12

Себайтин

преди 4 години

Няма да дойде общината да ви изчисти мизериите, които вие сте натрупали около блока. Ако ще и на 10 хелпбука да пишете. Запретнете ръкави, живущите *** в блока и си оправете вие мазалото. Сега границите са отворени, разходете се на една екскурзия до бивши соц. страни, като Чехия, Полша или Унгария и вижте там, дали хората си хвърлят бо//*** а около жилищата. Нещастници

11

Анонимен

преди 4 години

Може да стане страхотна градинка, ако не я унищожавате с личните ви коли.

10

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да съдя съседната кооперация заедно с Инспектората, че седмици наред се носеше воня на разложен труп от занемарената им градинка.

9

Анонимен

преди 4 години

цяла България е така

8

Анонимен

преди 4 години

алармирам че има един камион пълен с бо..*** дет обикаля всеки де.трябва ли да го снимам? миризмата е непоносима и обикаля целият град. от възмутеният български народ.

7

Анонимен

преди 4 години

За мен това поле или трябва да се затреви или да се асфалтира. Искам да попитам тук запознатите, дали джанките са защитени, мерси предварително.

6

Анонимен

преди 4 години

За сведение на бизнесменката с джипа на тротоара, която иска да бъде отрязана черницата, щото замърсявала, всички черничеви дървета са в режим на защита. Въпросното дърво е било засадено много преди да се пренесете в София и да почнат да ви идват идеи как да унищожим това и онова, щото опасно било дървото - голямо е, разрошва ми прическата, падат чернички, заради него не мога да си паркирам под прозореца на хола и трябва да седя в спалнята и да наглеждам джипа.

5

Анонимен

преди 4 години

Аман от тарикати - общината да им оправя мазалото! Я инспектората да се поразходи и да тресне една глоба на блока, другия месец пак и пак.

4

Анонимен

преди 4 години

Калта около блока си е от вас, драги аларми. И счупените плочки, натрупаните буклоци и унищожените храсти. Със сигурност знаете кой от вас е докарал купчината асфалт. Сега община Пловдив ще трябва да тресне една глоба на целия блок и да даде срок на домоуправителя да бъде възстановена разораната градинка.

3

Анонимен

преди 4 години

МЛАДОСТ В СОФИЯ ЗАПРИЛИЧА НА СМЕТИЩЕ.

2

Анонимен

преди 4 години

Пловдив няма да инвестира в облагородяване на зелената площ, вандалски унищожена от живущите в блока. Даже са се приготвили да насипват престърган асфалт, да не си накалят анцунга при слизане от москвича. Плочките са помляни от коли на същите тия "граждани", които почват да сигнализират, когато някой друг спре до жигулата под прозореца в розите.

1

ogin

преди 4 години

Нищо ново,цяла София е така