9

Додо

преди 4 години

До ПроСоТоПич, писах ти отговор, но мода го трие, дано да си го прочел. Браун беше крадец на колела, но това не го прави да не е гениален като музикант. Просто особеност на хората с повишени нива на меланин.

8

ББ

преди 4 години

срам...позор за децата на създателите на Свободният свят...убивате легенди...за пари..в какво се превръщате за бога?

7

Анонимен

преди 4 години

В маалата е така. Може да забогатееш и да избягаш от маалата, но маалата завинаги си остава в теб.

6

Анонимен

преди 4 години

"Ала още през 2017 година" - ъъъ...какво "още през", че това са цели 11 години по-късно?!

5

Анонимен

преди 4 години

Добре защо някой би трябвало да се интересува кой от родата на Джеймс Браун го е свитнал за да му прибере кинтите.Те са си такива черничките като не се гърмят за пари се гърмят за пари или от скука.Един африкански племенен вожд беше казал нещо умно "При нас в африканците умирането е начин на живот" А и като ги гледам така с по 20-30 деца не е точно да са на изчезване.

4

Анонимен

преди 4 години

Не бих се учудила. В средите на соула и рапа много често се намесва и криминалния елемент. Или някакви истории с улични банди. Свидетели сме на много показни убийства, особено на рапъри, които уж вече известни и богати още се свързват с подобни истории. Жалко ако така е станало и с Джеймс Браун. Жалко ако родата му е била толкова алчна че да стигне дотам да го убие. Той беше велик музикант.

3

ПроСоТо

преди 4 години

До Додокаква е тая глупост?..Слушал ли си изобщо музиката му?-Беше доста агресивна и за някои уши-неприлична,но си беше гений!..Уникален!Не случайно го наричат "баща",макар че "Соул" не е точно това,което пееше той..Беше икона за афроамериканците..па и не само за тях..

2

Додо

преди 4 години

Крадец на колела беше, но беше готин! Мир на душата му!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

неудобните ги убиват или самоубиват