23

Анонимен

преди 4 години

Само пушката оправя всичко. Ако бяхме взели пушките 89, 95 щяхме да сме го забравили и сега да сме икономическия център на Европа. Нови хора без *** и крадци с икономика, като Южна Корея.

22

Анонимен

преди 4 години

Значи, законите са ни не морални и ние сме не морално общество. Като го гледам от тази гледна точка , проблем няма. Ботев го е казал отдавна. Нищо ново. Той българина е късопаметен, ама гена помни и горко им на бъдещите наши потомци.

21

Анонимен

преди 4 години

Как неморално, я питай Нинова. Няма да обиждаш бисипи-то и седесе-то.

20

Анонимен

преди 4 години

Ей сега вече, като се окаже че всичко е било законно, и край на надеждите.

19

До

преди 4 години

Тя подлостта се предава по наследство. В Етрополе живее един п***длизурко Николай Николов -активист на "Подкрепа" и приватизатор.Правнук е на дядо Нею,предателя на Бенковски.

18

Анонимен

преди 4 години

Този дълбокомислен синдикалист от времето на прачовека изскача, за да каже нещо оригинално, но не му се получава.Няма нищо по-законно от високия морал - не кради, не убивайи т.н.от времето на Христа.Неморалните са еднакво силни във всеки обществен строй, защото за тях няма закони - не само морални, а никакви!"Няма такъв, който мен да ме осъди" - цитат.

17

тя

преди 4 години

Я па тоя ! Законно разсипаха държавата за да ни оберат , та да станем най- бедни в Европа !

16

Joko

преди 4 години

Маноле е е , и ти стана един всезнайко !Забрави га тичаше с опинците и га носеше чантата на покойният си шеф.

15

анонимен

преди 4 години

Нормална приватизация??? Башибозушко разграбване - това беше приватизацията, без никакъв контрол. Сега се сетиха - след 30 години.

14

Св.опашка

преди 4 години

Най-силната и *** пасмина по време на всяка приватизация бяха синдикатите независимо как се наричат. Те първи сядаха на софрата на приватизатори. Когато се ,,приватизира,,/разбирай заграби/ БМФ синдикалистът / шеф на моряшкия синдикат/ първи се намести в борда на директорите с тлъста заплата и служебна кола и започна да убеждава уволняваните от Киро - гела служители и моряци колко било добре за предприятието тяхното уволнение. Колко било добре здрави и читави кораби да се продават за скрап и

13

Анонимен

преди 4 години

ББ като подгони Лукойл да слага измервателни уреди, кой изкара работниците и ги прати в София в защита на Златев? Не бяха работодателите! Вече се чудя профсъюзите кой защитават. Само не и съвестните работещи. Иначе лентяи, асоциални, олигарси, пенсионери без една осигурителна вноска, ш ме керри ,крадливи работници са под тяхна закрила.

12

Анонимен

преди 4 години

Само да го попитам този господин, около скандалните приватизации колко пъти бяха замесени фунционери на "Подкрепа". Кремиковци и Хлебна мая да му говорят нещо? Всички са в кюпа. Демек маскари, както е казал един класик.

11

От ясно по ясно

преди 4 години

До ..Да си видял кърлеж да храни куче?Само смуче докато кучето пукне.И кърлежа пуква Ама първо пурва кучето.А кучето сме......НИЕ

10

Анонимен

преди 4 години

Синдикатите са най-здравите патерици на работодателите и правителството.Те са написали в името си, че осигуряват "Подкрепа" за работодателите и правителството.Изпълняват службата на верен слуга, който се страхува, че ще остане без господар. Пъди другите кандидат-слуги профсъюзи, като тези на медицинските сестри.

9

Ром"с

преди 4 години

Когато някой иска да започне чистане на "Агиевите обори" -отнякъде,то много специалисти наскачват,то от Подкрепа,То КНСБ,то ...защо и те са замесени в тази "привитизация"...едни и същи муцуни по 20 години се подвизават във всякакви организации .. .Дори и да не може да се направи нещо по-случаят с привитизацията...то нека знае своите "герои" по имена .а не да се крият едни други ..

8

Пенди

преди 4 години

Ама Вие като синдикати които сте разбрали за кражбата на вода, други грабежи вземете изкарайте хората на улицата! Ама и на Вас не ви стиска, че Ви напълниха гушките с парички и Ви затвориха устата!Ние отдавна нямаме синдикати, а мишоци които хрантутим с членски внос. Дай Боже всекиму като синдикатите в Гърция.

7

Виготура

преди 4 години

В такъв случай незаконно, но морално ще е добре тия, които са провели приватизацията да увиснат по светофарите. Нали?

6

Анонимен

преди 4 години

Властта, която приватизира държавната собственост направи самопризнания още тогава. Тя навсякъде и винаги казваше, че "Държавата е лош стопанин". Те бяха "държавата - лош стопанин". По-голямо самопризнание от това няма, че са били умишлено лоши стопани. Другата им обществена мантра беше, че трябва да се освободим, спасим от държавната собственост на всяка цена.Не могат да отричат самопризнанията си днес.

5

Шопо

преди 4 години

Епа много бърже установихте ,че е законна,бе мушмуроци...

4

сигурно

преди 4 години

Тренчев ,Генчев ,Пенчев и този -всички бяха на софрата , и сега ги защитават , защото и те ще изгорят !!