15

Анонимен

преди 4 години

Harsev si zakupi. Hotel v Germania,zashtoto e golyam,,boznesmen",a zashto li ne mu. Viarvam?

14

Анонимен

преди 4 години

Хърсев не е информиран. Костов разрки, че Стив Ханке не е бащата на валутния борд. Другото неочаквано разкритите е, че МВФ искал да закрие БНБ.Едва днес разбираме, че Стив Ханке и МВФ са едни лоши хора и лоши банки, които посягат на българщината.

13

Анонимен

преди 4 години

Хърсев беше подуправител на БНБ, когато левът спадаше главоломно. Често се показваше по телевизията. Каквото казваше, все обратното ставаше.

12

Анонимен

преди 4 години

И за КТБ имаше пресконференция, където шефа на БНБ, финансовия министър и кой ли още не, се кълняха, че държавата стои зад банката, банката ще отвори след 10 дена, никой нищо няма да загуби... Какво друго очаквате да каже шефа БНБ или финансовия министър? А истината е, че курса лев-евро в момента зависи само от едно решение на парламента, което може да се вземе за час. А решението на парламента не зависи от 240 депутата, а само от няколко човека. Вервайте им, че няма да ви излъжат... отново!

11

Анонимен

преди 4 години

Гадината Хърсев................мафиот и предател,................да млъкне, никой не му иска мнението!!!

10

aa

преди 4 години

Боже всички крадци и мошеници изпълзяха като по команда да праскат глупости по телевизията. Ама както се вика кой рзбрал, разбрал, кой не е ще разбере като му дойде времето. Българина умира да разбира нещата като им дойде времето

9

да

преди 4 години

Швейцария нито е в Еврозоната нито в ЕС

8

Анонимен

преди 4 години

Къф ERM бе, к'ви пет лева?Тук чета, че Швейцария се готви да ми наложи визи щото сме мизepници, въпрос на време е да ни изритат от ЕС!Тоа ми говори за ERM...

7

да

преди 4 години

в Еврозоната бедна държава никога не е имало, но влезем ли и такава ще имат :))))

6

Q

преди 4 години

Много сте *** долните коментиращи с мисълта, че ви е ясно всичко по борда,но сте *** на ***! Хърсев сега Ви казва как стоят нещата, а Вие си пеете "тъжни и жални" песни за еврозоната.(Не съм съгласен с много коментари на Хърсев, но тук е прав)

5

Totenkopf

преди 4 години

Хърсев принципно не е глупaк, но не бих се учудил да му плащат точно това да говори, защото е изгодно на него и една определена клика властеимащи.

4

Анонимен

преди 4 години

АЙД ЕРУБЛАДЖИИТЕ, ПОЧВАЙТЕ ДА НИ УБЕЖДАВАТЕ КОЛКО Е ЗЛЕ В ЕВРОЗОНАТА! КАТО ТОЯ АГЕНТ НА ДС(КГБ)!ще му секне в еврозоната далаверата, няма да си врътка далаверите, тва не му изнася!

3

Анонимен

преди 4 години

Много празни приказкии в крайна сметка се оказва че бордът може да промени курса на лев/евро ... но е написано най-отдолу така че едва ли някой го е прочел

2

Анонимен

преди 4 години

Този е за Гешев ,а още се мотае по студиата. Помните ли първа частна банка.

1

Анонимен

преди 4 години

Ти какво искаш друго да ти дава?