20

Анонимен

преди 4 години

ако имах два живота то единият наи вероятно бих го пропилял за да съм финансово според нашите критерии добре но бог ми е отредил един път да бъда жив на този свят затова родната ми страна приятелите ми роднините ми са по скъпи от цялото богатство на света знам че ще получа много минуси но за мен философията е че живота е един миг и не трябва да се пропилява и ден без да ги срещна обичаните хора ако трябва ще ям хляб и сол но да бъда с тях

19

Анонимен

преди 4 години

До 14:Най-накрая има решение - докарват се на Територията 6 милиона китайци,а местният *** се пренася в някой тихоокенски остров,на екстремно изживяване и с никакъв досег до каквато и да е друга цивилизация!Така ще може до насита да се самооплюва,самооплаква,самосъжалява и очаква някой да го такова..това де,да го управлява,че най-после да бъде доволен!

18

мишо бирочето

преди 4 години

ей ги на ганчовците и на този пич му намериха кусури. ами ако е решил да се научи на гайда и сега прави онлайн курсове и всяко видео му го цъкат по 1 милиона човека извън българия. ами ако си цъка от вкъщи и печели повече от светия български граал 1000 еврака на месец. ами ако сади био компири и идва да ви ги продава по 6 лева килцето. гледайте си собствените копанки, чекайте да доде минералната вода от порко и топличкото от италианонемския боклюк, цъкайте си "плазмичката" по цял ден и оставете живота на тея дето искат да го живеят.

17

Анонимен

преди 4 години

И Бон Скот на гайда всиреше ама ако не беше китарата на Ангус и Малкъм (ритъм) щеше да си я набута някъде из тъмните кюшета!

16

Анонимен

преди 4 години

Поредната "партийна" сказка за приказната държава претъпкана с Тошовци! Новият аксесоар е гайдата а името Стойко е поанглосаксончено на Стю! С гайда държава не се образува! Его на, шотландците също надуват гайди ама ако не ги бяха "поробили" англичаните щяха да са лайнюмети като повечето българи в държавата на милионерите!

15

ШибиРиби

преди 4 години

такае като имаш гайда на раменете си и глава в гащите

14

КАНДИДАТ ГАЙДАР

преди 4 години

НАЙ НАКРАЯ ИМА РЕШЕНИЕКУПУВАТ 2 500 000 ГАЙДИ И ВРЪЩАТ ВСИЧКИ ЕМИГРАННТИНА ВСЕКИ ПО ГАЙДАБИЛО ПРОСТО - НО ПРИ НИВОТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СИ Е ИНСТИНСКО ЧУДО ПО ГАЙДА ЕДНОКРАТНО ВМЕСТО ПО 1200 ЛВ.НА МЕСЕЦЦЦНИЩО ЧЕ СЕ КАЗВА: " ГАЙДАР КЪЩА НЕ ХРАНИ"

13

човек

преди 4 години

Аз докато бях навремето в Англия, това което най-много не ми хареса и с което най-трудно свкнах е, че всички кръчми удрят кепенци точно в 23:00 часа!Както си пиеш уискито (или бирата), по средата на глътката светват лампите и може да се задавиш от изненада: Не им пука!Който е свикнал на тежки софри и питиета, трудно свиква. В Смолян не е така!

12

И сега истината

преди 4 години

Просто не се е справил и се е върнал на сигурно да ближе рани. Не е лесно в Западна Европа с една дипломка и малко умения, наистина го разбирам момчето. Нямаш приятели, роднини, времето е гадно, хората като чуят България и бягат с 300. Такава слава са ни създали нашите "братя роми" и политиците ни, че "българин" наистина е обида на Запад.

11

saki

преди 4 години

Е то това го прави всеки втори програмист. Просто работата им позволява ,да я вършат от всяко едно място по света. И обикновенно отиват някъде в планините,защото повечето от тях пушат трева и там могат да я засеят между баирите .

10

Нека сме честни

преди 4 години

Нека си намери една засукана мадама в БГ-то и ще се върне. Ако не го направи, значи няма акъл в главата.

9

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си много отвеян, за да се забиеш из чукарите на Смолян, вместо да си гледаш семейството в Европа.

8

Боколенд Цъфти

преди 4 години

Преди време гледах филмче за една такава българка в Германия. Супер било в БГ-то, ама не се връщала, защото за 10 дни из Балканите се зареждала за цяла година. Превод в ефир: няма как да се върна в мизерията, заради едната природа и едната история. Живее се веднъж. Германия е друг клас държава - спокойствие, сигурност, дисциплина и култура.

7

1

преди 4 години

брей,брей,голем герой го направихте това" българче" .

6

Анонимен

преди 4 години

И в Шотландия можеше да свири на гайда! И да си пие Дюърс или Балантайнс с бадем и шам фъстък!За къф ч.eп му е било мерак да се завре в Смолян???

5

хахахахахахахахаххха

преди 4 години

Ще си поиграе на гайдар. Ще му оберат жилището 3 пъти, а милицията ще вдига рамене. Ще го тормози съседа чалгар с "музика" по нощите. Ще ходи из мизерията и навъсените селски мутри на околните. Ще види, че не може да изкара повече от 1000 евро на месец и ще си бие шута. Нека си поиграе момчето. А иначе, ясно е, че всичко е пропаганда. Както е ясно, че никой нормален няма да се върне при Мутрака и ГЕРБ, а и при другите крадци от Парламента. България е в кома.

4

Анонимен

преди 4 години

И в Италия може да си свири на гайдата.Ако човек ще учи инструмент по-добре е да е пиано или китара.

3

Матей 7:1-6

преди 4 години

Не съдете, за да не бъдете съдени. Защото, с какъвто съд съдите, с такъв ще ви съдят; и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се мери.

2

Petar, NY

преди 4 години

Баси историята. Учил мрежи, не му харесало да работи, няма слънце и студено и си купил гайда. Поне някаква завръзка да има..

1

Колосална простотия!

преди 4 години

Вместо да си уреди живота, семейството и бъдещето на децата си, гайдар решил да става.