174

Хазната или ?!

преди 3 години

До Само питам 154Ти лично избери да откажеш пороците, не бери грижа за хазната.

173

Анонимен

преди 3 години

До Възмутен 165Има нещо по-простичко в Закона за здравето - на работното място не се пуши. И може да се махнат тези лъчисти отоплители на атмосферата , да пушат на -10 градуса, ако толкова се сещат за цигари. Никой не е длъжен да прави реверанси на наркоманите.

172

Пояснение

преди 3 години

До АлкохоликАми не се тровете и не плащайте, просто е!

171

до 170

преди 4 години

Със същият ефект докато ти пушиш аз мога да си взема 10 кюфтета,4-5 пасти и безалкохолно и докато вие пушите аз да си замезвам за да сме квит!Интересни оправдания имате за кръшкането си.

170

От кога

преди 4 години

От кога идеята да не се самоубиват пушачи е фашизъм?

169

XuTbP5bP

преди 4 години

А тея дето си нямат работа и се чудят как да променят околните (като фемен журналята тук) направо без заплата предлагам. Ако ще е фашизъм, както го искате, ще си го получите.

168

До 170

преди 4 години

Хубаво нека се лъжим, че си плащате сметките. Интересно как като консумативите да ви лекуват рака няма как да ги плащате само с вноски, но да приемем.Заемата легла и време и линейки. За предотвратими проблеми.

167

Анонимен

преди 4 години

Аз съм веган. Искам си отпуската.

166

Алкохолик

преди 4 години

Такива като мене с пиене и пушене, колко внасяме както каза друг колега по-долу чрез акцизи в хазната на държавата......да хем се тровим, хем плащаме наш проблем......, а с какво допринасят непушачите, само се фръцкат и негодуват все нещо им е криво

165

факт

преди 4 години

20 цигари по 15 минути =300 минути= 5часа.Значи пушача като ходи и 4-5 пъти в тоалетната-още 1 час.И колко време работи?Явно 2 часа.Пушенето още в казармата си беше повод за кръшкане от работа!И сега си е така-пушиш-почиваш,ако не пушиш-работиш!

164

Какъв ви е проблема?

преди 4 години

Безсмислено пушите, тровите ср, губите си времето и после някой друг ви е виновен, че не сте спрели цигарите?Никой с нищо не ви кара да пушите сами си го причинявате.И сами може да спрете.Пък отпуската бонус.

163

men

преди 4 години

Проблема не е кой пуши и кой не, основния проблем е кой какво работи на работното си място? Според свършената работа се заплаща труда, а не според това кой управник ще се чуди каква глупост да измисли!

162

Shark

преди 4 години

Да да, чудесно, продължава тенденциозното разделение на хората. Мине не миневреме и се започва темата с пушенето, че да може хората да се изпокарат по форумите и да не мислят за крадливата гербава пасмина. Хора,опомнете се, манипулации са това, да не се поддаваме на кавги и разделение кой повече работи, който пуши или който не. Едно е сигурно, всички са прецакани, т.е. получават мизерни пари. Писна ми от тези манипулации, отпуските са определи в КТ и с КТД по места. Точка по въпроса!

161

Възмутен

преди 4 години

Престоят на работното място не е работа. Един непушач може цял ден да дреме пред екрана на отворена таблица и нищо да не свърши. А един професионалист пушач може за 10 минути да свърши работа на компютъра колкото трима непушачи.Много е простичко, върнете стария режим - помещения за пушачи и за непушачи. Така пушачът ще си пуши и ще си работи.А за отпуските, заплащането и прочие - направете го според свършената работа и нейното качество, а не според това кой пуши и кой 9 не.

160

Анонимен

преди 4 години

До ДриймСамо дето стимулирането на пушенето може да стане само чрез разрешение за пушене на обществени места. Познай какво се случва с непушачите когато дишат дима? Мисля че "лекуването" на онкоболни идва скъпо, да не говорим за социалните ефекти.

159

Някой си

преди 4 години

До XuTbP5bPДа , може би си прав, че на село няма кой да дими на непушачите, след като всички селски пушачи са заминали в града. Ти не си изключение. Волът рие и на гърба му пада.

158

Някой си

преди 4 години

Жена ми често поради липса на време не може да обядва, а в същото време повечето й колежки излизат да пушат всеки час по 10-15 минути? Когато тя каза на шефката си, която също е пушачка, че и тя ще започне да пуши, получи категорична забрана?!Справедливо е непушачите да получат някаква компенсация за това, че работят повече от пушачите и боледуват по-малко средностатистически. Разбира се тези пушачи, които работят на конвеер и други подобни са изключение от горното. Пушенето не е работа.

157

Дрийм

преди 4 години

Държавата трябва всячески да стимулира тютюнопушенето, защото 80% от цента на всяка кутия цигари влиза в държавния бюджет като акцизи, данъци и ДДС.Пушачите умират веднага след пенсиониране и държавата има възможност да дава по-големи пенсии на дементните столетници непушачи. Така всички ще са доволни - пушачите си пушат, колкото искат, а непушачите се облгодетелстват финансово от техните данъци и вноски за пенсия!Ситуация мечта - win-win!

156

Анонимен

преди 4 години

Тези тн "работодатели" явно нямат достатъчно работа щом бълват тъпня след тъпня! То не бяха болнични, то не бяха мераци да се удължава работното време, при условие че в някои страни с бяло население се стремят да се намали работната седмица и пр.И забележете едни и същи употребявани латексови предпазни средства са първи на амбразурата!

155

Анонимен

преди 4 години

Иначе да попитам какво стана със забраната да се пуши в заведенията ???