35

Викам кутките

преди 4 години

Това е милият ви, социалистчески Китай, другаре.

34

аха

преди 4 години

Ако някой иска може да се запознае по-подробно, как САЩ и Великобритания се опитват да раздухат информацияонна истерия и пропаганда в Китай, за да саботират усилията на Китай и да нанесат възможно повече щети. Има достатъчно информация за това. Тази статия е пример от антикитайската атака.За съжаление, това правят тези две държави, вместо да оказват помощ на Китай. Все пак заразата може да тръгне по света и изисква дружни действия. Което води и до въпроса - дали заразата не е малко изкуствена.

33

Solar Power

преди 4 години

До venix: Знаем ! Амон Ра е от тях !

32

аха

преди 4 години

Тази новина е стандартен американски черен пиар на Китай. Не е тайна, че САЩ се опитват чрез своите НПО да очернят Китай максимално.Естествено и правилно е Китай да вземе всякакви защитни мерки. Съвсем естествено е да има само официален канал, който да предава експертно лекарска оценка. А не да ни пласират всекакви истерии и фейкове.Забележете, чрез такива фейк-източници може да си пласираш каквото искаш. Но ако има лекарска експертна оценка - американците няма как да лъжат.

31

Анонимен

преди 4 години

Мразя цензурата, хората трябва винаги да са инфоримарни, но има и момент,че в състояние на каратина ,и тежка зараза паниката е често явление,а тя вреди на хората в подобна ситуация. Може да са ги сложили под инфо карантина някъде.

30

venix

преди 4 години

сините са пребоядисани червени - не го забравяйте!

29

Анонимен

преди 4 години

До 26Китай си е Китай, САЩ си е САЩ!

28

Анонимен

преди 4 години

До 28Виж ся - кат не ти са иска д аси плащаш - прави си сам лекарствта!

27

Az

преди 4 години

А каква е вероятността да са се разболяли и двамата ? Или това не е толкова конспиративно.

26

Анонимен

преди 4 години

докога америка ще търпи да се нарушават човешките права в китай, хиляди измират от вируси а други са убивани ? какво прави нато защо не атакува сега?

25

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен18Не се шегувай!...Та така наречените "велики демокрации",които ти си споменал, са "велики" ТОЧНО ЗАЩОТО ЕКСПЛОАТИРАТ СВИРЕПО цитираните държави и народи!!Без тая зверска експлоатация,гарантирана от 700 военни бази на сащ по света,"великите демокрации" ще се САМОЗАТРИЯТ от брожения,въстания,бунтове,метежи и злодейства.В момента ЕКСПЛОАТИРАНИТЕ осигуряват спокойствието и привидното затишие във "великите демокрации"..

24

АнонимеН

преди 4 години

ВИРУСА Е ПУСНАТ НАПЪЛНО УМИШЛЕНО! УХАН Е ТОЧНО В ЦЕНТЪРА НА КИТАЙ И Е ГРАД С НАД 10 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ!ИМА САМО 3 ВАРИАНТА: ПУСНАТ Е ОТ КИТАЙЦИ КОИТО ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО!ПУСНАТ Е ОТ ФАЩ ЗА ДА НАВРЕДИ И НА ДЪРЖАВАТА И НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!ПУСНАТ Е ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ МАЙКАТА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА ТЯ ВИНАГИ Е ВАРИАНТ КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ЗЛОДЕЯНИЕ НЯКАКВО!

23

Анонимен

преди 4 години

За каквато и тема да се пише,група форумни ***..и постоянно пишат за Русия и Путин!Големи комплексари брей!

22

м дааа

преди 4 години

После се чудят защо Хонг конг нямат желание да се сближават с ***.

21

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде има цензура, просто моментът е удобен да бъде "атакуван" Китай на медийния фронт. Малко грозно е, на фона на проблема който имат в момента тези хора.

20

Анонимен

преди 4 години

Странно е да пишете за цензура...

19

Хе,хе!

преди 4 години

Значи затова ремонтират бункера на Тато ( само за 300 души-колкото са дупетатите ) - да има къде да се крият от народната любов ,когато започнем да "метем" народното събрание с колове и камъни ! Народът няма пари за хляб , но дупетатите трябва да има къде да се скрият !!! Еееех, душа дават за нрода дупетатите !

18

?

преди 4 години

кой изчезнаха "старабуксо" в РУСИЯ -ИМЕНА ,дати ..?

17

Анонимен

преди 4 години

Така е не може да се правиш на стожер на свободата и демокрацията, но да консумираш благини произведени при робски условия на труд.

16

Анонимен

преди 4 години

След като в Китай има диктатура,цензура,детска експлоатация, незачитане на права и свободи,защо САЩ и Великобритания се надпреварват да подписват търговски споразумения с тях и стокообмена е на стойност трилиони на година?Нали се бият в гърдите че са най-развитите демокрации.Просто прекъснете контакти с държави като тях.В техните магазини на запад стоките са от Китай,Бангладеш, Виетнам,Пакистан,Камбоджа и др.където затворници и деца бачкат по 15 часа на ден за 10 долара на седмица!