26

Анонимен

преди 4 години

До СмехуркоМного си досетлив. Друг едва ли би могъл да направи логичния извод, че аржентинският шоколад се произвежда в Аржентина.Но аз исках да кажа друго. В супермаркетите се намират стоки, предлагани от търговци на едро. Но в други магазини не видях такъв шоколад. Затова се чудя как е пристигнала толкова малка партида? Дали някой лично е донесъл малко шоколад, връщайки се от Аржентина?Ако внесат голямо количество, ще конкурира повечето шоколади, които днес намираме в търговската мрежа.

25

Смехурко

преди 4 години

До АнонименПреди повече от една година случайно попаднах на чудесен шоколад, внесен от Аржентина. Купих го в един неголям супермаркет в центъра на София. Не знам откъде го бяха доставили.Ами, да ти открехна. Доставили са го от Аржентина. Те там обикновено отглеждат ***, но явно правят чат-пат и шоколади. 😊

24

Анонимен

преди 4 години

До Sashkodg (15)Някои помним времето, когато имаше "Кореком".Шоколадите, които се продаваха там бяха с по-друго качество от тези, които ни предлагат днес като стока, внесена от Западна Европа.Преди повече от една година случайно попаднах на чудесен шоколад, внесен от Аржентина. Купих го в един неголям супермаркет в центъра на София. Не знам откъде го бяха доставили.

23

Смехурко

преди 4 години

Има хора, които, докато не убедят самите себе си, че някой непременно ги лъже и ги краде, сън не ги хваща.Представете си какъв окаян живот водят, жал да му стане на човек.

22

Анонимен

преди 4 години

Всеки който е ял шоколад от западна европа знае че има огромна разлика само ни баламосва тоя

21

Анонимен

преди 4 години

Хич му нямам вяра на този отдавна съм се уверил ,че е в услуга на големите компании пример ааа има заразено пилешко ама няма да ви кажем кое тровете се и т.н. а пък да подадеш сигнал ти трябват куп глупости електронен пидпис и разни други за да те откажат само трошат държавни пари и си раздават бонуси това колата на запад да е със захар а тук с глюкоза не е различие спирод него а просто заместител и дали е сухо мляко или не също не е проблем се е мляко

20

8988

преди 4 години

Чудя се този човек някога ходил ли е наистина на работа. Не да лежи в един кабинет, говоря наистина да контролира нещо в тая държава. Ако знае колко *** фирми само има бушони, които спъват реално работещите търговци. Кога най на края ще дойде някой дето да работи за всички данъкоплатци

19

Безкомпромисен

преди 4 години

Кога ще бъдат осъдени *** за престъпленията които са извършили срещу българският народ и българската държава?Отговорът е никога защото от 1944 до сега са на власт комунистическите палачи...

18

Ром"с

преди 4 години

До дедикина-плиткоумният!ГМО се старая да не ям ,ям проста и бедна храна,та нямам страх... .А ПО ПОВОД ТОРБАТА с парите за хляб и това съм минал -нямам страх от миналото ,а и гледам към бъдещото и реалноста ,а таквиз като теб ,могат да се върнат на лампи с газ, с магарето ...оФчар можеш да станеш като дядо си ...,чернобел телевизор,то е по-безопасен ... . Тъй че,един човек който гледа постояно миналото-далеч няма да стигне .а все ще рИве по форуми и кафенета как е лошо ... и нищо да не прави .)

17

дедедкин

преди 4 години

До Ром"сРупай ГМО и не се изказвай за Валутния борд, щото без него, щеши да ходиш с една торба пари за хляб.

16

Ром"с

преди 4 години

Различи сурвини с различни цени в един същ проодукт и затова и качеството и цената е различна,не може у нас да се продава кока-кола(или шоколад) кенче по 3-4 лв ,нали разбирате .че много малко ще си позволят тази напитка ,защото стандарта е нисък с този валутен борд и оборота спада.та затова има и двойни стандарти в храните,а не само в храните и в битовата химия -също.

15

Sashkodg

преди 4 години

А когато същите тия *** е продаваха по корекомите,не ви бяха отвратителни.Аман от упорки и комисии,които се занимават с глупави изследвания и харчат народна пара.

14

Sashkodg

преди 4 години

И кво сега?Въртехте,сучехте и накрая нищо не намерихте.Имало разлики навсякъде.Ами а добро утро.Тези разлики се наричат регионални вкусови предпочитания.Дори в съседните нам страни имат различни и продукти, и храни, и напитки.Всичко останало с еднаквите сдандарти е комунизъм.Няма как всичко да ви е еднакво.После ще правите проучване за глобализъм и пак запада ще ви е виновен.Изтъркахте се вече с това противопоставяне на Изтока със Запада,и колко било хубаво едно време,и как сега ядем ***.

13

Анонимен

преди 4 години

До ЧеДрън, дрън. Аман от многознайковци които си фантазират да се чувстват важни.

12

Сп???нс

преди 4 години

това с двойните стандарти е още от соц-а . тогава беше като да удариш 6-ца от тотото да отидеш в супера и да видиш че са върнали нещо от износ и да се насладиш на качествени продукти. Всичко качествено отиваше за износ, а за пролетариата Н-то качество и сегиз-тогиз нещо дето са ни го върнали. Така че напълно в реда на нещата е западните пройзводители да спазват правилата, с които сме свикнали.

11

Анонимен

преди 4 години

Трябвало това, трябвало онова...Ама на вас за какво ви дават заплати бе, Маргаритов? Калинки заспали смотани...

10

.

преди 4 години

Има! И не само при храните.

9

Sahkodg

преди 4 години

До АнонименАко е качествено като строителството им....

8

Анонимен

преди 4 години

АБЕ АМАН С ТИЯ ШОКОЛАДИ! САМО ЗА ТЯХ КОПВАТЕ!БЯХ В ИТАЛИЯ, ХЛЯБ 2 ЛВ, НА НИЩО НЕ МЯЗА! АМА СИ ПИШЕМ ТУК...

7

Анонимен

преди 4 години

АЙДЕ ДА ПОЧВАТ РУБЛАДЖИИТЕ ДА ЛАЯТ СЕГА ЗА ЛОШАТА ЯВРОПА!ТОЙ МАКАРОВ ЯКО ЗАХРАНВА ТВ И САЙТОВЕ С ТИЯ НОВИНИ!