81

ГОШ

преди 4 години

Гл.прокурор заяви, че битовите кражби намаляват.Престъпниците се обидиха и показаха на И.Г. кой държи ситуацията. С 6-7 бързи обири накараха полицията да обикаля България. Ромите все още не са се включили в играта на стражари и апаши. Б.Б. вчера провокира президента с думите "к-ъ-ка.не" и "а.к-а-не" и утре ще има отговор. Предстои съд за думата "к.е.л-е.ш". Така че седмицата се очаква да е интересна..

80

педагог МВР

преди 4 години

До Чин ГелЗа да се пребориш с джебчийството трябва сам дабре да го умееш и правиш!

79

Анонимен

преди 4 години

ЗА съжаление ние сме единствени в света където пенсионирани полицаи и военни получават заплата и пенсия едновременно от 2016г.до ден днешен и незнам до кога,а има токова кадърни момчета без работа и БОРИСОВ го знае това наистина НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

78

Анонимен

преди 4 години

Не знаех че има отдел за джебчийство в МВР,то затова ли така добре прогресират крадците,интиресно.. несъбър сл.бряг в автобусите лятото има по 5-6 ромки крадат чужденците здраво,а има полиция жандармерия много,нищо!!!по интересно че кондукторите и шофьорите са комбина с тях,даже и без билети пътуват..

77

Анонимен

преди 4 години

Няма подбор ,защото няма кадри.Стига да си с чисто минало кьорав сакат ставаш полицай.А и за тези пари ,не знам колко взимат но не са много,си заработват и допълнително.Деца,жена ,всеки иска.Не ги обвинявам.Парите не стигат защото зплатите са ниски.

76

Анонимен

преди 4 години

Цялото МВР ври от подобни мръшляци и бок лукчии

75

Анонимен

преди 4 години

Умен като полицай, не се ли е сетил, че системата на тотото е електронна и се знаят точно колко и какви награди са изтеглили. С тото може да *** само Пеевски, никой друг.

74

ДА

преди 4 години

...шеф на звеното за джебджийство....Ми с какъвто се събереш,такъв ставаш-българска поговорка!

73

KOKO

преди 4 години

HA-HA-HA.....

72

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да има намалениие на обирите, защото просто обраните хора не подават сигнали т.к. знаят, че няма смисъл и никой няма да си мръдне пръстта да ги разкриее. За народа извода в този случай от бързото откриване на откраднатия портфейл с фиша е че полицайте си знаят обирджиите.

71

СРАМ МЕ Е

преди 4 години

полицията да не се занимава с крадци, насилници и банкови обирджии. Вместо това да прави засади на БЕДНИТЕ хората с:- инвалидни колички- скутери- велосепедисти- пешеходци21 век и хората не могат да дишат и полицията ВСЕ ОЩЕ прави акции и глобява хората с колички и колелета. Да тези хора нямат пари за градски транспорт и щом не могат да плащат по 1.6 лв за три спирки трябва да бъдат осъдени на смърт?Докато държавата толерира полицаи, които глобяват "бедните". НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМПрочети още на: https://dnes.bg/index/2020/02/13/nov-vyoryjen-grabej-v-sofiia-napadnaha-magazin

70

456

преди 4 години

Според мен доста по-добре ще е, ако има не засилено, а отслабено полицейско присъствие. То само с присъствие работа не се върши. И шефа им Методиев присъства като министър председател, но за държавата няма никаква полза от това.

69

Анонимен

преди 4 години

Голяма борба е паднала докато вземат на бабата парите. Има хора , които влизат в МВР само да крадат.

68

123

преди 4 години

Какви намалели обири? Хората вече не се оплакват,защото знаят ,че няма смисъл и никой няма да им обърне внимание.На един пенсионер ,ако му вземат 30лв го обричат на глад поне 10 дена,ама за полицията това е маловажна сума.Въпрос на гледна точка е тая статистика.

67

до 55

преди 4 години

"В статията за сина на скулптура де обрал банката, всички реват що казвате кой е , що намесвате роднините и т.н. В тази статия всички реват , що не казвате кой е , що няма снимки , и т.н."Редене защо няма равнопоставеност между гражданите и полицаите. Престъпника винаги си е престъпник и е много по-вреден, ако му плащаме за да се бори с престъпността

66

Обективен

преди 4 години

Просто и искал да види как се чувстват тези,срещу които се е борил.

65

Анонимен

преди 4 години

Заглавието заблуждава!Истината е че полицаите не са се борели срещу джебчийството ,а са се възползвали от него!

64

избирател

преди 4 години

Почти обяд е,а Гешев не се е появявал да ни каже,какво МИСЛЕЛ да прави с престъпността.Защото до момента не е направил нищо!!!

63

Икономист

преди 4 години

Каква истерия в служителите на МВР-тата и ДАНС. Техни служители и шефове крадат с разрешението на Бойко Методиев. Той така ги е инструктирал, за да бият протестиращите срещу поредното му неуспешно управление на държавата като министър председател. .

62

Анонимен

преди 4 години

напролет ще ги видим пак да протестират за по високи заплати...