22

Лирика до Циника

преди 4 години

Трекскаш глупости -само те си в устата ...а не виждаш,че цяла България извън София мързелува и не искат да работят,че се мислят за голямата работа,а в София работи провинцията.. .

21

Анонимен

преди 4 години

*** то тука ора няма,само матриал

20

Анонимен

преди 4 години

МВФ безработицата намалявала в България,блаженни са вярващите

19

Анонимен

преди 4 години

... за да може после Запада да ги открадне, допълниха от МВФ.

18

До 15

преди 4 години

Да, но нека тези специалисти са савършили някъде извън България. И не само това, но да има и чуждестранни специалисти, швейцарци, германци, французи, абе който иска. Стига да няма връски с БКП.

17

Stonewall Jackson

преди 4 години

Хората в които България инвестира бягат на Запад а Запада няма интерес тези хора в които България инвестира да се върнат у нас - значи МеВеФе не е в час !

16

Анонимен

преди 4 години

А в работни места и производтвото кога ще инвестира България?Само чужди мухи са я накацали и няма място за българско развитие и български бизнес!

15

България прави друго

преди 4 години

Принуждава едни хора (градивните) да инвестират в други хора (тези, на които нито им се учи, нито им се работи).От това има някакви резултати:1) Неградивните се развъждат без лимит;2) Градивните се амбицират, защото парите не им стигат за отглеждане даже и на едно дете и в крайна сметка или работят за трима,за да успеят да създадат семейство и единствено детенце, или заминават в чужбина и подсилват някой друга нация, вливайки се в нея.Коя умна нация би се отказала от свестни и работливи хора?

14

6

преди 4 години

Ей , българи , все от някъде трябва да се започне ! Аз предлагам да уволним цялата досегашна управлявала класа и с рферендум да изберем елитни специалисти във всяка област !Всичко , което избирахме досега - КРАДЕ!

13

49

преди 4 години

българите са съдисти, егоисти, атеисти и много алчни. Природата чисти всички *** бавно и завинаги.

12

Малко факти

преди 4 години

Неграмотната, крадлива и мутренска политика на СИК гони повече от 20 000 млади българи всяка година. Извън големите градове немотията и престъпността са в невъобразими размери. Статистиката за безработицата е абсолютно фалшива и нереална - отчита само вписаните като безработни в регистрите на Бюрото по труда, повечето хора изгубват право на обезщетение за безработица в рамките на 6-9 месеца без работа, след изтичане на този срок трябва да минат 3 години, за да добиеш пак право на обезщетение.

11

Пешо

преди 4 години

Не е ли твърде лицимерно?Точно чуждите страни в които мигрират българите "гребат с пълни шепи" от нашите кадри защото са и качествени и по-ефтини от местните им конкуренти, а сега искат отново ние да обучаваме допълнително за тях кадри. И имат наглостта да ни поучават как и колко да ги дотираме тях!Защо ако са толкова загрижени за нас не вземат например мерки, които да подпомогнат нашите "знаещи" да остават тук, както и да се върнат заминалите?

10

Solar Power

преди 4 години

Лесно е ! Горанов да разработи Наредба 19 сега и готово :)

9

БМ

преди 4 години

То в България хора малко останаха. 60% от работоспособните и по-млади българи са извън границата. Работят за просперитета на чужди държави. Децата израстнали и родени в чужбина нямат българско съзнание. Това е реалността.

8

Анонимен

преди 4 години

На родните червени гъдулки,наречени "работодатели"това няма как да се ОБЯСНИ

7

Наблюдател

преди 4 години

Хора няма.

6

пецата

преди 4 години

Тука трябва да останат 10К милионера и 50К персонал , другите да се изнасят или да умират , така казаха хората 90те

5

lol

преди 4 години

Така е в пост-социалистическите републики. Управляващите така и не разбраха, че най-голямото богатство са кадърните хора и потенциалът, който имат. Крадът се ресурсите, защото се осребряват най-лесно.

4

Анонимен

преди 4 години

За какви хора иде реч вече и бенгалците бЕгат в странство, че там келепира е по-голям. Тука освен тези на държавната хранилка ще остана пенсионерите и тия от които нищо не става.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ХОРАТА ИЗБЯГАХА ОСТАНАХА САМО Ц.............