18

Анонимен

преди 4 години

Браво на Сачева! Много ми хареса, като каза, че ще се вслуша и в гласа на тези, които мълчат. Стига кресливи женички са искали и разпределяли парите на трудовите хора, които нямат време да лежат в палатки.

17

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е социалната пенсия да се махне от НОИ. Нямат стаж някакви готованковци, а точат осигурителната ни система. Отделно същите хора вземат и 460 лв. годишна помощ за отопление. Ака са инвалиди без стаж, получават 206 лв.от социалните на месец, освен инвалидна социална пенсия от около 150 лв. Така сумарно им дава държавата колкото на един работник. Защото работникът има и удръжки. А тръбят по медиите, че са зле. Без да работят, полупават колкото работещ човек.

16

Скептик

преди 4 години

Тя има ли семейство и деца?

15

Анонимен

преди 4 години

Госпожо,ако искаш да те уважават хората,спри тая лудост от много години да се изплащат помощи на ромите

14

Анонимен

преди 4 години

ха тая дето иска да връща учещите в чужбина българи и се изказа, че те заслужават да бъдат подкрепени с работа, квартира и детегледачка, а бг студентите не са заслужили, за това ня тях нищо, направо ме спечели

13

винаги истината

преди 4 години

А КЪДЕ СА ПРОФСЪЮЗИТЕ?

12

1

преди 4 години

До Анонимен-13,колкото,началника си ,даже и повече.

11

Анонимен

преди 4 години

Това недоразумение колко ли поразии ще успее да направи, докато е министър? Поредната спусната с парашут, защото слугува на правилните хора. ФАЩ, Европа....... Забравете за каквато и да е справедливост. Работодателите все така ще си дерибействат, както им скимне. А редовия работник не е нищо повече от РОБ. Навсякъде е така.

10

До 7

преди 4 години

Това е супер, само да допълня още нещо. Трянва да премахнем минималната заплата, и да правим като Швейцария, Швеция, Норвегия, Финландия, Дания. Там няма минимална заплата, там работниците се договарят с работодателите за възнаграждение. Но има секторни минимални заплати.

9

До 7

преди 4 години

И в момента има регулации за тези неща. Друг е въпросът, че те не се спазват.

8

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Денито Сачева по заръка на Бойко ще институционализира българското Барневернет до дни! Очакват се милиони приходи от норвежките ни партньори, които вече чакат идването на свежа българска плът!

7

Анонимен

преди 4 години

Аман от Кодекси, Конвенции, Превенции, Харти и тем подобни безполезни измишльотини. Аман с оправдания и бездействия. Аман от калинки. Пиша й слаб 2. Изобщо знае ли госпожата за какво е назначена и какво трябва да прави.

6

Работодателските Гад

преди 4 години

да се задължат:1) да плащат 6 седмици платен отпуск2) да плащат болничните)3) да се нормира работната седмица до максимум 40 часа4) извънредния труд да се заплаща двойно !!!5) при уволнение гадовет да плащат 12 заплати на куп обещетение6) дисциплинарните уволнение да се одобряват от съда !!!да обуздаем тези гадове наречени работодатели !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Никакви социални услуги не могат да компенсират липсата да безнаказаност спрямо работодателите, които изнудват работещите за тях! Магазини работят непрекъснато, няма на практика отпуск, защото след това дните се отработват, осигуровки се плащат както дойде....

4

Анонимен

преди 4 години

Директен проводник на истанбулската конвенция и извратената европолитика. Прилича на полит секретар от едно време и действа като такава да прокарва политкоректните директиви на партията майка от Брюксел!

3

Сачове-оставка!

преди 4 години

Хората искат гадините да се махнат!***,гейове, *** и лесбийки нямат място у нас, заедно с техните програми,стратегии и закони! Странно-защо народе иска едно,а продажните избраници на народа-друго!!!

2

Кодекс на Труда

преди 4 години

Да се възстанови Живковия Кодекс на Труда !!!Днес по време на "демокрацията" хората се превърнаха в безправни роби на тези жалки търгаши наречени работодателиНа тези гадове дори болничните им се свиди да плащат !!!

1

Анонимен

преди 4 години

Те па и искат оставката, само неладърници боковите министри