27

окупатора не е брат

преди 4 години

защо не са я съборили тази могила на позора? Рускитя бляядова ограбива НЕУТРАЛНА България, изпразниха банковите трезори, окрадоха злато и архивата и превърнаха българския народ в безправни пролетарски зомбита.Е какво изразява тази могила? - товас че българите все още са под робството на руския мародер.

26

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 4 години

Народният съд не си е свършил работата.:/

25

по-далече от Русия

преди 4 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДиктаторски за кого?Щото тези руски войници са отдали живота си,за да ги има днес европейските държави и дори САЩ,за това са умирали,а не за грабеж,както са правили западните държави.

23

Русия

преди 4 години

На фашиста Твар Борис Три тряа да бъди намален еврейския му нос.

22

До 8

преди 4 години

За какъв цвят ми приказваш бре? За онези дето рязаха партизански глави, насилваха яташки жени и разстрелваха деца, за тях ли ти е жал? Мръсни фашаги! Малко им е било, още един Народен съд трябва за новите фашисти , унищожаващи народа ни вече 30 години!!!

21

Анонимен

преди 4 години

просто трябва да се приеме закон, паметници на армии на диктаторски режеми и държави, се забраняват, съществуващите се разрушават !

20

SS

преди 4 години

*** ***, смърт на фашизма, свобода на народа! Вижда се , че има останали много недоубити фашисти в България! Ще го поправим това.... Живи са потомците на антифашистите в Родината ни! Помним и не забравяме! Пазете се!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Нацвъкали са цяла България със съветски паметници за 45 г. и сега сакън някой да не ги пипне чок проблем

18

Анонимен

преди 4 години

с паметниците на окупаторските и поробителски армии, така се постъпва !

17

Крим не е руски

преди 4 години

Браво българи!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Абе я някой да ни светне какъв е този масов гроб някаква голяма битка ли е имало там 66

15

-10

преди 4 години

Братска могила на Червената армия няма как да бъде поругана! Поругава се нещо стойностно!

14

До 8

преди 4 години

Да ти имам "цвета" на нацията. Малко са трепали, малкооо...

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко не си наясно,да ти кажа - в социалистическите държави не е имало комунизъм,имаше само такава партия,но бяхме социалистически републикански държавиИ второ,комунизма никога не се е раждал в Русия,а се е зародил на запад,използван е,за да съборият Русия,да убият царя им и да избият колкото се може повече руско населениеИ комунизма и фашизма са дело на запада,всички психопати идват от там - и Хитлер и Наполеон и робовладелството и Инквизицията и колониализма и още каквото се сетиш

12

бай Танас

преди 4 години

Паметникът на бул. Черни връх в Лозенец е паметник на вредата от метиловия алкохол...

11

Анонимен

преди 4 години

Какво се възмущават нали техния Горбачов унищожи СССР. Да не би ние сами да се унищожихме. Следващото поколение ще срути всички съветски символи. Да не би да си мислят че ще ги опазят. Съветският съюз го закопахте каква е тази ТАСС. Да не би телеграфната агенция на Съветският Съюз да е още жива. Не трябваше ли да я преимениват на ТАРФ. Тлеграфна агенция на Руската Федерация. Или не са федерация а съюз на ум, релите.

10

Русомраз

преди 4 години

Единствените руски войници загинали в България по време на ВСВ са от препиване!Признайте истината другарки и другари, ще ви олекне...

9

Анонимен

преди 4 години

Има по-добри възможности. Идете да громите руските войски в Крим. Да рушиш паметник е все едно да се правиш на храбрец, защото си победил на тетрис.

8

Анонимен

преди 4 години

*** и чужди шпиони правят диверсии в България и обиждат един славянски народ,който ни е освободил два пъти,СПАСИЛ НИ И ОТ ФАШИСТКАТА ЧУМА!Такива варвари,предизвикават само възмущение и отврат у населението!