Преди години бяхме по работа в Тайван. Заведоха ни на една улица само улични ресторанти. Отварят в 17-18ч и работят до след 01ч. Меню няма! Идват с едни моторетки с ремарке и каквото са извадили от морето-това е менюто. Обикновено има октоподи, калмари, скариди и риби. Зеленчук се носи от малки градини наоколо. Цените също варират, според неясни фактори, но най-вкусно е всичко да е прясно. Интересно, но беше и много чисто.У нас може в някой супер скъп да прясно, но масово е внос храната и скъпо
То па в Бг едни ресторантии - пълна скръб ! всеки гледа да ти продаде полвин маруля за минимум 10лв като я кръсти с бомбастично име !
О, въобще не е печеливш. ПускаН сАлза за бедните ми, бедни ресторантьори. Само 50% си увеличават продажбите, като не броим цената за куверта, която гони тази за Нова година.
Поредната платена статия. Ако не беше нямаше да ни го набиват в главите с реклами, листовки, бил бордове и плакати ... романтична вечеря за двама - 180лв (иначе е към 40/50лв) . Хайде моля ви се сега
Този празник се празнува в къщи, пред камина, на романтична музика и свещи и най-добре след виното и хапването направо да скачате под завивките. Какви ресторанти, какви 5 лева
Пише се обикновена, а не обикновеННА. Дипломата е за късане, а бостана няма да се прекопае сам.
Разчита се на тези мъже които не знаят как да убедят жена да празнуват другояч... пък и всеки се надява на празничен секс :)
Избягвам да ходя по заведения точно днес.Вечеряме си най-добре у нас,семейно и спокойно.На ресторант винаги можем да отидем в друг ден, когато е спокойно и никой не се кани да ме обира на петорни цени.
Свети Валентин не е толкова печеливш за ресторантите