28

Boko bo

преди 4 години

Гешев не е ли там?

27

Зиг

преди 4 години

Значи, толкова много субективизъм има в тази "статия", че няма накъде повече. "удар в областта на лицето" = побойБащата - агресивен.Набитото момче - се "закачало".Набързо ни казахте (за да не ни се налага да мислим) кой добър, кой - лош.Я сега кажете и какво, всъщност, се е случило...?

26

Май, май

преди 4 години

Абе май не е съвсем редно 42 годишен да бие 7 годишно дете. Ама може мен по друга програма да са ме възпитавали...

25

Анонимен

преди 4 години

А бе защо спестявате факта,че "първокласника" е от цветните!?В Пещера българи почти няма!

24

Анонимен

преди 4 години

Сега да се събере целия клас и да набият пещереца за назидание.

23

Пореден

преди 4 години

Един баща на място...И моето дете ако го тормозят, такава ще ми е реакцията. Един до Два шамара винаги лекуват.

22

Анонимен

преди 4 години

Някои деца макар и малки, когато и да ги удариш си закъснял.

21

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 23ТОЧНО ТАКА Е! НО НЕ Е РЕДНО ДА НАБИЕШ 7-ГОДИШНОТО А ГАМЕНА БАЩА МУ НЕ :D

20

Който се чуди

преди 4 години

и възмущава, да си спомни няколко безделници непълнолетни рома от Варна, които в продължение на повече от година се бяха издевавали с по-малки българчета и бяха ограбили от всяко едно от тях стотици левове. Защо малките не се бяха оплакали? Защото онези ги заплашили, че ще заколят майките им. И хлапетата се откупвали.Как ще превъзпиташ такъв пубертет-грабител? Той е вече изграден характер. Ще има ли ефект, ако говориш с родителите му, те знаят ли български? Той дали изобщо знае кой е баща му?

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Сигурно има причина за такава реакция. Малко хора ли са били тормозени в училище и е нямало кой да се намеси, а по-големите побойници са ги заплашвали, че ако се оплачат, ще стане по-лошо.Не ти ли идва наум, че ако един побойник бъде напердашен от ядосан родител там, в училището, пред всички, останалите "бабаити4 малко ще се позамислят?Кой не е разговарял с родители на невъзпитани агресивни деца? Какъв е резултатът? Убеждаваш се, че родителят е същият и се гордее с гамена си.

18

Анонимен

преди 4 години

Бай Ставри дава най-уместно предложение в коментар 1.

17

пери

преди 4 години

Егати охраната...

16

АнонимеН

преди 4 години

ВСИЧКИ СА МНОГО КОМПЕТЕНТНИ ВЕДНАГА РАЗБРАХА КАКВО Е СТАНАЛО И ВЕДНАГА ВЗЕХА СТРАНАТА НА ПОБОЙНИКА!!!ЕТО ЗАТОВА НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА КАТО БОРИСОВ ЩОТО ТОЛКОВА ВИ Е АКЪЛА!!!ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ НЯКЪДЕ ДРУГОТО ДЕТЕ ДА Е БИЛО СИНА МУ! БИЛО ГО ОБИДИЛО ЛЕЛЕ ЛЕЛЕДЕЦАТА НЕ СЕ БИЯТ ЗА ЦЯЛО И НЕЩЯЛО ТОВА АКО НЕ ВИ Е ЯСНО ЩЕ ВИ СЕ ИЗЯСНИ!!!АКО ДРУГОТО ДЕТЕ НЕ ГО Е БИЛО ИЗОБЩО НЕ ПОДКРЕПЯМ ДЕЙСТВИЯТА НА БАЩАТА ЧИСТ ПРЕСТЪПНИК Е! ИМА СИ КЛАСНА ИМА СИ НАЧИНИ ИМА СИ РОДИТЕЛИ ПЪРВО СЕ ГОВОРИ С ТЯХ!

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Това вече се е случило на твоята, докато е била бременна с теб. Дало е отражение, "забивачо от подлезите".

14

... докато се намеси

преди 4 години

учителката, намерението на момчето вече било реализирано, защото бил с неизрязани нокти. Раната се възпалила, станал скандал, но без последствия.Дни наред ту този, ту онази от персонала на детската градина "подхващали" уж гальовно леля, за да я питат "Вие скарахте ли се? Ти обиди ли го? Удари ли го? Е как така не си? Той няма да те нападне току така. Хайде кажи си! Не е хубаво да се лъже."Леля до днес разказва това с възмущение. Тя си играела с друго дете, когато Румен се приближил и забил нокти

13

Леля ми отдавна вече

преди 4 години

е зряла жена, но на вътрешната част на ръката й, по средата на разстоянието между китката и лакътната сгънка, още личат следи от откъсната плът. Белегът е дълъг няколко милиметра и представлява малка вдлъбнатина.Когато е ходила на детска градина е била в една група със сина на директорката на това детско заведение, някой си Румен. Леля не помни фамилното им име. Това момче вилнеело безнаказано и един ден просто забило нокти в ръката на леля ми и казало "Ще си откъсна месо". Докато се намеси ...

12

Анонимен

преди 4 години

Ми да мине през охраната, смятайте колко ядосан е бил човека.

11

Анонимен

преди 4 години

Набил го? Стоплил му е един отрезвителен шамар за да не се закача повече със сина му. Това е станало.

10

Анонимен

преди 4 години

Браво

9

дядо Пенс

преди 4 години

Е ко да го праи ?Шоколад ли да му купи?!