71

Анонимен

преди 4 години

примамките на сащ започнаха и един прекарасен ден ще се откажат от нас че не носим пеалба на сащ и сме без интерес

70

Анонимен

преди 4 години

На мой приятел анти-американец,и помствен комунист,синът му замина на бригада в САЩ.И след като си дойде момчето и си купи автомобил/личен/,тогава този мой приятел запя друга песен.Започна да изтрезнява от лъжите за партизаните и братушките с ботушките.Даже вика ако ходи всяка година на бригата в САЮ,няма нужда да завършва висшето,ще ме храни до гроб.

69

Щирлиц

преди 4 години

от Ленгли пак са закъсали с плана за балканите

68

Анонимен

преди 4 години

да станеш прислужник лятотовместо да се реализираш в професията си е глупост

67

Анонимен

преди 4 години

Куп глупави коментари има, но дъщерята ходи, работи, пътуваха из Щатите и се върна. Ходи в Ню Йорк, Джърси, Ниагара.....с нейни пари. Даже на прибиране през Париж минаха, докато им писна. Много относително е кой с колко пари ще си дойде. Ако се огледате по улицата, ще видите че и тук сме различни,някой имат Порше, друг велосипед "Балкан"

66

Анонимен

преди 4 години

До ТакаПродавав във фирма за авточасти 6800 на месец? Ха-хаЛекар с 80-120к годишно??? Ха-ха-ха-ха

65

Баща

преди 4 години

Подкрепям с две ръце бригадите.Вместо цяло лято да се мотаят по кафетата да видят как се изкарват пари.Там никой не ти ги дава за стоене,иска се работа,а пък е и мотивиращо после да се стегнат да учат,ако не искат цял живот да мият чинии.

64

Йово

преди 4 години

Нищо лошо поне ще се научат да мият чинии и да сменят мръсно бельо, както и да работят по 14-16 часа на ден и 6-7 дни в седмицата. Така се калява характер, че тук при мама и тати е добре по цял ден на кафе. Нека да излязат малко по северния атлантик та да видят че това което им показват медиите няма нищо общо с реалността и там не е розово както им го представят. Да видят че и там редовите американци работят за да преживяват и да си плащат сметките и данъците. После носталгия и обратно тук.

63

НРБ

преди 4 години

Америка продава илюзии , но реалността е друга !!! Тези младежи вместо да се борят за собствената родина позират с новият господар , наивници !!!

62

Анонимен

преди 4 години

Да ходат .Там има селско стопанство,икономика,развит и платен туризъм.Тука къде да бригадирстват.Имаше преди 30г.бригади в България.

61

от Русия

преди 4 години

Ще дадем 10,000 визи на студентите ви. Но нямаме пари да им плащаме. Но ще натрупат опит как да обичат Путин.

60

Активист на БКП

преди 4 години

Да заменят робите от ,,Чичо Томпвата колиба,, !!!

59

БСП

преди 4 години

Белите роби тръгват да работя за Аамериканския агресор!!

58

Анонимен

преди 4 години

Кокаин Мустафа много се активизира - готвят ни пак някоя секира отатък океана...

57

did

преди 4 години

Хайде бегайте оттука и продавайте, че ми требват декари...

56

Анонимен

преди 4 години

Никой не сака да оди у руската кочииина

55

5к на месец как е

преди 4 години

В САЩ има всякаква прослойка БГ-та и всички живея достойно, не чаката Тъпагьоса да им носи вода и строи МАГИСТРАЛИ за ЧУДО и приказ...

54

Така

преди 4 години

39 $ на час в Брой за да ринеш сняг в Ню Йорк.Продавач в фуирма за Авточасти- 6500на месецСтроителство към Hazmat 6 до 8000 $ на месец. Строителство към Union-50$ час Щофор според зависи курса- Медицинска Сестра 60-80 000 $ годишнолекар 86 -120 000$ годишно Макдоналдс/KFC/Mall /СтарБък /9$ на часОбщо правило работата плаща ли под 1500 седмично не става за нищоЗъболекар-...3600$ за един зъб лечение на Рут канал коронка и консумативи. Операция коляно-60 000 $ Операция сърце -4,5млн

53

До бач.бригадирка28

преди 4 години

Да ти кажа хич не ми е зле, за това и не мисля да се прибирам изобщо.Създадох семейство, имам 4 деца, издържам ги без проблем, а жената се грижи за къщата и да ми е хубаво у дома.

52

бай Пешо

преди 4 години

Мен лично ме е страх да ходя в сащ заради високата престъпност.