12

Евростандарт

преди 4 години

Евро 5 и 6Норми за фини прахови частици за всички подкатегории за леки и товарни автомобили до 3,5 тонаБензинови - 0,005 г/кмДизелови - 0,005 г/км*Печка, в която горят гуми - 90-100 грама ФПЧ в минута.Печка на хубави дърва - 1 грам и половина ФПЧ в минута.

11

Анонимен

преди 4 години

А колко кинта събраха по време на "проверките"?

10

Анонимен

преди 4 години

В София една печка, в която горят гуми, замърсява повече от всички автомобили с работещ в този момент двигател.

9

Газово замърсяване

преди 4 години

Така наречените газанализатори биха били най ефективни в кулоарите на НС, в следобедната сесия, след обилния обяд с евтини и калорични депутатски кюфтета, които, както е добре известно, са главната причина за мръсния въздух в София.

8

Анонимен

преди 4 години

с балона разследване на приватизация започват акции за оскубване на българина на всеки е асно че старите коли са уязвимипък бълтгарина за нови пари нямако прайм- ами смъкваме му ощу една кожа защото не е имал пари да си купи нова колата да неможе и колео да си купи

7

До 8

преди 4 години

Неправилно е да се дава за нещо процент от общото замърсяване, когато има огромен сезонен замърсител, каквито са печките. Замърсяването от автомобилите е под 1 мкг/м3 през цялата година. Когато няма наднормено замърсяване процентът им е над 2%, но през зимата, при голямо наднормено замърсяване, процентът на колите в общото замърсяване пада на под половин процент и даже под две десети от процента.

6

мак

преди 4 години

Според мен това бе проверка пунта мара, изплашиха се от недоволството на хората и затова. Пълно е с коли-отровителки, те пък са намерили едничка. Странно.

5

истина е

преди 4 години

Важното е да има много глоби ,за да се напълни герберистката каса !

4

егати заглавието

преди 4 години

Много интелигентни коли - сами проверяват за замърсяване !Само не ми е ясно тази едната кола какво е проверила , след като е на трупчета ?!

3

Софиянец

преди 4 години

Преди всичко трябва да проверят автомобилите на ЦГМ.Ако пътуваш зад "паяк",можеш да умреш от задушаване.Но пак нормалният гражданин ще е жертва.

2

Анонимен

преди 4 години

Еееее много бе, с тези темпове останалите 200000 ще ги проверят към 3450 година.Всичко това ми прилича на циркова постановка.

1

бай ганю

преди 4 години

от 60 проверени само на 54 ауспуха изпуска парфюм