8

Анонимен

преди 4 години

Според мен,България може да предложи и туризъм на ДОизживяването - туристите се запознават с живота на хора захвърлени на доизживяване в екстремни условия и непрекъснати бандитски набези на маргинали,подобно на "дивия запад".По желание,или от отчаяние,туристите може да се включат и като действащи лица,а не само,като наблюдатели!!!Нали за тази цел Територията е определена и се използва,като експериментална лаборатория???!!!

7

Анонимен

преди 4 години

това е много добра идея

6

СССР2

преди 4 години

Ако под "преживявания" разбираме секс туризъм, нарко и алкохолен туризъм, тогава да!Не съм видял чужденци да са дошли тук за култура... Всички идват тук най-вече заради горните 3. И като цяло са доволни точно за това.

5

Анонимен

преди 4 години

Самото пребиваване в България си е изживяване. Като слеза от самолета в София се чувствам като попаднал в третия свят.

4

Анонимен

преди 4 години

Ние можем още да предложим също и екстремен туризъм като - посещение на град без вода , складове за отпадъци и дишане на полезен въздух от тях , преживяване с 100 евро на месец и т.н .

3

Анонимен

преди 4 години

Добра идея! Туризъм на изживяванията в България: обират ти апартамента; сгазват те на пешеходна пътека; държат те без вода (предлага се само в някои селища); хакват ти личните данни; регистрират съмнителни фирма на адреса ти и много други изживявания...

2

Факт

преди 4 години

Има много интересни традиции които са интересни и вече са посещавани от доста туристите:* Нестинарството в Странджа* Брането на Рози в Казанлък* Кукерите край Перник* Мъжкото Хоро и прочие.Това в комбинация с Историята на най-древната цивилизация в Европа - Траките, морето и планините които имаме е супер.С малко подкрепа и международна реклама ще стане.

1

Анонимен

преди 4 години

Правилно, България е на изживяване.