21

Анонимен

преди 4 години

В една нормална, правова,демократична държава никой няма право да присвоява имуществото, /движимо и недвижимо/ на някой било то и най-долния престъпник,без доказване със съд ,че е придобито незаконно, това говори лошо за държавата,много лошо, а после г-н Божков като спечели делото в Брюксел , кой ще плаща ....ами пак бедния български народ !!!!

20

xmmm

преди 4 години

никакво право нямат да изземват каквото и да е само с "прокурорска" заповед и те го знаят ,но трика е да сложат сега ръка на всичко пък после като ги съдят ще влачат с години дела, ще измислят нещо, за плащането пък хич не им пука че е на наш гръб.

19

да бе, да

преди 4 години

Само ще минат през галерията и после-току виж -изчезнали. Ама ,че държава,ама че закони..щом прокурора ,ако реши може да влезе у вас и да си присвои всичко ценно,като те набеди ,че не си си плащал данъците.Защото Божков твърди ,че е платил днъци за полвин милиард и вероятно не лъже. Обаче-прокурора пък твърди, че не е вярно и това се разбрало чак сега.Сега се разбрало и че има картини и други ценности..Кой знае колко време са им текли лигите по божковата колекция

18

do evala

преди 4 години

вай вай "бебе на жена ти да напрай", *** много си прав, те тва е булгардържава, с тия мутри и тва може мноо си прав.

17

eee

преди 4 години

е добре, тоя имал картини - прибраха му ги,че ги бил крал, така твърди гешо, 30г никой не видял, а ние като не сме крали не ни дават да протестираме, водни оръдия за нас, тотална цензура в интернет, във форума те блокират кога кажеш истината, сметки безумни, валят за ток, парно, вода, хляб, данъци и такси някакви фантастики там, та голям праз викам, по-ме интересуват сегашните от 10г другари на власт.

16

вредни мисли

преди 4 години

Черепът си е айдук от класа, но докато няма присъда и съдебно решение за собствеността - к*во пра*им?!?!? Ще осъди той един ден държавата и всички ние ще плащаме.Пък и на рускинчето Ярка Кокошкарка, хич и нямам доверие! Току виж, картините си сменили олигарха с "някой братушка".

15

Eвала

преди 4 години

До SichtpunktТо в тая територия всичко е възможно - прокурора може със заповед и бебе на жена ти да направи

14

bafff

преди 4 години

Дори 44-та кога дойдоха комунистите пак със съд взеха имотите, а тук с "прокурорска" заповед, тя над съда бе, какво тук значи някакъв си съд, да го в правовата държава, за кво сме скачале, щом прокуратурата ще е над съда, след 30г пак същото, отиде Коня у ряката.

13

Гого

преди 4 години

Тия оправиха ли покрива на галерията, че едно време течеше и картините мухлясваха?

12

Freeman

преди 4 години

Берем си картини ...

11

Анонимен

преди 4 години

Тази госпожа изкуствоведка са я изненадали с камерата ли, или всеки ден си изглежда така неадекватно? Добре, че дръпнаха колимчето на Божков да се видят в експонати. Сега сигурно ще си увеличават щата понеже са претрупани

10

Totenkopf

преди 4 години

Абе то и Цветан Василев няма присъда, ама какво да му оставим и картините ли да си прибере от фалиралата КТБ и да си продаде и сградите, които притежава и да си ги зинесе в някоя офшорна сметка на Нидерландо-Антилските острови ли? Да ви имам и мозъка и мисленето ви.

9

Активист на БКП

преди 4 години

Добре че му прибират всичко ! Национализацията от 23 декември 1947 г се завръща ! Социализмът се завръща ! Частната собственост е вредна !!! Браво на ГЕРБ !!!

8

Шопо

преди 4 години

Айдуците от ГЕРБ всичко че украднат !

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Тоя Божков може да е всякакъв, но не мога да проумея как без съд и присъда разграбиха коли, картини, фирми разни!?Първо се за познай със българските закони, след това проявавай "загриженост" към един престъпник! Който е чел статията до края, ще знае, че изземването на собственост е възможно с прокурорска заповед.

6

Киро

преди 4 години

Божков беше от недосегаемите последните 30 години. Голяма риба от дълбините, много тъмни дълбини.И го изпържиха.Кой и защо? Едва ли ще разберем.

5

Sichtpunkt

преди 4 години

най жалкото е че това са неправомерни действия върху частна собственостТова не е "частна собственост", а пари придобити по престъпен начин. Това са мои и твои пари. Как може да защитавате и да правите реверанс на един углавен крадец и убиец, не знам!?

4

(-_-)

преди 4 години

Тоя Божков може да е всякакъв, но не мога да проумея как без съд и присъда разграбиха коли, картини, фирми разни!? Дори и някой да е нарушил закони, то нима частната собственост не е неприкосновена?

3

Totenkopf

преди 4 години

Погледнете я само тази овчарка, какви очила си е сложила, само и само да се прави на нещо, което не е, а селянията и струи от нея, жалка история.

2

Краси

преди 4 години

До АнонименНяма значение с какви пари е купувал, важното е че са си негови....ето това мислене е жалко....