23

Анонимен

преди 4 години

На проекта за Графа е една зеленина, едни увивни растения. В действителност- бетон и изчекнати метални елементи

22

Професор Тюхчеф

преди 4 години

аз съм доста "бос" по темата, но имам някакъв спомен че повечето дървета не преработват СО-то , а го складират в корените в земята .

21

Кво речи!?

преди 4 години

чак пък гори , ще накичат балконите с цветя и висящи храсти, нещо което можеш да видиш на много места по света.

20

Анонимен

преди 4 години

... и номер едно с най-опасно замърсените райони ееее.. россиа, китай и индия - кво ми ги давате за пример!!!???

19

Анонимен

преди 4 години

Разгеле дойдохме до момента когато някой да оцени стойността и на природния естествен живот като този който имахме някога в българското село и да направи единственотл смислено нещо да се опита да го синтезира с градския доста приятно като гледам.Но това естествено в Б.ълхария няма да стане.Там принципа е всичко в бетон и влизане с купон.Начело с Цвък Цвък и дето е нещо като Али Баба и четирите апартамента.Смешна работа, както винаги.

18

ЕРИК

преди 4 години

"Заради климатичните промени: Градове като гори". Това не се отнася за София.Тук всяка зелена площ,всяка градинка или малко парче,трябва да се застрои или да се превърне в платен паркинг.Това се нарича демократична и неолиберална ,пазарно -ориентирана дейност

17

Анонимен

преди 4 години

Аз пък се радвам на климатичните промени.Тази зима ми беше супер без сняг.Един път заваля и Пирогов се напълни с хора със строшени ръце и крака.Лятото пък беше хладно.Какво по-хубаво от меки зими и хладни лета?

16

Анонимен

преди 4 години

до 14 анонимен : моята тераса и сега е озеленена но на мен ми се иска да е с по-големи и трайни растения. Ако имаш предвид някой реален съвет или линк можеше да ми го постнеш, нямаме нужда от нападки 😊 Хубав ден!

15

Анонимен

преди 4 години

"Климатичните промени започнаха да притесняват все повече хора."===Не, истерията, която алармистите създадоха са причината хората да се притесняват от климатичните промени. Някак си се внушава, че дейността на хората са основната причина за климатичните промени. Това не е така, не е първа, втора, дори и стотна причина. Ако няма емисии, дори ако ни няма нас самите, климатът ще продължи да се променя НЕПРЕСТАННО, със същите или почти същите темпове.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Намери си и ти оправдание, ама на приказки си много позитивна. Също като темата на статията.

13

Анонимен

преди 4 години

До 12Тате ме научи, че НЕ е ДА, особени ако е пияна :)

12

Анонимен

преди 4 години

А пък на мен много ми харесва тази идея! Тук като чета си мисля , че много хора се раждат и първата им дума е била НЕ. Ако знаех как си засадя на терасата подходящи растения бих го направила.

11

пецата

преди 4 години

капиталиста гледа как да изкара пари, първо да застрои земята един път взема пари, после да озелени втори път взема пари, после да поддържа озеленяването трета кожа сваля и накрая данъци четири кожи , ох мале какво ни чака , малко ви е вашата робска кожа ... комунизма ще ни се види като забавачка , дано изкарам по дълго да видя демократите докъде ще я докарат че гледам един комшия демократ с един опел кадет 91ва много хвалеше демокрацията ама още го търкаля опела

10

Анонимен

преди 4 години

Голяма тъпотия.Вместо да залесават празните пространства,ще ни пробутват нова измишльотина.А като започнат да падат иглите на борчетата,кой ще ги чисти?Освен това иглолистните гори не акумулират кислорода,по-скоро широколистните.

9

Синема Гугу

преди 4 години

Тия храсти по прозорците са идеално място за буболечки, змии и др.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Щом има такъв ръст в популацията, значи екосистемата е перфектна.

7

Анонимен

преди 4 години

Казвам само: 2 милиарда 1945,12 милиарда 2045. Климата го забрави.

6

Тулумберг

преди 4 години

Честито на китайците, измислиха бръшляна и декоративната лоза. Идеята е малко като комунизма, на приказки е много хубава, но никога няма да се внедри масово. За щастие има и по-разумни решения с не по-лош краен резултат.

5

преди 4 години

Те нали едни швейцарски учени бяха сметнали колко дървета трябва да се засадят за да можем да преборим проблема с въглеродният ди оксид. На нищо ги направиха защото предложиха лесно и относително бързо решение.

4

az

преди 4 години

Това зимата сигурно е много грозно. Да вземат да направят някоя с боб или домати поне.