250

Щирлиц

преди 4 години

Аман от приятели на България.

249

муспи

преди 4 години

Бойко Борисоф Безсребърника ****************** с Херо Мустафа!

248

Страхотен човек е

преди 4 години

Изключително интелигентна жена. Това ще и е седмият език който говори. Истински приятел на България.

247

Няма значение

преди 4 години

ама това мазнене на големия задокеански брат ми идва в повече...

246

Shark

преди 4 години

Абе защо посланиците на другите страни не правят така?Не ходят да пият,пеят и зарязват и да си врат гагата навсякъде. Тази кравари на какви се правят, уж по формата на много народни хора, да са заврени навсякъде, да докладват и да манипулират след това. И да се чудят как да ни изкоренят традициите и да ни насадят техните като Валентинчо и деня на вещиците. Баста!

245

ПЕНКО

преди 4 години

АБЕ , ВНИМАВАЙТЕ СЪС ЗАГЛАВИЯТА !!!! " ПИ-ПЯ И РЕЦИТИРА ...И НАКРАЯ ЗАРЯЗА " !?!?!?

244

Анонимен

преди 4 години

До МожеНа такива като тебе се крепи американската пропаганда и затова дотук сме стигнали

243

Анонимен

преди 4 години

Това не значи НИЩО, по никакъв начин не говори за отношението на САЩ към България, не помага с нищо на страната ни и не решава проблемите, създадени от политиката на същата тази САЩ! Пеенето на Херо Мустафа не български няма да възстанови загубите ни от Турски поток например. САЩ доказаха многократно, че са експлоататори, крадци и използвачи по отношение на България. Хората го знаят! А тия песнички на Херо са чиста манипулация и хвърляне на прах в очите за тия, които ще се хванат

242

ушанка

преди 4 години

а съвецкия посланик Макаров се напил като казак :)Русский мир, кво да ги правиш!

241

НАздраве

преди 4 години

НА срещата в Мюнхен както може да видите на филми най важния гост бе не бедния Помпейо /от САЩ/ ами нашенеца Бойко Борисов който спонсорира с цели 1 200 000 000$ режима в САЩ> Както видяхте бедняка Помпейо за цяла источна Европа и Балканите смело обеща само скромните 1000 000 000$.При военен бюджет на САЩ за 2020 над 1 000 000 000 000 $.

240

Анонимен

преди 4 години

До Додо"Корана забранява виното, но когато е писан дестилати още не е имало, затова и ракията не е упомената!"В Корана се забраняват "интоксикиращите вещества", а не специално виното. В Библията виното се споменава в добър смисъл, но също се забранява напиването с него

239

Щирлиц

преди 4 години

Недейте така,обиждате губернаторката на България,ще се разсърди и току-виж си тръгнала.Мечти....

238

Щерю

преди 4 години

- Насред нивите и полянките на Спасовден, нашите герои на какво ли ще научат Херо?

237

обективен

преди 4 години

Тази ни обича толкова ,колкото жителите на Батак и Стара Загора обичат Ердоган и Сюлейман паша.Колко ли заблуден и невеж трябва да си ,че да приемеш за чиста монета двуличната усмивчица на грозния бабичкер Херо?

236

Офф ,да се омита

преди 4 години

Тая туркиня-краварски посланик става все по-нагла и постоянно натрапва превзетата си изкривена физиономия.Бърка се в цялата ни политика , а Тиквата ходи като кутре подире и.

235

Миро:

преди 4 години

Херо Мустафа не става за нищо,както Бат Бойко -Тиквата!И затова,нека тази американка да съ събира партакешите и да си заминава,откъдето е дошла!Не ни трябва такъв човек!Да забира и Тиквата със себе си и да ни отървава от нея!!!Ще я благославям ,ако направи това!Херо Мустафа или Херо Мустака(как е не я знам тая!)са на един акък с Тиквеника!!!!

234

NWO

преди 4 години

Тази е с мисия в България. Трябва да намали негативното ни мнение към щатите. А именно заради това ни я навират всеки ден да я гледаме. Звезда я направиха.. Определени медии, разбира се.. Абе, американски театър и ние сме наредени в пиесата

233

Анонимен

преди 4 години

Браво на тази жена !Открито показва обичта си към българските традиции, докато русофилите почитат само руските традиции...щото поп Киро Гудяев бил "православен" !

232

грабители

преди 4 години

Ашколсун машалла кузум Мустафааааа.Америка и свобода-ха ха ха ха ха

231

сотеро

преди 4 години

Херо-йн Мустафа,да приема Христианството, и останалите след нея