84

Анонимен

преди 4 години

Първо: "На този етап не се съобщава колко пари са откраднати."Малко по-долу: "Откраднати са 500-600 лева."Последно?

83

Анонимен

преди 4 години

Партизаните ще направят куп мизерии само и само да предизвикат хаус и безредици в страната.

82

Анонимен

преди 4 години

Мутренските времена се върнаха с пълна сила през "управлението" на Боко, Цацата и Гешефта.

81

Факт

преди 4 години

Интересно , имаме усещането , че държавата толерира и стимулира крадците и бандитите ! Крадци и бандити извършват пладнешки грабежи за стотици хиляди ,защото разбраха , че дупетати,съдии, олигарси , крадат милиони и милиарди безнаказано. Оказва се , че и за 100 лв въоръжен грабеж , и за 10 милиона въоръжен грабеж наказанието е еднаскво ! За въоръжен грабеж преди години е имало разстрел или бесило - това е ГРАБЕЖ , с евентуални жертви !

80

СРАМ МЕ Е

преди 4 години

полицията да не се занимава с крадци, насилници и банкови обирджии. Вместо това да прави засади на БЕДНИТЕ хората с: - инвалидни колички - скутери - велосепедисти - пешеходци21 век и хората не могат да дишат и полицията ВСЕ ОЩЕ прави акции и глобява хората с колички и колелета. Да тези хора нямат пари за градски транспорт и щом не могат да плащат по 1.6 лв за три спирки трябва да бъдат осъдени на смърт? Докато държавата толерира полицаи, които глобяват "бедните". НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ

79

Иван

преди 4 години

До 72"София и Варна са бедняшки струпвания на "матрял" не градове."Това,че живея в Париш прави ли ме по богат?

78

Бакшиша

преди 4 години

Огладня народа много напоследък.До преди някоя и друга година се обираха влакове,тирове,кораби,складове и прочие,сега дойдоха времена за махленските бакалийки.Осиромаша държавата,а с нея и апашите.Летвата е паднала за всички в тая държава.Щом куките посегнаха на Стрина Пена на фиша,правете си сметка на къде върви народът ,,възроден''.

77

Анонимен

преди 4 години

*** балкански е откачил ... запри се бе ***, бах теа грабежи за по 500 лева.Ето какво става кога селски *** гледа евтини американски филми

76

Българин

преди 4 години

До СпомениИмаше.Просто не се говореше по медиите,а само под мустак.

75

Величка

преди 4 години

Е па вземат си орицата техното. Мани ги не закачайте.

74

Спомени

преди 4 години

Чудя се при соца защо нямаше въоръжени обири по магазините, пък за банки да не говорим. И някак си, всеки беше наврян точно там където му е мястото, и малцинствата също. Е, имаше джебчийство и разни валутни кокушкари пред Магурата, но като изключим Жоро-павето, не можеше да те претрепят, ограбят и малтретират (сексуално) по улиците и в парковете. А по селата си беше рай - спокойствие и всеки имаше ядене и пиене колкото щеш.

73

Така ще е!

преди 4 години

Опоскаха селата, дойде време на банки, магазини и казина, после идва ред на депутатите и последният да загаси лампата на държавата. За селата нямат полиция, а там ги обират от десетки години, а сега да пазят банките намериха бързо полицаи. ГЕРБ са лицемери!

72

Анонимен

преди 4 години

Фейк нюз, Гешев залови този бандит още вчера.

71

ddd

преди 4 години

На този етап не се съобщава колко пари са откраднати.След две три изречения в статия и хоп:Откраднати са 500-600 лева.Е айде стига си купували журналистическите дипломи де аман - деградацията е пълна

70

Иво

преди 4 години

До Анонимен 73 Как кой, този който го мързи да работи естествено и да учи. Защо трябва да се отрича очевадното в името на това да бъде оплют някой или някой друг да ти е виновен. Огледайте се и вижте колко от вашите познати не работят(младите) и защо не работят. Бас държа, че половината от тях не работят или защото няма какво понеже ги е мързяло да учат навремето или просто ги мързи.

69

Анонимен

преди 4 години

Хората изнемогват от бедност и нищета!Кой ще тръгне да "граби" банки и магазини при наличие на работа и достойно заплащане????

68

В далечината

преди 4 години

Кото почнете да се дървите с тези "граждански" истории и ми ставате смешни. Идете в Париж или Лондон, пък после като се върнете на село в София или Варна ще разберете за какво ви говоря. В Лондон метро е имало, когато прадядовците НИ са превивали гръб на някой турски бей по селата. Бъдете по-скромни и по-отворени към света. София и Варна са бедняшки струпвания на "матрял" не градове.

67

възраждане

преди 4 години

След редица неуспешни законни методи червените партизани се активизираха- отряд "Крушовица" и "Харманлийско кебапче".

66

Анонимен

преди 4 години

Защо всеки ден ?Направете си график през ден .

65

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕМИНАХА В НЕЛЕГАЛНИ ПАРТИЗАНСКИ ВОЙНИ- ЧЕРВЕНА КОБИЛА ОЧАКВАМЕ ДА РЕЦЕТИРА КАКВА ПРЕСТЪПНОСТ- ЧЕРВЕНИТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЕДНИЯ СИ НАРОД.