26

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 23 Подигравка , ама безплатна.Как ми се иска да се подиграят и с блока в който живея , но е по малък от 32 апартамента.

25

Даскала

преди 4 години

До дИМИТРОВАЕх Димитровааа, докато пишеш НАЩЕ изисквания, все ще си доволна!

24

Заварчик...

преди 4 години

От 9 кладенци вода вадите, другари. Германците, руснаците, парижаните, стириопорът, влагата....краденето. В цял свят, където има строителство се бърка в меда.НО....съдебната с-*** в някои страни пипа яко. От години ви се говори , че съд. с-*** трябва да се промени, но ние си кютаме, като Петка и Чапай.,,Спестил" някой си парици в строителството...Съдят го ....и го пускат по живо по здраво с условна присъда,защото е наш човек..

23

Анонимен

преди 4 години

Ще има бум на аспирацийте влагоабсорбаторите и препарати против мухъл и плесен след години възможни алергий .

22

Анонимен

преди 4 години

Няма спор, че жилищните сгради се нуждаят от саниране, но това което се прави в България е повърхностна козметика и е подигравка със собствениците.

21

Мен

преди 4 години

Ама това частна собственост. Защо ще санират апартаментите? Улиците са с дупки, селата нямат канализация, но оправят частни имоти...

20

Анонимен

преди 4 години

В Германия първо пукнатините се попълват със специален препарат/санират/след което се изолира с каменна вата.В никакъв случай стириопор защото се поти и не диша.

19

До Димитрова

преди 4 години

Изчакайте още няколко години. Като почне да задържа вода изолацията и мухляса всичко, пак ще говорим.

18

дИМИТРОВА

преди 4 години

Нашият блок е саниран. 2019г. приключи дейността по санирането. Ефекта е невероятен - топло чисто. Благодарим за направеното от строителите, работиха безупречно, съобразяваха се и с наще изисквания!

17

popa ot razgrad

преди 4 години

превод на думата "саниране": да боядисаш нещо, което е изгнило отвътре...

16

Мен

преди 4 години

Лепенето на евтин стириопор не е саниране!2. Тези сгради с имат собсвеници, които по закон за длъжни да си поддържат имотите. Държавата ако иска може да им помогне със безлихвени кредити и сертифицирани фирми, обаче аз да плащам 100% сметката някой да си ремонтира частния имот не съм съгласен.

15

Анонимен

преди 4 години

Има немски документален филм на разследващи журналисти за санирането.100% измама! Абсолютно неефективно е, вложените средства нямат избиване никога! За сметка на това сградата мухлясва и има опасност от пожари, дори и с уж "негоримите" материали. Но и в Германия е приет закон, че не можеш да въведеш в есплоатация сграда без тия "изолации". Далаверата е за милиарди.

14

емиграция

преди 4 години

Защо бе ...,като се започне нещо хубаво в БГ се разваля и се казва....,,При нас няма да стане"? ....В същото време въздишаме по обновените сгради на З. Европа и ост. свят. Все трябва с клизма да върим добрите неща, но за лошите сме първи в ЕС.

13

Анонимен

преди 4 години

Санирането на жилищнште сгради в България е най-голямата заплаха за "вечната дружба" на русофилите-продажници към руския Гулаг !

12

House M. D.

преди 4 години

Савле, Савле, защо не уведоми читателите, че след определен период на експлоатация вече не се дължи данък "Сгради", а санитарните сгради се приравняват на нови?

11

Анонимен

преди 4 години

В малките градове с предимство се санират блоковете на кметовете, някой местен депутат и къщата на някой общински съветник! Кметовете казват на комисиите кои сгради да бъдат санирани и от кои фирми!

10

МЕНИНЕ

преди 4 години

Санирането е един от най-големите узаконени грабежи в държавата-високи цени,ниско качество,малка гаранция и пр.То трябва назабавно да спре и да почнат проверки там,а не за неща отпреди 20 години.

9

Анонимен

преди 4 години

Колко се нуждаят ясно. Вие кажете вече санираните как ще оправите, че масово хората се оплакват от некачествена изолация, течове, мухъл, гризачи в кухините и каквото друго се сетите

8

АНТИ

преди 4 години

То не било истинско саниране,а с изолация, пакетиране !

7

Анонимен

преди 4 години

Да си ги санират мен какво ме интересува