36

Анонимен

преди 4 години

Американските бомбардировки в София са военно престъпление. Нямаше никаква военна необходимост САЩ да избиват няколко хиляди цивилни българи.

35

Анонимен

преди 4 години

Сега същото може да видите в Сирия атаките на диктатор Асад с варел бомби от хеликоптери и руските военни самолети превърнаха сирийските сунитски градове в развалини камък върху камък няма ,градове с милионни жители са изравнени с земята

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз пък не мразя англичаните,но "локомотив" е малко пресилено,по-скоро пудел на световните господари,дори кралското семейство се страхува от тях.

33

до 44

преди 4 години

а какъв е Добрият Юдей?

32

Анонимен

преди 4 години

Престанете да ни занимавате с глупостите от ВСВ!Има една поговорка "Който копае гроб другиму,сам пада в него",та и Хитлер е копал гробовете на много държави и накрая сам пада в гроба.

31

Анонимен

преди 4 години

До Мразя АНГЛО-САКСОНИЯТи можеш да си я мразиш колкото искаш, но АНГЛО-САКСОНИЯ е локомотива на днешния свят за разлика от мракобесната ръчна спирачка Русия.

30

Нормален

преди 4 години

Добрият немец е мъртвият.

29

Софиянски

преди 4 години

София не е бомбандирана никога така мощно, но мърсотията и анадолския й облик растат драстично всеки ден. Дрезден американците го разрушиха, но немците отдавна си го постройха още по-хубав.

28

Кефф

преди 4 години

Това е малка част от сметката която нацистките *** трябвше да платят.Когато немеца се чуди какво е направил му напомни като му скачаш по главата докато не направиш мозъка му на сол.

27

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 4 години

Mи те и атомните бомби на Хирошима и Нагазаки бяха излишни, ама колкото повече ги биеш толкова по-добри съюзници са ти.Справка - япончетата Хирошима и Нахазаки, германчетата Хамбург и Дрезден и българчетата - София я изравниха със земята англо-саксонските диваци. Те затуй днес българчетата са такива послушни евроатлантици!

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Твоите 50000 са загинали след 9.9.44 по нареждане на Сталин. Това число е като числото на русофила Гоце Първаноглу който като историк твърдеше че през руско-турската война от 1877-78 години са убити 200000 руснаци. Истината е че през тази война са убити 11700 от руската имперска армия от които 6000 са били етнически украинци само от град Полтава е имало над 1000 загинали украинци. Другата истина е че от бомбандировките над София са загинали 4200 души.

25

Анонимен

преди 4 години

и в софия и в дрезден убийствата бяха от хуманитарни съображенияа това че разрушиха една от перлите на европа нищо чуднокъдето мине ислямска държава прави същото - най-добрите ученици на американцитерушиха най-голямата статуя на буда безброй джамии и черкви за палмира и други древни да не говорим апък за хирошима и нагазаки да не отваряме дума или пък за 90-те милиона индианци изчезнали в северна америка- за индианците е по техни даннихуманизъм баджанак и демокрация- чети бързо щото трият

24

Анонимен

преди 4 години

Английските и американски бомбардировки в края на войната са били във военно отношение абсолютно излишни, но стратегически са целели да докажат, че и те имат принос за победата над фашистите. Това им помага да осребрят тази трудно извоювана руска победа с подписването на унизителния и поробващ Германия за 100 години напред Канцлер акт, както и присвояване на правото за пазене на златния й резерв.

23

gas

преди 4 години

Зиг Хайл!

22

АТАКИСТ

преди 4 години

до 33 Не, само 2200 софиянеца имаме убити от хамериканските летци с бомбите си, но важното е, че имаме мемориална плоча в София на хамериканските летци от ВСВ! Това е важното!И цветя даже има пред тази мемориална плоча!

21

Анонимен

преди 4 години

В България колко цивилни бяха избити от съюзнически бомбандировки на Англия и САЩ, нещо ми се върти 50000 но може да бяха и повече.50000 мирни българи избите ей така

20

Истинският Холокост

преди 4 години

Бомбандировките на подчинените Колонии на Юдея - Великобритания и САЩ!

19

Анонимен

преди 4 години

Сталин като видял 42- ра година човека създал Катюшата и му казва докато си пуши лулата: Давай да видим какво може твоето оръжие. Пускат няколко снаряда на един терен..Сталин гледа, глееда докато снега гори от тия снаряди и казва на командирите около него: Да се произвежда!

18

Майне Фюрър

преди 4 години

Това беше и е едно от Най-гн усните Военни Престъпления в Човешката История!!

17

Анонимен

преди 4 години

Ако СССР е имал възможностите на САЩ и Великобритания във въдуха през ВСВ то не само Дрезден, ами още в 100 германски града нямаше да остане камък върху камък. Преди 20 год Русия унищожи Грозни в Чечня заедно с живеещите в него руснаци и руски граждани по същия начин като Дрезден, а днес унищожава градове в Сирия бомбандирайки изключително и само граждански обекти с цел прогонване на местното население към Европа.