135

Айде като знаете...

преди 4 години

Толкова много, направете референдум за излизане от лошият ЕС. Само не и от НАТО, няма армия, тъй че си трайте. А ЕС по принцип не трябва да има никакво мнение за глобалните въпроси, то е създаден да бъде икономически съюз. Но на комунистите от ЕС им се иска да е повече.

134

bad company

преди 4 години

В една група сме с Виетнам, Румъния, Косово и Албания. Дотук ли я докарахме?

133

мишо бирочето

преди 4 години

това някаква шега ли требва да е? првърнаха ни в сметище за отпадъци, стара военна техника, храни, автомобили и дрехи. поробиха ни децата и ги подлъгаха с по 1500 евро на месец да се скитат не мили не драги. и най гадното което правят е че подкрепят хунатата и престъпника подрисоф и го карат да ни затрие за да могат тук да се заселят синчетата на меркел. анатема на ЕС.

132

Анонимен

преди 4 години

Най-кефи тук овцата "калеко-алеко", едно същество което е свикнало да бъде ЗАВИСИМО и постоянно да отрича този ФАКТ ! Стадото овче от породата "българска тъпоглава" не е създадено да се ПОДОБРЯВА, а само да ОДОБРЯВА своите овчари с червени премени !

131

Калеко Алеко

преди 4 години

До До анонимер 143..Каква единна позиция очаквате от ЕС по глобалните въпроси на съвремието, когато политици като президента Радев заявиха че щом в Крим се вее руско знаме, значи е Руски - това беше мотото на кампанията му и тази на БСП, напук на европейските схващания довели до санкциите наложени на раССия...по същия начин Радев не осъди режима на Мадуро във Венецуела, защото той беше част от стратегическите руски интереси...Докато има орбановци и радевцци ще е така и всеки ще си чеше сърбежите

130

Анонимен

преди 4 години

144-ти,много си т'ъп ! Сърбите още при "соца"излизаха и правеха пари в Запада и много добре разбират кое е зле и кое е добре,те и в момента са пред нас и си живеят живота както трябва,но българите като теб са толкова ку;хи,че и овчият мозък е по-добър от техният ! Да те питам ку'харко,защо Англия напусна ЕС и никога не въведе еврото при тях ? А защо Италия,Унгария,Австрия замислят също излизане от ЕС, защото е "добре" в него ли, или защото всичко зависи само от Франция и Германия и няма свобода?

129

Анонимен

преди 4 години

Сърбите не обичат ЕС,но искат да се намърдат вътре,защото искат да ползват еврофондовете.За това е и двулечната им политика.Режат си вените за Русия ,но напъват за Европа.А Русия подхранва надеждите им за реваншизъм за Косово,Босна,Черна гора и С.Македония и ги оплита в политическа и икономическа зависимост.Желая им успех в евразийския съюз.

128

До анонимер 143

преди 4 години

Пропускаш, че ЕС не е конфедерация(квато им се иска на зелките и заради което UK напуснаха) както и ,че външната политика на ЕС е такава в която коствените заплахи към държави от ЕС се пренебрегват а на преките само се мънка без да има конкретни действия. Ето турци, руснаци и арабески са напът да сринат Идлиб в Сирия. Каква е позицията на ЕС ? Никва. Какво ще правим ако тръгнат 100 000 към БГ и Германия. Ще напишем конвенция. Такива ти работи. Сащ си върнаха военните там, Русия също патрулира.

127

Анонимен

преди 4 години

Европа не е кръстопът,а един от световните центри.Не може богата 500 милионна Европа да е кръстопът на бедната 140милионна Русия.Русия е суровинен придатък на Европа и се храни от това.Иначе ще се разпадне на безбройните си народи и народности.

126

Калеко Алеко

преди 4 години

Странен е начина по който една групичка дежурни форумаци присъстващи неизменно в този сайт се опитват да си приватизират общественото мнение и да говорят от името на България, българите, Родината и так далее...Факт е че България е член на ЕС и НАТО, факт е че като малка държава с комунистическо минало и посткомунистическо настояще, ние сме от най-заинтересованите да бъдем в ЕС, който е гранция за нашето развитие. Евроскептици е имало и ще има, но ще го има и ЕС, защото такива са закономерностите

125

Анонимен

преди 4 години

Хахахахаа.Кънчо Стойчев,президент на световната асоциация"Галъп интернешънъл".Какво трябва да ни внуши това?Че работи по цял свят и навсякъде искат експертизите му?Това е по-смешно от факта,че Анита Мейзер беше спечелила някакъв конкурс за "мис България".Тоя каквото е казал ,винаги става другото,защото бърка желаното с реалността.Кънчо,баси и името,баси експерта,баси чудото.

124

Анонимен

преди 4 години

До Реалист---------------------------------Не е по-хубав Белград от София.Еднакво грозни са.Виж Нови Сад е друга работа-докъдето се е простирала Австро-Унгария е друга цивилизация.

123

ХАХАХАХАХ

преди 4 години

Е по голям виц не бях чел ! ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !Платена Медия сте и такава ще си останете !

122

Anonimen

преди 4 години

Това са пълни глупости. Сигурно проучването е проведено в народното събрание и министерския съвет и може ли държавната администрация /и там има много *** на хранилка/. Само там са вярващите

121

те

преди 4 години

Нормално, защото сме прости. И най очевадното доказалтелство за това е факта че имаме министър председател мутра ...

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонименинтересни са тези проучвания, питали са...кого са питали не е ясно

119

Анонимен

преди 4 години

ГАЛЪП КАТО ПРОЧЕТА , ДОСТАТЪЧНО...А ТЕ ПОЗНАХА ЛИ НЯКАКВИ ИЗБОРИ ПОСЛЕДНИТЕ 20Г.?ТОЛКОВА ИМ И ВЯРВАЙТЕ.

118

Анонимен

преди 4 години

Само българите имат уникалната способност да одобряват държава, която ги е окупирала 45 години и която НИКОГА в историята не е имала положително отношение или влияние в България.

117

Анонимен

преди 4 години

ХахахаххахаахХахаХАхаХАХахХа! Пак стъкмистики!!! Никой не вярва вече в ЕС. Най-малко пък българите. Или сте питали многобройните фондацийки, НПО-та и прочее *** на хранилка, които цоцат от там огромни пари. Е, те харесват и вярват в ЕС, разбира се.

116

bonbon

преди 4 години

След БРЕКЗИТ ЕСинтерна ще раздаде милиарди за проЕС пропаганда.Бюрократите в Брюксел усещат,че дните им са преброени.