34

а бе,

преди 4 години

Ако ще и на челна стойка да застане Джейн,ще си го върне ама друг път.Такива слухове се пускат само от приближени до нея злонамерени хора за да и подклаждат напразни надежди.

33

Един

преди 4 години

Ама е тя ли си сръбва!?

32

анонимна

преди 4 години

Да правят каквото си искат....То за Брад и аз ще спра да пия, ама няма много голям смисъл от това. Харесах коментарите, с чувство за хумор и не толкова злобни като друг път!

31

Скоч

преди 4 години

Че защо да спира да пие? Като пияна жена весела къща е казал народа.

30

Angie

преди 4 години

Най-лесно е да съдиш някого без да знаеш ситуациите ,какви са били ,вместо някой хора да си оправят своя собствен живот са тръгнали да оправят и съдят живота на другите без да знаят какво е било ,как и защо ,и най-лесно е да обиждаш !

29

Анонимен123

преди 4 години

Съдбата си е съдба и никой не може да я промени това е !

28

Анонимен123

преди 4 години

До АнонименАнджелина никой не е разделяла ,изборът си е бил на Брад , щом се е разделил с Дженифър значи не е бил щастлив с нея , я ми кажете нещо ако един човек не се чуства ок и не е щастлив с даден човек вие какво бихте направили ,естествено ще търсите щастието си някъде другате ,Бракът на Джен и Брад е бил обречен още преди Анджелина да се появи ,и дори самата Джен го споделя в интервю ,след като се разделя с Брад че просто е усещала че той не се е чуствал щастлив с нея като чели !

27

Jennifer Who?

преди 4 години

До ХахахахахахахахаТова че ти не виждаш и си сляп си е твой проблем,миличък ;) Дори и след двойната мастектомия и хистеректория която тя си направи в името на семейството си ,тя пак си е красива ;)

26

Анонимен

преди 4 години

Ако Брат е на 50 г. 2-3 десетилетия назад значи имал е проблем с алкохола на 20 г???? А мисля ,че под 21 г е забранен алкохола в САЩ. Претупана статия, а авторът я написал, за да вземе 20 лв за празника.

25

Хахахахахахахаха

преди 4 години

До тая е нищо в сравнение с Анджелина ,която е в пъти по красива от нея ,Кое и е красивото на оная смахната вещица Джоли, бе???

24

Анонимен

преди 4 години

Всичко е рекламен трик. Двамата се събират за една снимка и всички пощуряват. Хората имат нужда да вярват в такива истории - шавливият принц се поправя и се прибира при добрата процеса, а злата вещица която ги е разделила зеленее от яд.

23

ддд

преди 4 години

Когато се опитваш да се върнеш бившият си отново ,но след една година ти бие шута ! :D

22

Анонимен123

преди 4 години

До АнонименНапълно си прав !

21

Jennifer Who?

преди 4 години

А и тази новина незнам от къде сте я взели ,но очевидно е че е поредната българска измислица защото не я видях в американските таблоиди ,интересно ! :D

20

Jennifer Who?

преди 4 години

Автогол

19

Jennifer Who?

преди 4 години

Изобщо никога не са си подхождали ,Брад е красив ,секси ,а тая е нищо в сравнение с Анджелина ,която е в пъти по красива от нея ,а и ще бъде смешно ако се съберат ,защото и двамата ще осъзнаят че няма да бъдат щастливи ,ще се разделят отново ,така че да не си въобразява разни глупости в главата ;) ще си вкара автгол ,тя не е за него нито пък той за нея

18

???

преди 4 години

От заглавието разбираме ,че Дженифер пие и има проблеми с алкохола. Но текста отдолу ни уверява, че Брат Пит е проблемния и той всъщност е спрял да пие. Ако и двамата пият,какъв е проблема? Ако тя обича да си попийва ,защо Брат ще спира алкохола ,за да й се хареса? По скоро би се харесал на Анджелина, нали се разведоха заради това ,че той пие? Зле измислена или зле преписана новина?

17

17:50

преди 4 години

Те сега тъкмо започват хората да пият, а пък тя спирала.

16

Анонимен

преди 4 години

Тези двамата са супер за мене. Ако се съберат наистина ще бъде едно добро нещо.

15

Анонимен

преди 4 години

Е как така..Той е много по вече от нея. Нито е хубава, нито толкова кадърна. Той може да има която си поиска.