59

Личи си,

преди 4 години

че поредица от коментари са писани от един и същи ***, явно платен.Какво се чудите, че ако машините са български, ще са по евтини от наетите? Много просто, тогава нямахме български и притежятелят им определя цената. Щом българският производител е опредеделил, че машината ще струва 4000, значи толкова ще струва, какво още се умува? Германците не са по глупави от нас, те нямат гласувания в чужди държави, който иска да гласува си отива в Германия и си гласува, точка!

58

Анонимен

преди 4 години

До 45Ако нямал каоацитета, да натиснеш на един екран картинката на партията за която гласуваш, честни казани е все тая, дали ше те пуснат в урните или не ...

57

Анонимен

преди 4 години

До 52Ако слушаш, всяко второ делене готови с идеи и казва трябва да. Лошото е, че една не малка част, ако се сдобият с власт си го действат на вътрешно усещане, а закони и прочу - хииич не им пука.

56

Анонимен

преди 4 години

До 54Това, че няма и тернет връзка изобщо не означава, че една малина не е податлива на манипулация. А като знам, че ще си въртят техен си публично неизвестен код, направо се чудя, дали ГЕРБ няма кога ще падне под 50% на избори :)

55

Анонимен

преди 4 години

я стига вече-и така и вака ! като не ви харесва -не гласувайте въобще и изобщо като мене! толкоз ! в края на краищата пак тия и ония същите пак ще са но власт горе !

54

сиромах

преди 4 години

А ако някой си мисли,че ще се избере българска фирма за машини за гласуване сигурно няма да се случи защото онези машини дето ги взеха под наем струваха повече от нови наши машини.Другото поне от това,това което беше демонстрирано е,че тези машини нямат интернет връзка с което се премахва опасността да се ударят от хакери и съответно да се манипулира резултата.А ако си вярват другарите от партията начело на държавата че честно печелят избори, бог забавя,но не забравя!

53

сиромах

преди 4 години

Вместо да изпълняват закона,разни специалисти и смукачи на средства за да правят фалшификации по изборите се чудят как да го усукват така,че да опорочат гласуването още преди да е започнало!Въртят сучат и мислят глупости,но забравят защо в други страни няма машинно гласуване.Защото там нямат герои като *** Балкански иначе как ще се осъществи невалидност на 20% невалидни бюлетини поправки в стотици протоколи и т.н.!Защо иначе т.н. съд ще откаже броене на бюлетините,ако всичко е чисто?!

52

Анализатор

преди 4 години

Чета много коментари срещу гласуването в чужбина. Мнозина от вас забравят, че именно българите в чужбина спасяват своите роднини в България да не умрат от глад и нищета. Много малко от тях са напуснали България от хубаво.Това са прекалено много хора, голяма част от които са твърдо против управлението на ДС прозиращо зад сегашните "водещи " партии. Ако някога настъпи някаква реална промяна в България, то тя ще бъде точно с помощта на емигрантите.

51

Тошко

преди 4 години

И с машини и без машини ГЕРБ ще победи ! Само не знам как Корнелия и Радев ще се оправдават за загубата. Може да поискат машини руско производство! Ха ха ха...

50

Анонимен

преди 4 години

Електронно и се решава въпроса и тук и в чужбина,ама партийните не желаят,защо ли???

49

Веселяка

преди 4 години

До кратко и ясно Явно нищо не разбираш, нито от сметки, нито от истина. Десет процента нередовни бюлетини означава че си от бананова държава или по точно живееш по палмите. Българите искат честен Вот, а не гербаджийски манипулации.

48

Алекс2

преди 4 години

След поредната си загуба с машини Импексова ще реве- *** те манипулираха машините искаме референдум за гласуване с пръстов отпечатък !

47

Колко ще струват

преди 4 години

машините, 2000 машини по 4000 лв= 8 милиона, а едни избори с бюлетини ни струват по 40 милиона. С машините ще се гласува много пъти, те се изплащат още с първите избори. Българско производво ще са и са портативни, работят на акомулатор.Имат тройна защита за контрол, не могат да се манипулират. Сега ще разберем кои са мошениците в политиката, тези които са против машините!

46

Анонимен

преди 4 години

Земи тия 20 милиона за машини....ей така да си имат

45

до 43

преди 4 години

Не лъжи, Борисов не иска машинно гласуване, защото знае, че голяма част от хората няма да може да се оправят и ще настъпи хаус. Това го иска *** и Краднелия ***. Ама и те не знаят защо го искат. Искат го за да са контра на правителството и тъй като те не отговарят за изборите, ни им пука какво ще се получи. Те са на принципо:"колкото по-зле, толкова по.добра". И тогава са доволни.

44

Хайде стига глупости

преди 4 години

МАшините нямат връзка нито с ток, нито с интернет. Повечето модели са с батерии, като лаптоп-не им трябва ток. БХ обръща палачинката, защото си е отгледал вече кохорта от верни, правилно гласуващи държавни, общински и всякакви други чиновници, на които периодично вдига осезаемо заплатите.. Те и техните семейста, които са във финансова зависимост, ще го избират до гроб! Ако се наложи, винаги може и да се пооправи някой и друг протокол, тов му е достатъчно. Сега се прави на чул народния глас.

43

Стига с тези

преди 4 години

Пак започнаха хленча, който иска да гласува си идва в България и си гласува. Как в Гърция така се гласува. А когато има избори в западни държави, да не би да имат секции в България, а малко ли чужденци живеят тук? Ясно защо напират да гласуват извън България, искат да подражават на ДПС, в чужбина далаверите стават по лесно, а вече видяхме как мислят юпитата на царя, такива са и другите които живеят и искат да гласуват там. Такива не вярват на гладните, пак техният живот ще искат да си оправят,

42

Анонимен

преди 4 години

Да..Борисов желае машинно,но неговите хора,казват ще спре тока))или ако е електронно ще спре нета,много сте смешни душички,гадове!!!

41

Анонимен

преди 4 години

Някой слага минуси,явно е някой старец или баничка от комисии ,ще им спре кранчето

40

Българин

преди 4 години

От къде много къде някой, който е загърбил, плюл на съдбата на България ще ми гласува кой ще ни управлява? Той вече си е избрал "родина". Там си плаща данъците и всякакви осигуровки,, а не в България! Да гласува за новите си управници!