50

Бог да я прости

преди 4 години

На всички обидени препоръчвам една реплика от стария български игрален филм "Следователят и гората".Помните ли какво си каза момичето, което беше станало жертва на нагъл насилник? То беше излязло на балкона му и се канеше да се хвърли оттам. Но в даден момент си каза: "Защо аз? Нека той да умре!"Грешката на онова момиче беше, че не потърси помощ. Можеше поне да крещи, в съседния апартамент живееше свястна нейна връстница-студентка. По тротоара долу минаваха хора. Потърси помощ, за да я получиш

49

Ти да видиш..

преди 4 години

Обесена в двор и никой не я видял повече от месец. Горката женица. Какво ли е изтеглила.Бог да я прости.

48

Анонимен

преди 4 години

Тъжна вест !

47

Е,

преди 4 години

само за сведение - Чандлър и Достоевски се изучават в академията на ФБР. Богомил Райнов освен тук и в бившия СССР никой не го е чел! Хайде със здраве! Ако искаш да продължим утре. От мен толкоз за сега, бра,чед!

46

Анонимен

преди 4 години

до 47 Я сега те видя тебе...дето цитираш тоя мъхъл Марков, кои са за тебе истинските автори, които трябва да четем на всяка цена и да се ограмотим от тяхното творчество?Безкрайно ще ми е любопитно, бра'чед!

45

Анонимен

преди 4 години

до 47 Чандлър ми беше любимия автор, остава си и до днес заедно с Богомил Райнов, но Райнов е много по -дълбок не само откъм лафове, но и откъм криминалната същност на нещата. Чандлър си измисля свой собствен герой, Райнов си измисля един реален герой- агент от първо управление на ДС.

44

Анонимен

преди 4 години

от 48 Хадли Чейс...извинявам се!

43

Анонимен

преди 4 години

до 47Бра'чед, Богомил Райнов е редактирал романите на Реймънд Чандлър, за да се харесат на нас читателите. Чандлър е босичък спрямо Богомил Райнов, както и другия Харли Чейс!Далеече са господата от стила на Райнов.

42

Чел

преди 4 години

съм всички книги на Богомил Райнов!!! Та и ти като си ги чел, нещо така не ти ли напомня на Реймънд Чандлър? Опитай Ю Несбьо! Що се отнася до Б. Райнов ще цитирам по памет, без претенции за 100% точност Георги Марков.Средно интелигентни книги за средно интелигентни хора. И за пръв път в българската литература се появява нов образ. Образ на полковника любовник.

41

Анонимен

преди 4 години

Трябва да преброим колко да политическите ***. Под всяка статия се намира някой да се изкаже "политичести" .Няма си спрете вече?Иначе трагедия жалко за младата жена.

40

Анонимен

преди 4 години

до 43 Прочети една книга от Богомил Райнов, за да разбереш, че новият им стил на новите автори е едно голяяямо Bullshit пред стила на Богомил Райнов.

39

Анонимен

преди 4 години

до 41 Нов стил на писане ли? Кои са тези автори с новият стил на писане?Дай имена!След като изчетеш романите на Богомил Райнов, всички ти стават едни такива...елементарни, като ще говорим за стил, бра'чед!

38

до 41

преди 4 години

Е, аз като с по-празна глава продължавам да чета. Има много нови автори, със съвсем нов стил на писане в този вид литература.Едва ли ще ме разбереш, но опитай...бра'чед!

37

HeinrichHimmler

преди 4 години

Ако питате мутрата от Банкя - живеем добре! Швейцария на Балканите , само дето всеки ден убийства , обири, изнасилвания и какво ли още не ! Избирайте още мутрите от ГЕРБ !

36

Анонимен

преди 4 години

до 41 Да беше една книга, че да не ми беше запълнен мозъчния хард, бра'чед! Те са сигурно 500 книги. От 10 години вече не ми се чете и не чета- не са ми интересни вече. Всичко се преповтаря. Няма какво да ме заинтригува като четиво.Едва ли ще ме разбереш, но опитай!Иначе не ми препоръчвай Гинкита...Минкита- те не помагат, когато е пълен харда.

35

До 39/40

преди 4 години

И що така? Една единствена книга си чел и нищо не помниш...От кога си така с паметта? Виж там посъветвай се с фармацевт - гинко прим или нещо друго! Ама хвани някой да ти прочете листовката!

34

Анонимен

преди 4 години

до 37 То ако помня всичко което съм изчел през годините, то трябва да имам хард диск в главата с няколко терабайта, бе ***!

33

Анонимен

преди 4 години

Това е отвратителната реалност. Не Гешев, не ЕС, не БВП.

32

до 35

преди 4 години

Ми що четеш като не помниш, бе клоун?

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Aaaa Путин е бил ! И аз него подозирах ! Виж как мислим еднакво !