58

Анонимен

преди 4 години

До Cruxех ама от *** трандафор не става!Човека ти казва , че са му трябвали 3500 само да си покрие разходите... демек 5000 еврое е ОК заплата чисто. Твоя "познат" е взимал 60К и им е плащал едни 20 данък... та сам смятай какво е взимал. В кол център 5 хил чиста заплата! Ти доматите ги ядеш с колците сигурно!Какъв кух народ има ей!

57

crux

преди 4 години

До честно1500 -2000 лева нето взима първокурсник - телефонист в колцентър с чужд език и нулеви ИТ познания. Добър ИТ специалист за по-малко от 4000 лева нето забрави да наемеш.

56

Crux

преди 4 години

Цялата работа намирисва на неуспял емигрант, решил да се завърне в България след близо десетилетие неуспешен гурбет.И за да не съм голословен и да ме обявят веднага за хейтър, гледаме цифрите в статията:От думите му се подразбира, че е взимал 3500 Евро месечно или 42 000 годишно, което е пълна смешка за ИТ специалист в Ирландия. Имах познат, който работеше в кол център там и взимаше 60 000 Евро годишно, което прави 5 000 месечно.

55

Оффф

преди 4 години

До Тоя и ОнярекламНи :DКо речииии !?!?

54

No name

преди 4 години

Такива идват ... поседят, някой компания ги дръпне след година. Па идат някъде на запад.Ей такава *** дет коментира обаче остава бе... как нямаше кой да избие всичкото комунист и да прати прпстолюдието в лагери да копа.Ше им дават свобода па и достъп до нет !!!

53

Тоя и Оня

преди 4 години

Ами тези рекламни сигурно са за такива като теб. Първо малко изтрезней преди да пишеш, че не ти се разбира нищо.

52

Оффф

преди 4 години

До Тоя и ОняЧовека ти казва директно - правителството да направи нещо повече от евтин популизъм.Казва всеки да ходи или да седи ...дет си иска и както намери за добре.Тоя неможели го залъжат ...абе цървуле коя държава рекламира кренвирши и тоалетна хартия по ТВто бе. Единственото дето скачаме е къо дигнат агнешко за великден с 3лв

51

Тоя и Оня

преди 4 години

Българите не можеш ни залъга с розови статийки. Беше тя през 1990.

50

Тоя или ония

преди 4 години

Чета коментарите и се чудя българинът от къде е събрал толкова злоба, толкова негативизъм и толкова омраза. Нито познавате човека, нито знаете какво му е било през годините. Обаче давай да сипваме коментари за това как изглеждал, как се бил облякъл, защо се бил махнал. Хора, замислете се вие как изглеждате, какво сте постигнали и доволни ли сте от живота, преди да дадете оценка на друг.

49

Анонимен

преди 4 години

Да ...верни и обикновени неща. Успешния и удовлетворен човек е такъв навсякъде, но в къщи винаги е най-по-добре. Мрънкялата и лузърите за никаде не стават и никаде не ги искат, затова си стоят в къщи и пишат простотии по форумите

48

Братлето

преди 4 години

До будала си батеВсички са будали, ние сме най-тарикатите.Прости цървулЕ... не отбират от акъл.Глей на нас по хижи си цъкаме... ракийки си пукаме. Ше ми казват де да паркирам и как да си фърлям разделно ***... баси леваците.Сега верно ,че живеят на всякъде по-добре от нас и никой не си принира манЖата в кутий от сладолед .... ама *** леваците ей!!!

47

Анонимен

преди 4 години

Неуспял българин придава важност на позицията която е не е била от никакво значение.

46

Анонимен

преди 4 години

Прав е за някои неща. В България, на много хора, за това че им се свиди да дадат 5лв за поддръжка на общите части- виновен е Бойко, за това че хвърлят смет през терасата- пак Бойко е виновен . Също така е прав и за това че трябва не само да искаме свободата, а да можем и да я почустваме.

45

Росен

преди 4 години

Кой да чете статия... като има коментари на таквОз ниво !Венсеремус 😂😆😂

44

будала си бате

преди 4 години

Да имаш претенции и да киснеш в офиса заради едно 3д?!? Пффф.... за отдалечен достъп никой не се сеща. Айде, айде, ризка розова... Кажи си истината, че са ви сменили с индийци. Трябвало да се връща в офиса та да им провери работата. Дрън-дрън. Все едно не могат да ти пратят тъпия файл и да отбележиш корекциите. Все едно някой ирландец от картофи вие е правил мрежата. Мога да си кисна в някоя хижа в гората и пак да съм на компа в офиса, ама викаш друго си е да пътуваш 2 часа за един скапан фаил.

43

а дали?

преди 4 години

Може да се е върнал да се ожени тук,зашото ирландките не го харесали. Търси си програмистка от София, с апартамент.

42

Защо е изхвърчал?

преди 4 години

Появил се е някой навит за по-малко пари, по-млад и с по-розово комплектче.

41

Скептик

преди 4 години

Нещо не ми вдъхва Доверие Този. 30 години работя по на две места, събота, неделя, самообучавал съм се с работата и съм пътувам по 50-60 хиляди км на година, а насреща нищо. То не са били корупция, дерегистрация, инфлации, партокрации. Ама и в чужбина гледам е същото. Само по-рафинирано. С работа не се забогатява. Най-много да се разболееш.

40

само питам

преди 4 години

Ами ако НЕ го вземат на работа в София по неговата специалност,какво ще прави?

39

между редовете

преди 4 години

Според мен за Ирландия на 37 години е остарял и са го сменили. В България е същото. Минеш ли определана възраст не те искат в съответната фирма. Ако една жена забременее още първият ден след майчинството й казват,че не я искат. Тази новина е като един вид реклама да го вземат в София чуждестранните фирми да работи. Това за семейството(майка му и баща му в случая,че му липсват ,не е женен и за храната не са причините). Може също вече да не му се е пътувало толкова много, както са го карали.