34

Картофчо

преди 4 години

В зоните на конфликт има дефицит на стоки. И като няма на пазара презервативи - така става ;)

33

Наблюдател

преди 4 години

Щом живечт и правят деца - и то много - които живечт, значи не е чак толкова зле, няма нужда ние да ги осиновчваме.

32

Анонимен

преди 4 години

При качественно дейност , човека може да покорява , пустини, водни площи, зимна пустош и да оцелява без воини. На същото положение са и деца в райони без войни. И сигурно и има и възрастни в РФ който от тази възраст са така. Въпроса е в финансовата система и политиката

31

Анонимен

преди 4 години

Вижте РФ как се меси във всеки военен конфликт. Търси печелба от воини, не от градивно пройзводство.

30

Анонимен

преди 4 години

до23. Земята може да изхрани поне още два пъти повече отколко е сега. Но се иска качественни хора, не диктатори. От тоталитарните режими тръгват войните. Спомнете си 1968г. Как СССР и Народна Република България , както и Германската "демократична" Република ГДР пратиха войска в Чехословокия.

29

анонимен

преди 4 години

До балгарин - ти що не отидеш там, да им гледаш децата им и да се бориш за всички, а не да плещиш глупости по форумите? Без такива като теб тук ще е по-добре!

28

анонимен

преди 4 години

Жалко за децата, но наистина и те са си виновни сами, имат си мафия дето прибира всички помощи, липса на всякаква цивилизованост, самите те са кръвожадни и родени убийци, а после - тоз виновен, оня виновен......

27

анонимен

преди 4 години

На тези ***, дето се трепят безспир, им е виновен Путин, Тръмп и който ви дойде наум. Те нямат ли мозък, да се справят и най-малкото да не се развъждат като жив......Нали на нас в зората на демокрацията ни се каза, спомням си добре от Европа - стига сте се оправдавали с робства и каквото и да е, справяйте се, борете се и т.н. Сега какво - да приемаме деца тук ли, та ние своите не можем да гледаме както трябва?

26

Анонимен

преди 4 години

Ако коронавирусът стигне в Африка войните там ще приключат много бързо.

25

Александър Попов

преди 4 години

Тия деца от малки ще станат зверове и дано емигрират в държавите душмани които са виновни за мизерията им и да ги тупат там.

24

Анонимен

преди 4 години

За жалост войната е единствения начин за контрол на населението в Африка. Колко вируси има там и колко нови създадоха и тия пак се въдят като ***. Без контрол ще залеят Европа и от там и Азия и никой не може да ги спре

23

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства.МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ.И КРАКА (КОИТО МАЙ НЕ СА СЕ ЗАТВАРЯЛИ ДЕ....)

22

Наблюдател

преди 4 години

Ами то и населението на Земята е рекордно голямо, така се намалява поне малко с войните.

21

валери

преди 4 години

Да идват в България, имаме нужда от хора, защото изчезваме.

20

Aйн Щайн

преди 4 години

позаинтерсувайте се за бялото и черното братство./петър дънов и хитлер съответно.

19

Анонимен

преди 4 години

Проблемът се измества върху незначителни неща.Това е все едно да имате 100 автомобила и да не искате харчат гориво.Проблемът не е в децата.Проблемът не е във войната.Проблемът е в количеството им.Преди 1 век в Африка са били 150 милиона.10% от 150 млн е към 15 млн човека във война.От тях 20-30% са деца.5 млн. Сега в Африка са над милиард.10% във война- 150 милиона. И ето ви драма.100 милиона деца са във война.Добре де като са във война що правят деца от 12 годишни?

18

Анонимен

преди 4 години

В отвратителен свят живеем.

17

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали е било геноцид да се взимат българчета като еничари, но знаем със сигурност че са се въртели големи рушвети за да се уредят децата на по-заможните българи в този "геноцид". Която практика на корупция впоследствие корумпира целия еничерски корпус, и се налага да бъде разтурен със сеч и клади!

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15какво точно значи това "Форд е бил фашист". Значи ли, че е бил глупав защото е осъзнал какво зло са евреите за света?! Или всеки който осъзнае какво зло са "богоизбраните" трябва да се дамгоса като фашист, антисемит, ала-бала блабла ...?! Всеки човек с поне няколко функциониращи мозъчни клетки е наясно че именно евреите са в основата на всички тези проблеми. Запомнете едно - докато Израел съществува, светът няма да види дори един ден в мир!

15

Анонимен

преди 4 години

Турците като отвличат български момчета от 6 г. нагоре за яничаре до 1826 г, и след това ги обрязват и учат на турски за да ги пратят после за аскер на фронта пък никой не повдига тоя въпрос пред НАТО и ЕС за геноцида. Даже България е в НАТО с Турция и всички са загрижени как гинат мюсюлманчетата.