46

Ром"с

преди 4 години

Не зная за кога е въпроса за Британия,но ЕС го очаква мръсен дъжд,а то 4 месеца имаше спад на производството в ЕС ,а Германия спрямо 2018 е на минус в производството..и на ти сега и "черен лебед" -коронавируса в световната икономика ...в края на март или началото на апарил,ще се почуства ударът на черният лебед и в Германия и ЕС и долара -евро ще кацне на паритет.А що се отнася до Британия ... миля че правилно и навреме напуснаха Титаник....след 3-4 годин =да ще завали златен дъжд в Британия.

45

100% гаранция

преди 4 години

Златен дъжд ги чака ...

44

тъпо

преди 4 години

Мнооого тъпо

43

бг странности

преди 4 години

Гошо..., то у пернишката крепост, какви лордове те гонят тебе?

42

Бившите

преди 4 години

Всяка една срана от ЕС поотделно ще претърпи малка щета от Брекзит!Британците също ще претърпят някаква щета от всяка ЕС-страна поотделно,но събрано накуп от 28 страни става твърде много. Британия е в по-неизгодна позиция да диктува условия! Наглостта на империите е безгранична когато са силни и комична, когато се разминава с действителността! Ще ни развеселят британците с претенциите си,...а накрая ще приклекнат и кротко ще го издyaт! Както се полага на бивша империя!Да го запомнят- бивша!!!

41

Анонимен

преди 4 години

със сигурност *** велики ще спре да им присвоява парите по европрограми за другото ще видим

40

дедо Ташунко

преди 4 години

Едва ли има по-голям мало.ум.ник от Найджъл Фараж в цялото обединено кралство. Гримасите и мимиките му са като на напълно отка.чил неп.ро.коп.са.ник. Лика прилика са си с Б. Джонсън.

39

До 39

преди 4 години

Фараж е способен само да критикува и да извлича ползи от позицията си на клоун.ЕС не е перфектен, но е успешен проект, който има нужда да се развива. А Фараж отхвърля ЕС зависимост , защото у дома му го командва германка.

38

Анонимен

преди 4 години

найджъл фараж ги направи на две стотинки в европарламента, обясни им как си играят на европейски щати, как са подали морковче на украйна, ударили са с пръчка руската мечка и после са се покрили като мишки и че подобни самоназначили се бюрократи не трябва да имат досег до управление, а камо ли да създават европейска армия, защото ще забъркат война. каза им също, че от проект за мир, ес се е превърнал в проект за власт, в който чиновници прахосват парите на работещите европейци.

37

ами

преди 4 години

До Анонимен47аз съм набор 75 и бай тошо си беше заминал гогато учих икономика ....а винса е по-добър от унсс.относно постоянното споменаване на комунизъм или за или против русия това е само за да генерираш трафик...явно са на заплата към сайта.

36

Анонимен

преди 4 години

до ами,проблема ти е, че си учил комунистическа икономика в УНСС или някой рушащ се техникум.

35

ами

преди 4 години

До Анонимен38как това което си описал ще подобри живота на 60-те мнл английски гласоподаватели които искаха излизане от ес ?? как ще бъдат отворени нови работни места,как ще бъдат повишени заплатите на работещите. при данъчните убежища дануците са много ниски и дори при големи преминаващи суми това няма как да направи една голяма територия по-богата без реално производство.дори и швейцарците трябва да произвеждат за да имат висок стандарт

34

Анонимен

преди 4 години

Който не е разбрал Великобритания стана най-големия tax haven в света. Дори Андрешко от Долно *** може да си регистрира international company в Лондон за 100 паунда по интернет и да прекара оттам некви пари. В Лондон нема да го таксуват, в България ще го таксуват ако се обяви. Други въпроси?!?

33

реално

преди 4 години

До Анонимен36си дал много изчерпателен и обоснован отговор !!не , че си казал нещо де

32

Анонимен

преди 4 години

до реално,познанията ти по производство, икономика и финанси са на първобитно ниво.

31

реално няма как

преди 4 години

англия да спечели конкурентно предимство ако продължи да спазва същите стандарти.за да почне да произвежда по-евтини стоки трябва или да повиши много производителността но не виждам какви бяха проблемите да го направи до сега и работника да заработи по-ефективно,или да намали работната заплата ,или да увеличи работните часове за същото заплащане,данъците няма как да намали защото ще закуца социалната сфера или здравеопазването,или да не спазва стандартите за околна среда или държавната помощ

30

До До До 29

преди 4 години

Хаха, нека позная - в училище си седял на последния чин, нали? Завършил си криво ляво с успех 3 и сега си решил, че с гледането на две-три филмчета в Ютуб ще наваксаш липсата на интелектуален потенциал и тоталната си необразованост. Е няма да стане, но продължавай да тролиш. Няма значение, чий е Крим, важното е, че България е в ЕС и НАТО, и това за щастие няма скоро да се промени!

29

Анонимен

преди 4 години

Пишман-коментари от куцо и сакато.. Ще поживеем и видим,вероятно хан Кубрат ще излезе отново прав за снопа пръчки.Но това не е британска легенда,те направиха избора си,нека сами си решават съдбата!

28

До 29

преди 4 години

Или лъжеш умишлено, или просто си невежа. Каква русия през 8-ми век?!! Пробвал ли си освен пропагандни филмчета да четеш и книги - от ония дебелите дето сигурно си подпираш дивана с тях? По твоята логика, тя и луната е македонска, още от времето на Христос : )

27

Анонимен

преди 4 години

Излизането на Британия е симптом, че ЕС е недемократичен, тираничен, разяждан от корупция, управляват го хипита, които товарят с данъци европейците за щяло и нещяло и съюза все повече се превръща в провален проект. От ЕС най-много печели Германия и неслучайно германците и германофилите са най-големите застъпници за ЕС. Франция се бунтува, французите са свободолюбив народ, там са избухвали най-големите революции срещу тиранията. В Полша, Унгария, Италия управляват евроскептици.