20

Скептик

преди 4 години

И да допълня. Една проста горица е сто пъти по полезна за държавата от остъклените фотоволтаични полета за построени с крадени от нас милиарди, от които Файда няма.

19

Скептик

преди 4 години

Стига глупости. Идва Ледена епоха. Държавите трябва да се съоръжават. Енергията от лигнитни въглища е все едно енергия от Нищото Не прекараха Южен Поток и обрекоха България на дефицит на газ и зависимост от Турция и Гърция. Енергийната диверсификация е Блъф. Самите САЩ внасят 40% от ядреното си гориво от Русия. Това е другия въпрос с престъпното забавяне на проекта за АЕЦ. В момента Русия пуска реактор на Обеднен Отработен Уран и Плутоний. Тази технология трябва да се проучи и възприеме.

18

незнайко

преди 4 години

До Интересувайте се ПРАВ СИ ВЪГЛЕРОДНИТЕ ЕМИСИИ КОИТО ТРЯБВА ДА ПЛАТИМ ЗА ТАЗИ ГОДИНА СА--600 000 000 НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ ---800 000 000 --ЗА ТОК ЗАКРИВАНЕТО НА ТЕЦ---ОВЕТЕ ЩЕ СПРЕ ИЗТОЧВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ПРЕМИНАНАНЕ НА ГАЗ ЩЕ Е ИКОНОМИЧНО ЗА ТЕЦОВЕТЕ И НАМАЛИ ЦЕНАТА НА ТОПЛИННАТА Е ЕЛ ЕНЕРГИЯ

17

Анонимен

преди 4 години

До Solar PowerИ като няма слънце ток от къде ще вземеш смешнико? Фотоволтаиците са най-голямата глупост на света, но пък едни хора направиха пачки от тях!

16

АfD Германия

преди 4 години

Лошо става, когато зелени популисти и идеологията им вземат превес над здравия разум.Това се случи в Германия, зелените догматици на се вслушват в съветите на специалистите и сега всички плащаме за грешно и прибързано взети решения от режима на Меркел.Но съпротивата ще расте. Тюрингия беше само началото.

15

АfD Германия

преди 4 години

Брюксел иска България да внася електроенергия. Демагогията на Зелените в Германия разруши икономиката и вдигна цените на 30 цента за квч., най-високи в света. Грешката на Меркел да закрие АЕЦ, а сега постепенно и ТЕЦ, ще доведе Германия до страна от третия свят-подхождаща на новото подрастващо поколение...

14

Интересувайте се

преди 4 години

Само ако гледаме пазарния принцип ТЕЦ-овете са неконкурентно-способни и е въпрос на време да бъдат затворени. Да не говорим за замърсяването. За миналата година ТЕЦ Марица Изток 2 е на загуба от 192 млн. лева. И това е преди да са платени въглеродните емисии по 25 евро на тон. Кой мислите ще плати тези пари? Синдикатите с този протест не защитават правата на 10-те хил. работници. Вместо това да се впрегнат и да измислят как да преквалифицират хората и да им намерят работа. Ще струва дори по-евти

13

Анонимен

преди 4 години

Да си събират лозунгите от соца и да вървят на село.

12

Анонимен

преди 4 години

ИСКАТ СИ ЧЕРВЕНАТА СДЕЛКА АМА НЕМА...

11

Чанго

преди 4 години

До Solar PowerКато не желаеш да се съобразяваш с нормите в обществото, бягай да живееш в гората при дивите зверове. Но и там има някои правила, които ако не се спазват става game over.

10

Анонимен

преди 4 години

Затворят ли тецовете на въглища, България остава без базови мощности за производство на ток, а те са основата на енергетиката на всяка една държава. За България базови мощности са АЕЦ и ТЕЦ.

9

Анонимен

преди 4 години

Без национална енергетика могат на правят квото си поискат с нас.А, така наречената Екофили Зелена енергетика е едновремено скъпа и слабоефектива!

8

Анонимен

преди 4 години

По този начин така наречените синдикати защитават преди всичко себе си, ако затворят мариците ще останат без реална членска маса и ще станат абсолютно ненужни.

7

Анонимен

преди 4 години

Е това ли е протеста пак, 5 пенсионера и 2-*** пияници.Хора вдигнете се вече, стига сте спали.Погледнете жълтите жилетки, така се прави.

6

Анонимен

преди 4 години

И дано е хапнал по здраво на обед дане му е приседнало некъде да мие добра храната да мисли с главата оттука нататъка

5

Solar Power

преди 4 години

До 2: Ако направим и Белене... просто Марица 2 ще стане още по излишна :)Виж колко ток произвеждаме и от колко се нуждаем реално..... и в крайна сметкааз не искам да купувам ток от никого , но защо като си строя къща трябва да имам предварителен договор с Енергото ? Дори и такса трябва да им платя ! А аз всъщност няма да ги ползвам :)

4

Анонимен

преди 4 години

И както му казах оня ден не всички са еднакви може да мисли с главата си

3

Анонимен

преди 4 години

Ако нашите господа не знаят едни неща другите и грам понятие нямат неисе да е изкарал с другите честит свети валентин

2

Факт

преди 4 години

Ако демократите не бяха спрямо строежът на АЕЦ Белене след 1989 година, сега нямаше да имаме такива проблеми, токът щеше да е доста по-евтин, а инвестицията в АЕЦ Белене, щеше вече да е изплатена. Само дето домократите 30 години крадат, а не градят.

1

Анонимен

преди 4 години

Екоталибаните трябва да бъдат смазани, иначе ни чакат много тежки времена.