отиде някой ***, на който ще му пада лака за нокти от джоба.

27

Анонимен

преди 4 години

Хиляди цивилни имат право да носят, и носят оръжие. Някои дори не се и крият, законно е. Учителят може и редовно да го е носел, но сега нещо се е разсеял, факта че само 2 деца са видели говори, че е действал халднокръвно и внимателно, не го е размахвал. Можеше и да не се разбира за случая, както и за другия с пийналата учителка, но медиите нали са ни жълти и целта им е да дезинформира та зрелищата са в повече.

26

Анонимен

преди 4 години

Мога да приема, че учител законно притежава боен пистолет, но не мога да приема, че го носи зареден в клас.

25

с-в

преди 4 години

Най-после: даскал с пищов във клас !!! Щото преди години в софийска гимназия някакъв пубер (син на известен наш спортист) се бе прострелял с ЛИЧНИЯ СИ ПИСТОЛЕТ пак в класната стая ... Така че нищо ново под Слънцето... (И кво стаа с тоа енциденд???)

24

Анонимен

преди 4 години

Контролът , редът и дисциплината в училищата може да се засили само от професионалисти ,работещи в лицензирани фирми за охрана.Не ми се скицират примери как един арогантен, псуваш пазач с ТЕЛК предизвиква агресивно поведение и тества нервите на ученици и външни лица.

23

Анонимен

преди 4 години

Случаят може да бъде разгледан от две страни поне.1.Негативно, като нещо много лошо и противозаконно. 2.Положително.В резултат на многото масови убийства в училищата на САЩ, на учителите им бе предложено да носят прикрито оръжие за да могат да защитят евентуално своите възпитаници.

22

МддМ

преди 4 години

Нормално..Урока е по история.., искал е да им преподава нещо за 90-те години и го онагледиБраво на новаторският подходОчакваме..прогресивна учителка..по биология. ...да покаже...щъркела как се вика

21

Съчувствайте, бе!

преди 4 години

Защо пък да не вземе превантивни мерки човекът?Малко ли са напердашените учители? Всеки има право да се защити.

20

Мунчо

преди 4 години

Значи гумени полови членове може в Четвърти клас на училището, а пистолет не може !!!

19

Даскал Колю

преди 4 години

Само от последните три дни: Учителка, употребила алкохол, но не е била на работа, напусна работа, учителка ударила ученик / което не е доказано/затова, че някакъв пикльо се правил на мъж, напусна работа, учител по история, който носел законното си оръжие в час, напуснал работа.... Хайде ***, че ставай учител за смешни пари!

18

Цветан

преди 4 години

Голямо чудо станало, че паднал пистолета на учителя. Зареден не значи с патрон в патронника, просто пълнителя е бил пистолета. Повечето от бащите родители не са ходили в казармата и са виждали пистолет по телевизията, за това са се изплашили и са в шок. Аман от ***!

17

Пипи дългото чорапче

преди 4 години

Защо са назначили бивш полицай?Има много безработни учители,или след пенсия му трябва работа?Училището е с българчета.Апропо,защо ми изтрихте коментара за питейната вода в Силистра?Там наистина,както и в Добрич плащат най висока цена на водата.Проверете!

16

Не укорявайте човека

преди 4 години

Само помислете за колко нападения над учители четохме през последната година. Те търпят физическо насилие и е само въпрос на време някой разбеснял се и убеден, че е недосегаем, да причини и нещо фатално на поредния даскал, който се е осмелил да направи забележка на индопакистанче, пеещо, крещящо или играещо кьочек в час.Затова този учител е препасал пищов като четник, тръгнал на битка с башибозук. Сливен е това, демографската картина там е екзотична.

15

Колю Джамбаза

преди 4 години

Тоя филм съм го гледал - туй е Джокера 2

14

Русия

преди 4 години

"Преподавателят отказа да застане пред камерата ни," Айдя бя!

13

Анонимен

преди 4 години

,,Умните ,,му обяснения не допринасят с нищо,напротив утежняват положението му.

12

факт

преди 4 години

който не знае и не слуша БУМ!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Лъже ушевия.

10

м дааа

преди 4 години

обяснението щеше да е правдоподобно, ако не беше тръгнал със зареден пистолет.

9

Анонимен

преди 4 години

Не е трябвало да напуска.